zwarte golden retriever
De Golden Retriever.
Deze hond Nous genaamd werd gepaard aan een inmiddels uitgestorven ras de Tweed Waterspaniel die leverkleurig en langkrulharig was. Hun nakomelingen waren goudgeel en vormden de basis voor de latere Golden Retriever. Door de toenmalige Yellow Retriever te kruisen met de Labrador Retriever de Flatcoated Retriever de Ierse Setter de Tweed Waterspaniel en een drupje Bloedhond wist Lord Tweedmouth het uiteindelijk te brengen tot de huidige Golden Retriever. In 1913 kreeg het ras officiële erkenning tot die tijd werden ze op shows uitgebracht als Flatcoated Retrievers met een afwijkende kleur. Golden Retriever in het kort. groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. reuen 55-61 centimeter teven 51-56 centimeter.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Informatie over de Golden retriever.
Ook aan het begin van deze eeuw bestond er verwarring over de oorsprong van het ras. Zwarte retrievers met een golvende vacht waren bekend in bepaalde kringen in het zuiden van Schotland in die tijd waren echter met name zwarte labradors zeer populair. Feitelijk waren gele retrievers nauwelijks bekend behalve bij de leden van een paar adellijke families en hun naaste vrienden. Hun latere verspreiding over alle delen van Engeland was ook niet makkelijk te voorzien.
Golden Retriever Fokkers.
Verderop in het jaar komen we hier zeker nog op terug. Dank aan alle trouwe inzenders we hebben zeker nog wat voor jullie in petto! Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Ook kunt u hier een geboortekalender vinden die u precies laat zien wanneer u de pups kunt verwachten nadat u uw teef heeft laten dekken. Adressen van kennels ontbreken hier natuurlijk niet en ook kunt u meteen zien waar er nesten verwacht worden en geboren zijn.
ZWARTE labrador/Golden retriever pups Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Honden Puppies en Toebehoren. ZWARTE labrador/Golden retriever pups.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Opgegroeid in huiselijke situatie en e. Er zijn op 10 december 2013 1 zwarte Golden-Doodle pups geboren teefjes. Er zijn op 10 december 2013 1 zwarte Golden-Doodle pups geboren teefjes. Moeder Golden Retriever Vader Grote Poedel De pups zijn uiteraard re. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. Kijk op www.solidagos.nl of bel 06 20347456. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Eén zwarte haar.
Geplaatst 22 Apr 2007 1834. Geregistreerd 10 Aug 2006 0010. Baasje van Glenn Topsi Rozi en Pirke. Dan is ze BIJNA een 100% Golden Retriever het scheelt maar een haar Omhoog. Geplaatst 22 Apr 2007 1928. Dan is ze BIJNA een 100% Golden Retriever het scheelt maar een haar Hahaha. Eerst is ze al niet goud dan heeft ze ook nog verdwaalde zwarte haren We gaan haar terugbrengen. Nu zijn we er zeker van Omhoog. Geplaatst 22 Apr 2007 2020. Geregistreerd 16 Okt 2006 1521.
Zwarte Golden Retriever Waar Komt Deze Vandaan?
Bovendien wilde hij een loyale lieve hond boordevol energie. Hij deed dit door het combineren van de Tweed Water Spaniël de Newfoundland de Ierse Setter en de zwarte flatcoat Retriever. Een zwarte Golden Retriever kan ook gewoon het resultaat zijn van het combineren van een Golden Retriever met een andere zwarte hond zoals een zwarte labrador. Het kweken met broers en zussen kan ook leiden tot zwarte Golden Retrievers. Ik wil dit echter ten sterkste afraden omdat dit genetische problemen zal veroorzaken. Er bestaat een theorie die stelt dat er na de Tweede Wereldoorlog een scherpe daling was in het aantal Golden Retrievers en daarom werden de registratievoorwaarden voor raszuivere Golden Retrievers versoepeld.
Labradorforum Toon onderwerp zwarte golden retriever?
Het valt me de laatste tijd op dat Keo in vergelijking met labjes die we tegenkomen erg lange haren heeft. Zijn er meer labjes die dat hebben of heb ik de eerste zwarte golden retriever in bezit? lange haren aan staart. lange haren bij kont. lange haren hals en schouders. Geplaatst do apr 15 2010 1059. Cay heeft dat ook wel. Die is wel bruin. Ik vind Keo prachtig. Geplaatst do apr 15 2010 1102. Geregistreerd za dec 25 2004 1300. Bodi is precies hetzelfde.

Contacteer ons