flatcoated retriever fokkers
Een nest fokken. Hoe doe je dat? Flatcoated Retriever Club.
Als u een nestje Flatcoated Retrievers wilt fokken dient u eerst zelf op zoek te gaan naar een dekreu. Als u de reu van uw dromen gevonden heeft is het aan te raden om geruime tijd voor de loopsheid van uw teefje kennis te maken met de eigenaar van de reu en de reu in zijn eigen omgeving mee te maken. Er kunnen dan ook op tijd afspraken gemaakt worden. Het zoeken naar een reserve reu is zeker aan te raden. Er kunnen zich zelfs op het laatste moment nog allerlei omstandigheden voordoen waardoor de eerste reu niet kan dekken.
Darell Kennel voor flatcoated retrievers.
Welkom bij Flatcoated retriever kennel Darell. Met onze jaren lange ervaring gebruiken wij alleen de beste lijnen om mee te fokken. Kennel Darell Eric van den Berg Lieke Verheijen. Adres Franssenstraat 81 5434 SG VIANEN NB. Raad van Beheer 20176. Momenteel hebben bij een nestje van 9 puppy's er zijn geen puppy's meer beschikbaar. Binnenkort worden er wel weer puppy's geboren bij Kennel van Spokendam voor meer informatie www.vanspokendam.nl. Uit hobby ontstaan vaak de mooiste dingen en onze kennel Darell is er daar een van. Toen we besloten een hond aan te schaffen zijn we op zoek gegaan naar het perfecte ras voor ons.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
Geschiedenis van het ras. Gedragstesten bij de FRC. Informatie over de Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim actief temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig. Ze zijn laat volwassen en blijven vaak tot op oudere leeftijd actief. Flatcoats zijn erg mensgericht wat zich uit door de hele dag achter je aan te lopen zeker als pup kunnen ze je volgen tot in het toilet! Ze vinden het helemaal geweldig om voor hun baas te werken en gaan eeuwig kwispelend door het leven!
Flatcoated Retriever kennels in Nederland.
Daniel Mills 16/17 september 2017. Kathy Sdoa 24/25 februari 2018. Flatcoated Retriever kennels in Nederland. Gesorteerd op plaatsnaam van A tot Z. Novemberstraat 92 1335 GD Almere. Kennel De Vijf Lijsterbessen. Weegbree 99 5684 JC Best. Kennel golden retrievers flatcoated retriever en beagles. Medina 5 2134 BH Hoofddorp. Prinsenbaan 35 6104 BA Koningsbosch. Flatcoated Labrador en Golden Retriever. Gastersberg 36 6372 LA Landgraaf. Veestraat 10 5864 CD Meerlo.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook dez. Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook deze zijn nu gereserveerd 1 Reutje zwart deze is gereserveer. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een.
Overzicht fokkers Flatcoated Retriever Club.
Geboorteberichten Flatcoated Retriever Club.
Ook op een veldwedstrijd kunnen kampioenschapspunten verdiend worden CACT's voor de titel Werkkampioen. De titel Trialer wordt in Frankrijk en Belgie toegekend aan een jachthond die 2x een kwalificatie Uitmuntend heeft behaald op een veldwedstrijd. Flatcoated Retrievers die niet in het bezit zijn van een werkkwalificatie kunnen de Retrievertest afleggen. Tijdens deze test worden zowel het sociale gedrag als de werkeigenschappen getest. Ouderdieren die deze test hebben afgelegd worden op het primaire deel van de nestenlijsten geplaatst. Naam telefoonnummer en woonplaats fokker. Kennelnaam van de fokker. Deze naam komt op de stamboom van de pups te staan. De FRC heeft een juridisch getoetst koopcontract opgesteld dat de fokker bij de verkoop van een pup gebruikt.

Contacteer ons