een golden retriever
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Wij hebben een super mooi nestje golden retriever pups waarvan nog een reutje beschikbaar is. Onze pups zijn ingeent gechipt ontwormt en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts en geregistreed bij het ministerie. De ouders van onze pups zijn vrij van erfelijke. goldie golden retriever pups. Wij hebben een super mooi nestje golden retriever pups. Onze pups zijn ingeent gechipt ontwormt en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts. Uiteraard zijn de ouders van onze pups vrij van erfelijke gebreken.
Karakter van de Goldens Golden Retriever Vereniging.
Deze will-to-please is de prettigste eigenschap van de Golden Retriever. De steadiness die men bij Goldens graag ziet maakt hem tot een stabiele hond. De Golden Retriever is een sociaal dier en staat bekend als een zachtaardige betrouwbare hond. Intelligent niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Het zijn echte apporteurs ze hebben graag iets in hun bek om te dragen. Pups lopen al met lapjes en speelgoed te sjouwen. Spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Ware Golden-eigenaar bestraft de hond nooit als hij met iets aankomt de hond is altijd braaf! Als er bezoek komt neemt een Golden vaak iets in zijn mond en draait blij brommend en kwispelend om mensen heen.
Golden Retriever Fokkers.
Een Golden Retriever is een hond die graag in uw gezelschap zal verkeren. Het verblijf voor korte perioden in een kennel kan geen kwaad voor een Golden Retriever maar een permanent verblijf in een kennel zal de pup frustreren en hem doodongelukkig maken. Is dat niet het geval dan moet u in zo'n geval geen Golden Retriever nemen. Een hond betekent ook dat er altijd iemand moet zijn om hem zijn eten te geven om hem uit te laten op gezette tijden een hond heeft net als een klein kind regelmaat nodig. Dat houdt hem geestelijk en fysiek gezond.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Gezocht Golden Retriever met stamboom. Wij zoeken ook langs deze weg een geschikte golden retriever. Wij zoeken naar een golden tot een leeftijd van ongeveer 1 jaar oud. En zij met wel uit geteste ouders komen. De ouders moeten vrij zijn van erfelijke aandoeningen. Zij moet natuurlijk ook gezond zijn en goed zijn opgevoed. De reden dat wij een. GEZOCHT 100% golden retriever PUP of JONGE HOND.
Golden retriever Wikipedia.
De golden retriever is energiek werklustig en gehoorzaam van aard en wordt dan ook graag gebruikt als gebruikshond zoals geleidehond hulphond en jachthond. Een golden retriever is oorspronkelijk een jachthond die gespecialiseerd is in het opzoeken en naar de jager brengen van geschoten wild. Golden retrievers de naam betekent gouden terugbrenger hebben een zachte beet waardoor ze het wild kunnen apporteren zonder het te beschadigen. De golden retriever is een sociaal dier en van nature vriendelijk en open. Door zijn intelligentie en leergierigheid is hij goed op te voeden. Op gehoorzaamheidswedstrijden doet hij het erg goed. Hij werkt graag voor zijn baas. Golden retrievers worden graag betrokken bij alledaagse bezigheden en maken graag deel uit van het gezin.

Golden Retriever Club Nederland GRCN
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.
De Golden Retriever.
Van oorsprong is de Golden Retriever een echte werker met een goede neus doorzettingsvermogen en een prima geheugen. Die taak is verdrongen door die van gezinshond en ook daarin voldoet hij uitstekend. Het is een zachtaardige vriendelijke en kalme hond met een meegaand stabiel en plezierig karakter. Voor het gezin is het een aanhankelijke hond met een bijna constant goed humeur. Hij laat zich lekker aanhalen en is zeer op contact met mensen gesteld zonder direct plakkerig te worden. Hij kan zichzelf best vermaken en loopt niet de hele dag achter je aan.
Alles over de Golden Retriever.
Een Golden Retriever met stamboom kost tussen 900 en 1250 euro. Daarnaast bent u geld kwijt aan benodigdheden zoals een mand een riem een etensbak en speeltjes. De Golden Retriever is een grote hond houd er dus rekening mee dat hij veel eet. Aan voeding bent u zon 50 euro per maand kwijt. De tarieven van de hondenbelasting variëren per gemeente. Denk ook aan de kosten van de puppycursus en vervolgcursussen of hondensport. Houd rekening met dierenartskosten zoals entingen ontwormen en behandeling tegen vlooien bij elkaar vanaf ruim 100 euro per jaar. Wilt u de hond laten castreren dan komen daar de operatiekosten bij voor reuen kost dit gemiddeld zon 150 euro voor teven minstens anderhalf tot tweemaal zoveel.
Golden Retriever Fokkers.
Verderop in het jaar komen we hier zeker nog op terug. Dank aan alle trouwe inzenders we hebben zeker nog wat voor jullie in petto! Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Ook kunt u hier een geboortekalender vinden die u precies laat zien wanneer u de pups kunt verwachten nadat u uw teef heeft laten dekken. Adressen van kennels ontbreken hier natuurlijk niet en ook kunt u meteen zien waar er nesten verwacht worden en geboren zijn.

Contacteer ons