herplaatsing golden retriever
Herplaatsing Golden Retriever Vereniging.
Bij de GRV kunnen zowel mensen met een te herplaatsen hond als mensen die op zoek zijn naar een volwassen Golden zich aanmelden waarna wij zullen proberen beide partijen zoveel mogelijk bij elkaar te brengen. Voor meer informatie over Herplaatsing kunt u contact met ons opnemen. 0529 467 418 / bestuurslid1@goldenretrieververeniging.nl. Bereikbaar op werkdagen tussen 19.00 21.00 uur.
Golden retrievers HondenForum herplaatsen golden retriever.
Golden retrievers forum herplaatsen golden retriever. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om mijn golden Retriever Laika een nieuwe thuis te geven. Zij is een teefje van 9 jaar en ze is echt super lief! Zij kan ook perfect samen leven met andere honden en katten en ook kleine kinderen zijn absoluut geen probleem.
Retrievers en Labradors Reu Teef Meerdere dieren Geslacht onbekend Golden retriever Marktplaats.nl.
Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 20. Moet nu weg 0. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 1. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 6. Eén hond Eén hond 3. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 2. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 6. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 1. 1 tot 2 jaar 1 tot 2 jaar 1.
golden retrievers herplaatsing Google zoeken.
Nederlandse Labrador Vereniging.
De herplaatsing krijgt regelmatig Labradors aangeboden die een nieuwe baas zoeken. Zo komt het voor dat de eigenaar ten gevolge van ziekte of echt-scheiding niet meer voor de hond kan zorgen en zich genoodzaakt ziet om een nieuwe baas te zoeken. Soms blijken huisgenoten allergisch te zijn geworden of zijn de werkomstandigheden dusdanig veranderd dat de hond te lang alleen thuis is. Ook in die gevallen zoeken eigenaren liever een andere eigenaar die wel tijd heeft voor deze kameraad. Service voor NLV-leden maar ook voor niet-leden.
Openbare groep Herplaatsing Labrador en Golden Retriever en andere retrievers BE en NL Facebook.
Herplaatsing Labrador en Golden Retriever en andere retrievers BE en NL. Word lid van deze groep. Zoeken in deze groep. Iedere labrador golden retriever en kruising hiervan die zich in BELGIE of NEDERLAND bevind en een nieuwe thuis zoekt is hier welkom. In deze groep vind je Retrievers en kruisingen die momenteel in BELGIE of NEDERLAND verblijven. Bewuste nestjes worden niet toegelaten enkel honden die dringend herplaatst moeten worden. Voor meer info wend je je best naar het asiel of de eigenaar waar de hond verblijftdie info kan je steeds bij de foto terugvinden. Zoekertjes worden hier niet toegelaten er staan honden genoeg in de groep. Reclame is hier niet toegelaten.
BAASJE GEZOCHT NL herplaatsing huisdieren.
Aantal dieren per pagina 12. Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing. U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie. ACE MARCELA-12721 RUSTIG LIEF SOCIAAL 12 MND OUD BLACK IS BEAUTIFUL! Ras WIE VALT VOOR HAAR? Plaats SPANJE MICAELA ONSCHULDIG KLEINTJE OP STRAAT GEGOOID EN DOOR POLITIE NR DODINGSTATION GEBRACHT! Zie foto en meerdere foto's op onze website! Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Overige informatie over het dier.
Golden retriever reu Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Tips en advies van een expert. Geplaatst op Donderdag 12 februari 2015. Aantal keer bekeken 2.464. Ik heb een Golden Retriever reu van 4 jaar genaamd Bailey! Vroeger woonde ik in een huis met tuin en dus de nodige ruimte. voor Bailey om te spelenlopen en ravotten. Nu wegens omstandigheden wonen we in een klein appartementje in Brussel. Het is nog steeds de grote liefde tussen ons.
herplaatsing chihuahua aanbod asielhonden golden retriever herplaatsing.
Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor honden die aangemeld zijn te weigeren c.q. te verwijderen van de website. Een Golden Retriever aanmelden voor herplaatsing. Mocht u een Golden willen herplaatsen of door omstandigheden terugkrijgen van de eigenaar dan kunt u contact opnemen met ons via het formulier. Het contactformulier vindt u rechtsboven op deze pagina. Wij bepalen niet voor u waar de Golden heen gaat. Wij zorgen er alleen voor dat achter uw kennelnaam een H van herplaatsing komt te staan. Wij hopen wel dat u direct een seintje geeft als de hond herplaatst is. Net als bij de geboren nesten verdwijnt de aanmelding automatisch na 8 weken.
Stichting Golden Age Herplaatsen van Golden Retrievers.
Waarschuw Doggo.nl Bezoek de website. Over Stichting Golden Age. Stichting Golden Age is in het leven geroepen om eigenaren van oudere Golden Retrievers vanaf 9 jaar te ondersteunen bij een door omstandigheden noodzakelijke herplaatsing. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar? Deel jouw ervaring met anderen. Lianne van der Horst. De website van Stichting Golden Age is verhuisd naar www.stichting-golden-age.nl!
Honden op BEESIEZ de diervriendelijke marktplaats herplaatsing van Honden.
Terrier West Highland White. Leeftijd jonger dan 1 jaar 1 tot 3 jaar 4 tot 8 jaar 9 jaar of ouder. Kan bij andere honden ja nee. Kan bij katten ja nee. Kan bij kinderen tot 8 jaar ja nee. Kan bij kinderen vanaf 8 jaar ja nee. Gedrag aan de lijn goed trekt niet gewend. Kan alleen thuis blijven ja nee.

Contacteer ons