witte golden retriever pups te koop
De Golden Doodle Geleidehondenschool Herman Jansen.
De reden dat we op de Golden Doodle zijn gekomen is dat wij zelf een Grote poedel hebben die bijzonder intelligent is zeer sociaal goed luistert en heel gemakkelijk in de omgang is. De Golden retriever is een ras wat al veel als geleidehond gebruikt wordt maar ook behoorlijk kan verharen. Niet iedereen wil een poedel daar er veel vooroordelen zijn tuttige hond hond voor oudere dames dit komt eigenlijk voort uit de manier waarop poedels vaak geschoren worden dat geeft een bepaald beeld waar niet iedereen mee wil lopen. Vandaar dat wij zelf tot die kruising destijds zijn gekomen we kenden de labradoodle daar we die ook zelf gefokt hebben maar de golden is toch wat rustiger van aard.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze golden retriever pups pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een eur. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om ande. 4 maand oud Golden Retriever Zoekt een neuwe baas! We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor onze 4 maanden oude Golden Retriever pup. We zijn niet in staat om voldoende tijd te vinden voor hem.
Golden Retriever pups te koop golden retriever puppies beschikbaar Woefkesranch.
Mails van onze klanten. aanschaf van een pup. Beschrijving van de Golden Retriever. Golden Retrievers zijn lieve goed gemanierde intelligente honden met een grote charme. Zij zijn gemakkelijk op te leiden en altijd geduldig en zacht met kinderen. Het is een actieve familiehond. De golden Retrievers genieten van de aanwezigheid van hun baasjes.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Traantjes begrijpend en tevreden. Het is mooi weer feest. 5 sterren appartement vd Loopakker. Dagtaak van Vajén en haar Vajennekes. URL of the image. Heb je interesse in een Golden Retriever pup of wil je gewoon eens komen kijken bij onze kennel? Dat is geen probleem! Wij houden regelmatig kijkdagen waarbij de complete kennel open is voor jou om te komen bekijken. Ook als de pups geboren zijn ben je welkom. De Limburgse koffie met vlaai staat dan voor je klaar. Laat het ons weten mocht je hier interesse in hebben. 20 jaar ervaring als Golden Retriever fokker. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. De hele kennel ademt Golden Retriever.
puppysite.
Pups uit een gecontroleerde omgeving. Aangeboden door ervaren en deskundige fokkers. Welkom op onze site waar u alleen puppies zult vinden van betrouwbare fokkers waarmee duidelijke afspraken zijn gemaakt. De fokkers zijn en worden gecontroleerd en zijn serieus bezig met het welzijn en de gezondheid van de honden. Hierdoor weet u dat de pups die hier aangeboden worden komen van betrouwbare fokkers uit een gecontroleerde omgeving. Aan bieders op deze site zijn minimaal gehouden aan de algemene leveringsvoorwaarden. Deze kunt u hieronder openen. of download als pdf klik hier. Mooie blue merl sheltie pups te koop. De pups zijn door onze eigen blue merl moeder groot gebracht.
Golden Retriever puppies te koop Golden Retriever puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
Wij hebben Golden Retriever puppies te koop. De puppies zijn ontwormd gevaccineerd hebben hun chipnummer en hun EU Paspoort. Prachtige Golden Retriever puppies beschikbaar. Bel ons even op het nummer 015/75.59.42. Woefkesranch Putte bij mechelen Uw puppykennel!
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Amerikaanse Bulldog pup import bloedlijnen. Te koop Bulls of Crown Big Rock Mag vanaf 15 juli weg unieke combin. Prachtige westie puppies te koop uit geselecteerde ouders. Prachtige en gezonde westie puppys van geselecteerde ouders.Beide ouders zijn. Er zijn nog enkele lieve pups beschikbaar! De pups zijn geboren op 4 mei en zij. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
samojeden kennel oedatchina puppy's beschikbaar. Te koop gekruiste mops met schipperke pups. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS. Ras Cavalier King Charles Spaniel. Ras Engelse Cocker Spaniel.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. Geboren en Verkochte Pups. From a Golden Mystery. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow. van de Vijf Akkers.
Golden Retriever pups pup kopen verkopen fokker Kuurne West Vlaanderen.
Bruno de Golden Retriever. POIROT de Golden Retriever. Jules de Golden Retriever. Jules de Golden Retriever. Lusie de Golden Retriever. Sky de Golden Retriever. Golden Retriever pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Golden Retriever pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Golden Retriever pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
Golden retriever pups te koop golden retriever pups golden te koop.
Kleine middelgrote grote hondenrassen te koop. 013 29 36 13. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop. Golden retrievers zijn van oorsprong jachthonden. De naam zegt het zelf al. Deze honden hebben een zachte beet en beschadigen het wild niet als ze het gaan ophalen en naar hun baas brengen. Nu is de golden retriever vooral een gezinshond. Hij is zeer gemakkelijk op te voeden. Omdat hij zo zachtaardig van karakter is en zeer sociaal is hij de ideale gezinshond en bijzonder kindvriendelijk.

Contacteer ons