flatcoated retriever fokkers
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Te Reserveren nog 1 Mooie en Lieve Flatcoated Retriever Pup Teefj. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. 2 Zwarte Reutjes deze zijn inmiddels gereserveerd 1 Geel Reutje deze is inmiddels Gereserveerd. en 5 Teefjes Zwart deze zijn inmiddels gereserveerd. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen.
Darell Kennel voor flatcoated retrievers.
Welkom bij Flatcoated retriever kennel Darell. Met onze jaren lange ervaring gebruiken wij alleen de beste lijnen om mee te fokken. Kennel Darell Eric van den Berg Lieke Verheijen. Adres Franssenstraat 81 5434 SG VIANEN NB. Raad van Beheer 20176. Momenteel hebben bij een nestje van 9 puppy's er zijn geen puppy's meer beschikbaar. Binnenkort worden er wel weer puppy's geboren bij Kennel van Spokendam voor meer informatie www.vanspokendam.nl. Uit hobby ontstaan vaak de mooiste dingen en onze kennel Darell is er daar een van. Toen we besloten een hond aan te schaffen zijn we op zoek gegaan naar het perfecte ras voor ons.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
Geschiedenis van het ras. Gedragstesten bij de FRC. Informatie over de Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim actief temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig. Ze zijn laat volwassen en blijven vaak tot op oudere leeftijd actief. Flatcoats zijn erg mensgericht wat zich uit door de hele dag achter je aan te lopen zeker als pup kunnen ze je volgen tot in het toilet! Ze vinden het helemaal geweldig om voor hun baas te werken en gaan eeuwig kwispelend door het leven!
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden. 2 resultaten voor flatcoated retriever. Verwante zoektermen golden retriever pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 2. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 1. Overige rassen Overige rassen 2.
Flatcoated Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Medina 5 2134 BH Hoofddorp. Prinsenbaan 35 6104 BA Koningsbosch. Flatcoated Labrador en Golden Retriever. Gastersberg 36 6372 LA Landgraaf. Veestraat 10 5864 CD Meerlo. Wij zijn een kleine flatcoated retrieverkennel in het zuiden van het lan. Berkenrijsweg 4 3235 ND Rockanje. Breefenne 15 8715 KA Stavoren. Staatsmanlaan 33 8014 TW Zwolle. Sannes Black Label is in de jaren 90 als Flatcoated Retrieverkennel begonnen.
welkom op de website van Talloch Dawn Flatcoated retrievers.
Intussen is Chantal mede eigenaar van de kennelnaam en zijn we samen de spil van de Talloch Dawn clan. Wat het fokken betreft Talloch Dawn is een kleine Flatcoated Retriever kennel met nu en dan een nest. Wij hebben onze honden voor ons plezier ik loop geen wedstrijden meer maar train nog wel voor de jacht omdat de honden dit nu eenmaal het allerleukste vinden. Chantal daar in tegen probeert naast het groot brengen van haar kinderen nu en dan een proef of een show te lopen.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
de Blauwe Lotus Flatcoated Retriever Kennel.
Welkom op onze site. Wij Tonie Semler en Ilse Mulder zijn de eigenaars. van zes Flatcoated Retriever 4 teefjes Sia Balou Dalmore No-Bi en 2 reutjes Fender Morris. Geboren op 19 maart 2017 uit de combinatie Dalmore Wizzy. 2 reutjes en 8 teefjes allemaal zwart. Alle puppy's hebben een baasje. Klik hier voor verhaal 2de nestje Dalmore. Onze allereerste Flatcoated Retriever waar alles mee is begonnen was liggend vooraan op de foto hiernaast. Bi anca Ca stafiore geboren op 2 augustus 1999 en overleden 3 september 2010 haar roepnaam Bica een lever kleur teefje. Bica is de stammoeder van Van de Blauwe Lotus lijn.
Overzicht fokkers Flatcoated Retriever Club.
Geboorteberichten Flatcoated Retriever Club.
Ook op een veldwedstrijd kunnen kampioenschapspunten verdiend worden CACT's voor de titel Werkkampioen. De titel Trialer wordt in Frankrijk en Belgie toegekend aan een jachthond die 2x een kwalificatie Uitmuntend heeft behaald op een veldwedstrijd. Flatcoated Retrievers die niet in het bezit zijn van een werkkwalificatie kunnen de Retrievertest afleggen. Tijdens deze test worden zowel het sociale gedrag als de werkeigenschappen getest. Ouderdieren die deze test hebben afgelegd worden op het primaire deel van de nestenlijsten geplaatst. Naam telefoonnummer en woonplaats fokker. Kennelnaam van de fokker. Deze naam komt op de stamboom van de pups te staan. De FRC heeft een juridisch getoetst koopcontract opgesteld dat de fokker bij de verkoop van een pup gebruikt.

Contacteer ons