golden retriever karakter
Golden Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Ook spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Golden Retriever is dol op zwemmen. Meestal zoekt deze hond vanzelf het water op om een frisse duik te nemen. Met zijn zachtaardig karakter is de Golden Retriever in fantastische gezinshond. Deze hond kan zeer goed met kinderen om gaan. Hij is heel tolerant en verdraagzaam tegenover kinderen. De Golden Retriever is een intelligente hond en zeer goed af te richten. Het is een goede werkhond waar je veel mee kan bereiken op de hondenschool. Hij gaat gemakkelijk mee in de auto op reis. En hoewel deze hond graag in gezelschap is kan je hem wel eens een tijdje alleen thuis laten. De vacht dient regelmatig te worden geborsteld het lange dode haar wordt daarmee weggenomen.
Golden Retriever WOEF.
Een echte allemansvriend dus! Korte tot middellange loopsessies vindt hij geweldig. Ook op de hondenschool gooi je hoge ogen met jouw gouden maatje. De golden retriever is niet enkel een streling voor het oog maar heeft ook een echt gouden hart. Het is niet voor niets dat deze viervoeter massaal wordt ingezet als blindengeleidehond of hulphond. Hij heeft een rustige inborst en laat zich niet snel van zijn melk brengen door soortgenoten. Zijn verdraagzame aard engelengeduld en gemoedelijk karakter maken van hem een fijne levensgezel. Hij is een echte softie! Toch wil dat niet zeggen dat hij een passieve couch potato is. Integendeel je mag nooit vergeten dat de golden retriever oorspronkelijk werd gefokt als jachthond.
GoldenWhites.nl Dit is de website van de Golden Retriever kennel OurGoldenWhites.
Tamara van der stelt op Weblog. Dierenambulance NHZ Dierenambulance Noord-Holland Zuid. Golden Retriever Fokkers Startpagina Golden Retriever Fokkers Wat komt er kijken bij de aanschaf van een Golden Retriever. Kennel Follow Rivers Golden Retriever Kennel Follow Rivers. Kennel Van t Aambeeld Kennel Van t Aambeeld. Kennel van de Kaladene Golden Retriever Kennel in Voorhout ZH.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
De GRCN behartigt de belangen van het ras de Golden Retriever. De GRCN streeft ernaar de Golden Retriever zowel lichamelijk als geestelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden dat zij dit doel onderschrijven. Golden Nieuws is het clubblad van de Golden Retriever Club Nederland en komt om de twee maanden uit. Het eerste nummer van het jaar verschijnt in februari. Behalve belangrijke informatie over de vereniging bevat het magazine interviews met interessante personen uit de Golden-wereld rubrieken en andere lezenswaardige artikelen. Golden Nieuws heeft onlangs een ingrijpende metamorfose ondergaan.
Golden Retriever Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Golden Retriever. De Golden Retriever komt uit Groot-Brittanniƫ. De man die verantwoordelijk is voor dit illustere ras de Heer Tweedmouth wilde een hond die loyaal was vriendelijk temperamentvol en energiek. Hij wilde ook een hond met een liefde voor water en de mogelijkheid om geschoten wild op te halen. Golden Retrievers zijn de belichaming van schoonheid en hersenen. De Golden Retriever is een prachtig groot en energiek ras. Ze zijn s werelds meest voorkomende huisdier en metgezel.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniƫls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Ook zijn de ogen van de ouders goedgekeurd. Beide ouders zijn aanwezig en hebben een bijzonder lief en kindvriendelijk karakter zoals je van een raszuivere golden retriever mag verwachten. Hei en Boeicop ZH. Zeer mooie en lieve golden retriever pups. Pups zijn momenteel bijna 3 week oud. Pups hebben inmiddels hun 1e ontworming gehad bij week 4 6 en 8 zullen ze nog een keer ontwormt worden. Bij week 6 zullen alle pups ook ingeent worden en gechipped worden.
De Golden retriever veelzijdige mensenvriend! Dier en Natuur Huisdieren.
In Nederland is op 10 maart 1956 op initiatief van een aantal Golden Retriever liefhebbers een rasvereniging opgericht de Golden Retriever Club Nederland GRCN. Karakter van de Golden Retriever. De Golden Retriever staat bekend als een betrouwbare gehoorzame hond. Zij kunnen goed met kinderen overweg en hebben veel geduld. Dit maakt hen tot zeer geschikte gezinshonden. Golden Retrievers hebben een zacht karakter zijn sociaal naar andere dieren en vinden het fijn hun baasje te behagen. Het zijn zeer actieve honden die veel beweging nodig hebben. Ze zijn dan ook liever niet te lang alleen. Golden Retrievers zijn echte waterliefhebbers. Ze kunnen goed zwemmen en doen dit graag. Door hun intelligentie zijn Golden Retrievers geschikt als geleide of hulphond.
Corner Brook Golden Retriever Kennel.
German Champion Bundes Sieger 2016. German Club VDH Champion. Valentina v/d Corner Brook. Onze passie is het fokken showen van Golden Retrievers waarbij wij selecteren op karakter gezondheid en exterieur. 0031 0529 467 418.
Royal Canin Golden Retriever Producten.
In Nederland is de Golden Retriever een populaire gezelschapshond. Andere rasnamen Golden Flat-coat Gouden Retriever De Golden. Uiterlijke kenmerken van de Golden Retriever. Gebruikshond blindengeleidehond rampenhond drugshond. Het karakter van de Golden Retriever. Hij is sterk robuust actief en heeft een bijzonder goed reukvermogen. Hij werkt zowel in het water als in dicht struikgewas. Het is een vasthoudende speurder hoewel minder methodisch als de Labrador. Hij is zeer geschikt voor het apporteren van waterwild en heeft een uitzonderlijk goed geheugen. Hij is niet agressief en blaft zelden. Het is dus geen goede waakhond. Hij is erg zachtaardig gevoelig kalm en evenwichtig en daarom zeer geliefd als gezelschapshond. Hij dient met kalmte maar wel consequent te worden opgevoed. Elke tint goud of roomkleurig.
Golden retriever HondenForum.
Zo zal een Golden retriever nooit zomaar een kind bijten of aanvallen. Een Golden retriever is dan ook een echte mensenvriend. Maar daarnaast is een Golden retriever dan ook geen waakhond. Een Golden retriever heeft dan ook een zacht karakter. Daarnaast is het een zeer intelligente hond en kan een Golden retriever zeer actief zijn. Een Golden retriever toont vrijwel altijd veel genegenheid tegenover het hele gezin. gewijzigd op 06 juni 2013 om 1527 wijzigen quote 1. Een Golden verlangt geen grote tuin of royaal huis.In mijn beleving is een Golden snel tevreden zo lang hij er maar voldoende op uit kan uitdagingen krijgt en zijn spreekwoordelijke ei kwijt kan.
Golden Retriever Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Golden Retriever. De Golden Retriever is een enthousiaste intelligente en vriendelijke hond. Deze hond is relatief gemakkelijk te trainen en past goed in een gezin. Goede socialisatie en opvoeding is hierbij wel een vereiste. De Golden Retriever is gevoelig voor stemverheffing en houdt van aandacht. Ook heeft deze hond veel beweging nodig. Zodra hij is uitgegroeid zijn er genoeg manieren voor deze hond om zijn energie kwijt te kunnen. Hierbij kunt u denken aan rennen naast de fiets of balspelletjes maar zijn favoriete bezigheid is en blijft zwemmen.

Contacteer ons