een golden retriever
De Golden Retriever Doggo.nl.
Van oorsprong is de Golden Retriever een echte werker met een goede neus doorzettingsvermogen en een prima geheugen. Die taak is verdrongen door die van gezinshond en ook daarin voldoet hij uitstekend. Het is een zachtaardige vriendelijke en kalme hond met een meegaand stabiel en plezierig karakter. Voor het gezin is het een aanhankelijke hond met een bijna constant goed humeur. Hij laat zich lekker aanhalen en is zeer op contact met mensen gesteld zonder direct plakkerig te worden. Hij kan zichzelf best vermaken en loopt niet de hele dag achter je aan.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
prachtige kruising golden retrievers pups. Hallo wij hebben een nestje prachtige pups onze moeder is een golden retriever. En de vader is een labrador. Onze puppy's zijn in en rondom de woning groot gebracht. De pups zijn kleine kinderen gewend en wordt ook regelmatig mee gespeeld en zijn daarom ook lekker speels. Het zijn reutjes en teefjes en. Golden Retriever Pups met Stamboom HD ED PRA Ca-vrij. Wij zoeken een goed tehuis voor onze prachtige golden retriever pups met stamboom uit hd en ed-vrije ouders. Ook zijn de ogen van de ouders goedgekeurd.
Alles over de Golden Retriever.
Een Golden Retriever met stamboom kost tussen 900 en 1250 euro. Daarnaast bent u geld kwijt aan benodigdheden zoals een mand een riem een etensbak en speeltjes. De Golden Retriever is een grote hond houd er dus rekening mee dat hij veel eet. Aan voeding bent u zon 50 euro per maand kwijt. De tarieven van de hondenbelasting variëren per gemeente. Denk ook aan de kosten van de puppycursus en vervolgcursussen of hondensport. Houd rekening met dierenartskosten zoals entingen ontwormen en behandeling tegen vlooien bij elkaar vanaf ruim 100 euro per jaar. Wilt u de hond laten castreren dan komen daar de operatiekosten bij voor reuen kost dit gemiddeld zon 150 euro voor teven minstens anderhalf tot tweemaal zoveel.
Pupinformatie Golden Retriever Club Nederland GRCN.
U heeft met uw gezin besloten er mag een pupje bij ons komen wonen. Als u een gezin met jonge kinderen hebt dan valt de keus al snel op een Golden Retriever. Want immers in de hondenboeken of op internet kun je lezen dat een Golden Retriever zo goed past bij kinderen makkelijk op te voeden is en zijn baasje zo graag wil plezieren. Dat klinkt inderdaad wel heel erg aantrekkelijk en zo gaat. u dan op zoek naar een fokker die een pupje beschikbaar heeft. Voordat u hiertoe besluit zouden wij graag toch ook nog even de andere kant willen laten zien want het hebben van een pup brengt ook nadelen met zich mee. Ten eerste moet U zich een aantal zaken afvragen.
Pup aanschaffen? Golden Retriever Vereniging.
U heeft er goed over nagedacht en uiteindelijk er voor gekozen uw gezin uit te breiden met een hond. Niet zomaar een hond u heeft gekozen voor een Golden Retriever! Wie zwicht er nu niet bij het zien van een Golden pup? En hoe verleidelijk is het om er eentje te kopen? Maar voordat u een pup koopt is het raadzaam uzelf vooraf goed te oriënteren. Een hond moet uiteraard bij u en uw situatie passen. De Golden Retriever staat bekend als een plezierige vriendelijke en makkelijke hond. Maar bedenk dat ook een Golden moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost! Zeker het eerste jaar. Is daarvoor voldoende tijd? Is uw woonsituatie wel geschikt voor een hond? Kan de hond zich binnenshuis bewegen?
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen.
Golden retriever Wikipedia.
De golden retriever is energiek werklustig en gehoorzaam van aard en wordt dan ook graag gebruikt als gebruikshond zoals geleidehond hulphond en jachthond. Een golden retriever is oorspronkelijk een jachthond die gespecialiseerd is in het opzoeken en naar de jager brengen van geschoten wild. Golden retrievers de naam betekent gouden terugbrenger hebben een zachte beet waardoor ze het wild kunnen apporteren zonder het te beschadigen. De golden retriever is een sociaal dier en van nature vriendelijk en open. Door zijn intelligentie en leergierigheid is hij goed op te voeden. Op gehoorzaamheidswedstrijden doet hij het erg goed. Hij werkt graag voor zijn baas. Golden retrievers worden graag betrokken bij alledaagse bezigheden en maken graag deel uit van het gezin.
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.

Contacteer ons