zwarte golden retriever
zwarte golden retriever? Labradorforum.
Het valt me de laatste tijd op dat Keo in vergelijking met labjes die we tegenkomen erg lange haren heeft. Zijn er meer labjes die dat hebben of heb ik de eerste zwarte golden retriever in bezit? lange haren aan staart. lange haren bij kont. lange haren hals en schouders. Bericht door soraya 15/04/10 1259. Cay heeft dat ook wel. Die is wel bruin. Ik vind Keo prachtig. Berichten 6568 Lid geworden op 25/12/04 1400 Locatie Goudswaard Contacteer. Bericht door Anca 15/04/10 1302. Bodi is precies hetzelfde.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Opgegroeid in huiselijke situatie en e. Er zijn op 10 december 2013 1 zwarte Golden-Doodle pups geboren teefjes. Er zijn op 10 december 2013 1 zwarte Golden-Doodle pups geboren teefjes. Moeder Golden Retriever Vader Grote Poedel De pups zijn uiteraard re. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. Kijk op www.solidagos.nl of bel 06 20347456. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club.
Golden Retriever Fokkers.
Denk daar dan nog eens extra goed over na! Koop zeker geen puppy als u denkt hem wel buiten in een kennel te kunnen groot brengen. Een Golden Retriever is een hond die graag in uw gezelschap zal verkeren. Het verblijf voor korte perioden in een kennel kan geen kwaad voor een Golden Retriever maar een permanent verblijf in een kennel zal de pup frustreren en hem doodongelukkig maken. Is dat niet het geval dan moet u in zo'n geval geen Golden Retriever nemen. Een hond betekent ook dat er altijd iemand moet zijn om hem zijn eten te geven om hem uit te laten op gezette tijden een hond heeft net als een klein kind regelmaat nodig.
Ichthyose bij de populatie in Nederland Golden Retriever Vereniging.
Het woord ichthyose is afkomstig uit het Oud-Grieks en betekent letterlijk visschubbenziekte. Omdat er op dit moment veel belangstelling voor de aandoening is binnen het ras Golden Retriever mede door de aandacht vanuit de media willen wij u graag wat meer uitleg geven over wat ichthyose precies is welke vorm er bij Goldens voorkomt en wat dit betekent voor de levenskwaliteit van aangedane honden. Al decennia lang zien we binnen ons ras een bepaalde huidschilfering voorkomen meestal lichtgrijs tot zwart van kleur voornamelijk te vinden in de oksels en liezen maar in sommige gevallen ook over het hele lichaam. De kop blijft meestal onaangedaan.
Jachthondenschool Zwart Goud Jachttraining voor uw Hond Jachthondentrainingen Zwart Goud Jachthondenschool Home.
Power of Gold curious Girl. Whispering Oaks Working Golden Retriever. Onze honden komen allen uit Amerikaanse werkende jachtlijnen.Whispering Oaks working golden retriever. Omdat we zelf jagen hebben we jachthonden nodig. Zonder een goed afgerichte jachthond kan er niet gejaagd worden. Yuma is met zijn 11 jaar oud nog altijd actief als jachthond. Kees is lid van het Nederlands apporteer team en gaat vaak mee naar Belgiƫ waar hij geweldige apporten laat zien. Al het geschoten wild haalt hij bijna altijd binnen. Roos is de dochter van Kees en is in opleiding om dit najaar samen met Kees mee te gaan op jacht.
Zwarte Golden Retriever Waar Komt Deze Vandaan?
Bovendien wilde hij een loyale lieve hond boordevol energie. Hij deed dit door het combineren van de Tweed Water Spaniƫl de Newfoundland de Ierse Setter en de zwarte flatcoat Retriever. Een zwarte Golden Retriever kan ook gewoon het resultaat zijn van het combineren van een Golden Retriever met een andere zwarte hond zoals een zwarte labrador. Het kweken met broers en zussen kan ook leiden tot zwarte Golden Retrievers. Ik wil dit echter ten sterkste afraden omdat dit genetische problemen zal veroorzaken. Er bestaat een theorie die stelt dat er na de Tweede Wereldoorlog een scherpe daling was in het aantal Golden Retrievers en daarom werden de registratievoorwaarden voor raszuivere Golden Retrievers versoepeld.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.

Contacteer ons