golden retriever forum
Golden Retriever Forum Weekend Of Barnsley Gold.
Menu Doorzoek de website. Startpagina Golden Retriever Forum Weekend. Golden Retriever Forum Weekend. Het weekend van 24 t/m 27 mei zijn wij met een klein aantal leden. van het Golden Retriever Forum een weekend weggeweest. Of Barnsley Gold Oosterwolde Friesland ofbarnsleygold@gmail.com. Maak een gratis website Webnode. Deze website is gebouwd met Webnode.
Hondenvrienden.be Golden retriever/ flatcoated retriever.
Pagina's 1 2 Omlaag. Auteur Topic Golden retriever/ flatcoated retriever gelezen 9867 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht Re Golden retriever/ flatcoated retriever. Reactie 20 Gepost op juli 03 2011 234926. Bij Helping Dogs kijken ze naar het algemene plaatje. Ze gaan zich niet op n ding fixeren maar wel in het algemeen de situatie en de mensen beoordelen. Dit om te voorkomen natuurlijk dat de hond na 2 maand terug herplaatst dient te worden.
Forum.
Op dit forum kun je terecht voor alle informatie over de Golden Retriever. Daarnaast kun je ook je eigen ervaringen en kennis met anderen delen. Stel hier jezelf en je golden retrievers voor of de golden retriever die je binnenkort wilt aanschaffen. Plaats hier al je vragen over het gedrag van je golden retriever. 3 weken 6 dagen geleden.
Golden Retriever Fokkers.
Golden Retriever Forum Weekend 2009. Vrijdag 2 oktober was het weer zo ver. Alweer het vierde Golden Retriever forumweekend ging van start. Dit keer in recreatiecentrum het Eibernest in Eibergen. Wat ooit begon als een idee van een aantal mensen die graag een wandeling wilden houden in Friesland en besloten om daar te overnachten is uitgegroeid tot een jaarlijks forumweekend van formaat. Rond 1400 kwamen de meeste mensen het park binnendruppelen. Ca 35 mensen en ongeveer net zo veel honden werden vriendelijk begroet door de organisatie van dit jaar Conny Dennis Anneke en Peter.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden retriever pup.
Geef mij maar een Golden met een kleurtje. Gelukkig hebben ze daar én kleur én een topkarakter én een goeie gezondheid. Toch prettig dat het ook alle drie kan. Zou gaat het ook bij de golden retriever kennel from the Golden Passion. Berichten weergeven van de afgelopen Alle berichten. Forumindex Honden Algemeen Algemeen. Pagina 1 van 2. Ga naar pagina 1 2 Volgende. Ga naar Een forum selecteren. Vakantie met de hond. Wandelen met de hond.
Klaar voor een golden retriever pup! Algemeen Honden algemeen Forum Hondencentrum.
geplaatst op 02-03-2013 om 1927. Binnen een maand verhuizen we naar ons eigen huisje en we zijn dan zeker klaar om een hond in huis te nemen! Tot nu zaten we in een huurhuis kleine tuin zonder goed zicht en afbakening In ons eigen huis komt dat allemaal in orde.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever. door Agaat 30 nov 2013 1519. Zijn er mensen aanwezig die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad. Inmiddels zijn er we weer klaar voor en willen dus graag een Golden Retriever aan ons gezin toevoegen. Uiteraard hebben we gekeken op internet maar er zijn er zoveel. waar moet je nu echt opletten? ja gezondheidsverklaringen entingen hoe de honden worden verzorgd. hoe zie je dat een fokker een juiste en goede fokker is?
het nieuwe golden retriever forum van belgië // Index bbforum.be Gratis Forum.
Registreren Inloggen Profiel Log in om je privéberichten te bekijken. Het is nu 07-05-2017 143051. het nieuwe golden retriever forum van belgië. Forum Onderwerpen Berichten Laatste bericht. welkom bij het nieuwe Golden Retriever forum! ik hoop dat je veel plezier zult beleven! maar hou de dingen proper! stel jezelf en je Golden Retriever voor op het forum! MlzoZird vragen en antwoorden. stel ze gerust hier op deze pagina. het anwtoord word u zo spoedig mogelijk gegeven! gezellig kletsen over onze geliefde honden!
HondenForum topic over Golden Retriever.
Welkom op het Golden Retriever forum. Hier vind je een selectie van forumtopics die over de Golden Retriever gaan. 24 april om 1102. Reu of teef golden retriever. 24 april om 1057. Life of Jax Met video's! Pagina 1 2 3. 20 april om 1255. Gevraagd Agility club regio Zeeland. 16 april om 2035. Puppy planning Only Devotion. 15 april om 1447. Trainen met een dogtra halsband. 01 april om 1733.
FF / Golden Retriever forum.fok.nl.
dinsdag 13 december 2011 @ 0033 47 20. Uit ervaring en die van die dierenarts kan ik je een labrafor adviseren ipv golden retriever. Golden retrievers kunnrn nog wel eens agressief uit de hoek komen met kinderen. Natuurlijk ligt dit helemaal aan hoe die gefokt is! Maar dat was de ervaring van de dierenarts. dinsdag 13 december 2011 @ 1048 54 21.

Contacteer ons