labrador retriever pups
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Onze pups zijn ingeënt gechipt en meerdere malen ontwormt en hebben natuurlijk een gezondheidsverklaring van de dierenarts in het paspoort.Wij geven u garantie door middel van een koopovereenkomst. Op dit moment hebben we een nestje met labrador retriever pups. Onze pups zijn ingeënt gec. Op dit moment hebben we een nestje met labrador retriever pups. Onze pups zijn ingeënt gechipt en meerdere malen ontwormt en hebben natuurlijk een gez. Labrador Retriever met uitmuntende stamboom. Wij hebben een geweldig nest Labrador Retrievers met stamboom. De puppen zijn in huiselijke kring geboren. En groeien natuurlijk dan ook in huis op. De puppen zullen dan gewend zijn aan alle huiselijke geluiden en geuren maar daarnaast zal er ook veel gedaan worde.
Alles over de Labrador Retriever.
Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Labrador Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens de fokreglementen van de verenigingen. Deze stellen het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. U kunt zelf een fokker benaderen van een foklijn die u aanspreekt.
labrador retriever.
De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging www.nederlandselabradorvereniging.nl. FESTA V.'T HEIDELAND geb.datum 26-11-2007. In oktober 2010 heeft Festa haar eerste nestje gekregen. 7 prachtige bruine pups. Uit dit nestje hebben we een pup Norma aangehouden. Norma ontwikkelt zich heel goed. We genieten dagelijks van deze twee kanjers. Het is erg leuk om een pup die bij jouw thuis is geboren te zien opgroeien. Op dit filmpje zijn de pups 4 weken oud. Norma is de pup met het roze bandje om! Norma 7 weken oud. Norma 7 maanden oud.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Labrador Retriever kennels in Nederland. Naritaweg 1336 HB Almere. Zimyis Labradors Almere is trots lid van de Nederlandse Labrador Vereniging voor fokkers. Thuishaven 27 1186 MD Amstelveen. Greveling 13 9654 PM Annerveenschekanaal. Nieuwe Wetering 26 7341 PR Beemte-Broekland. De honden in ons pension worden goed verzorgd en hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Indien u meer informatie over de aanschaf en opvoeding/ verzorging van een Labradorpup wilt dan kunt u contact opnemen met de contactpersonen. De telefoonnummers vindt u hier. Daarnaast kunt u een kijken onder pupinformatie. Hier vindt u uitgebreide informatie over de aanschaf van de Labrador een verwijzing naar het NLV-koopcontract en het NLV-fokbeleid. Deze informatie kunt u tevens uitprinten. Het kan voorkomen dat er bij de fokker die u bezoekt twee of meerdere nesten tegelijk zijn.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Labrador Retrievers pups te koop Honden.
Al onze pups zijn dierenarts gecontroleerd. contact met ons op voor meer informatie indien geïnteresseerd. labrador retriever pups Goed thuis opgeleid labrador retriever pups klaar voor nieuwe woningen. ze zijn 12 weken oud. contact op voor meer informatie en foto's. Labrador pups Labrador pupsHallowij hebben Chocolade bruine en zwart Labrador pups die geboren zijn in December en een nestje die geboren is in januari.Deze kunt U steeds geheel vrijblijvend ontmoeten hier bij ons. Zo kunt U eveneens ook kennis maken met BEIDE ouders.
Labrador Retriever kennels Puppies Doggy.net.
Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. Kennels voor het volgende ras Labrador Retriever. Hieronder volgt een lijst van kennels voor dit ras. Indien nodig kun je altijd contact met ze opnemen. Wilt u een vermelding op deze pagina? Voeg het ras dan toe aan uw persoonlijke pagina. For Ever Our Joy. Klopt er iets niet? Klopt er iets niet?
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Nog 1 zwart teefje beschikbaar. geplaatst op 20 april 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Moeder Venus Williams v.h. Rooise Heikant roepnaam Sjors. Gele en zwarte pups verwacht. Zwarte en bruine pups verwacht. Onyx zoekt ervaren baasje. Gezocht geel teefje pup. Nog 1 zwart teefje beschikbaar. Mocktrial / Mocktrialtraining LKN.

Contacteer ons