shih tzu pups
Welkom bij de Shih-Tzu kennel van Dosa Carita.
Shih Tzu Rassen Hondenplaza.
Oorspronkelijk komt de Shih Tzu uit Tibet. Ze werden in paleizen en in kloosters gefokt. Ze kregen veel liefde en aandacht en vonden hun weg naar het keizerlijk paleis in Peking. Men fokte hondjes die zo klein mogelijk waren maar met het uiterlijk van een leeuw. De Shih Tzu wordt dan ook wel Tibetaans leeuwhondje genoemd. Rond 1935 kwamen de eerste Shih Tzu naar Europa en rond 1962 werd de eerste Shih Tzu naar Nederland geïmporteerd. Ras standaard Shih Tzu.
Vind shih tzu pups op Marktplaats.nl.
De vader een choco shih tzu en woezel de moeder van de pups zijn 100% zuivere shih. Schattige Blonde shih tzu pups. Schattige blonde shih tzu pups reutjes vanaf donderdag mogen de pups hun nestje verlaten. De pups zijn regelmatig ontwormd. Ze zijn ingeënt en gechipt. Door de dierenarts gezond verklaard. Wij hebben 4 schattige shi tzu pups. Het gevlekte hondje is een reu de andere zijn teefjes. We hebben nog 1 zwart teefje te koop. Dat teefje met de witte vlek onder haar kin. Ze zijn geboren op 3 april. De vader en de moeder zijn ook hier in huis.
Shih Tzu Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Vind shih tzu in Honden Chihuahua's en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Omdat hij al wat ouder is mag hij weg voor de prijs van 35000 hierbij zit het. Schattige Blonde shih tzu pups. Schattige blonde shih tzu pups reutjes vanaf donderdag mogen de pups hun nestje verlaten. De pups zijn regelmatig ontwormd. Ze zijn ingeënt en gechipt. Door de dierenarts gezond verklaard. Wij hebben 4 schattige shi tzu pups. Het gevlekte hondje is een reu de andere zijn teefjes. We hebben nog 1 zwart teefje te koop. Dat teefje met de witte vlek onder haar kin. Ze zijn geboren op 3 april. De vader en de moeder zijn ook hier in huis.
Puppies.
Deze Shih Tzu pagina beschijft alles over mijn Shih Tzu. Hoe ik leef met mijn Shih Tzu en laat foto's zien van mijn Shih Tzu. Alls ik Shih Tzu puppies heb laat ik elke week nieuwe foto.s zien van de Shih Tzu puppies. Shih Tzu Salsa heeft een eigen dagboek over haar Shih Tzu ervaringen. Ook is er een Shih Tzu gastenboek. Als u alles wilt weten over mijn Shih Tzu bezoek dan mijn Shih Tzu pagina over mijn Shih Tzu ervaringen. Tot snel op mijn Shih Tzu pagina en geniet mee met mijn Shih Tzu
Shihtzu en boomer puppies.
Shih tzu Boomer Pupie schitterend mooi en zeer goed verzorgdt. Shih tzu-Boomersshih tzu pups-Boomer pups goed verzorgdt.
Tips bij het opvoeden van de Shih Tzu Startpunthonden.
bedankt voor deze uitleg hier boven want daardoor weet ik nu veel meer! 30 March 2015 0919.
Shih Tzu fokkers Honden Page.
Maak een afspraak dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Af en toe Shih Tzu pups groeien in huis op te midden van het gezin met kleine kinderen. pups worden optimaal gesocialisseerd! Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes. onze kanjers kunt u bewonderen op www.binkieshihtzukennel.nl en zo nu en dan hebben wij een nestje van icvo geteste reuen en teven die ook nog eens meerdere keren een uitmuntend hebben behaald op show. Bekijk de fokker vermelding van binkies.
Aanschaf pup Shih Tzu Amarantha's.
Jo-kins Brown Sugar Brownie. Copyright 2013 by Shih Tzu Amaranthas. Een shih tzu is ook een hond dus om te kijken of dit ras bij jou past is het al belangrijk te weten of uberhaupt een hond in jou gezin past. Daar komt bij dat een shih tzu wat extra verzorging nodig heeft ook een zaak om mee te nemen in de beslissing of een shih tzu bij jou past. Wanneer je de volgende stellingen met een volmondige JA kunt beantwoorden dan past dit ras zeker bij jou.
Fokkers Pups Herplaatsers Shih Tzu Club.
Mevr Nicky van Tol-Williams verzorgt de rasinformatie. Haar kunt u per mail of telefonisch bereiken en vragen over de Shih Tzu stellen. Zij zal uw vragen graag beantwoorden. 1343 AW Almere Hout. Tel 036-5333961 maandag t/m vrijdag 09.00-16.00 uur. U kunt ook lid worden van de Shih-Tzu Club Nederland u ontvangt dan viermaal per jaar het clubblad met veel informatie over de Shih-Tzu en de activiteiten van de vereniging. De jaarcontributie bedraagt 25 voor leden 10 voor gezinsleden en 5 voor jeugdleden met een eenmaligentreegeld van 7. U kunt het opgaveformulier hier dowloaden. Formulier Lidmaatschap 113 KB pdf / Formulier Lidmaatschap 368 KB word.

Contacteer ons