golden retriever fokkers
Verwachte nesten GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Kennel o f Morning Dream. Kennel o f Morning Dream. Limoncello of the Morning Valley.
INDEX 2016.
van Volendam en een kwartier van Amsterdam vandaan. 24 jaar geleden kregen wij onze eerste golden retriever Jillian een geweldige hond die op alle vlakken ons hart stal en een maatje werd voor de rest van haar leven zij liet zien en voelen hoe belangrijk een hond in het menselijke leven wel was en al gauw besloten we er na twee jaar nog een golden bij te nemen dat was New-york een reu tja en toen begon het te kriebelen en namen we een teefje van de fam. Nagel zij verwachten een nest van hun teefje en de zo bekende reu Stanfast Angus. Dit werd onze Dancing Queen.
Fokkerslijst GRCN.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier. of the Morning Valley. Fan e Gouden lik. Touch of the Sun.
Golden retriever pups kopen.
Matthias werkte toen als eigen baas vanuit huis waardoor onze hond nooit lang alleen zou zijn. Ondanks dat er aardig wat Golden Retriever fokkers zijn hoefden wij niet lang te zoeken naar de hondenkennel van fokkers die net zo gek zijn op Golden Retrievers als dat wij zijn. Ook voor hen is er slechts 1 hond de Golden Retriever. Meerdere keren mochten wij bij de fokkers het nestje komen bewonderen en aangezien wij toen al wisten ook Golden Retriever fokkers te worden kregen wij de eerste keuze! Na 8 weken geduld hebben konden we ons nieuwe lid van de familie ophalen Zoƫ Ramchaine Ramona.
Welkom bij Tribute to Tweedmouth Golden Retrievers.
De Golden Retrieverclub Nederland is de door de Raad van Beheer erkende rasvereniging van de Golden Retriever. Tenslotte de Golden Retriever is van oorsprong gefokt als jachthond. Wij werken veel op het veld met onze Goldens en we letten op de werk en karaktereigenschappen van de door ons beoogde fokcombinaties. Tenslotte zeggen de werkeigenschappen ook veel over het karakter van een hond ook buiten het werkveld lees ook als huishond! Op de pagina Hoe wij fokken kunt u onze uitgangspunten bij het fokken meer uitgebreid terugvinden.
Goldenkennel eigenstart.nl startpagina tip.
Zoekt u een golden retriever kennel/fokker/pup dicht bij u in de buurt? Vind hier de golden retriever fokkers op provincie van Nederland en Belgie!
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Golden Retriever? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Golden Retriever? Kijk dan bij de Golden Retriever rasbeschrijving. Ben je zelf een Golden Retriever fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe. Heb je een nestje Golden Retriever puppy's? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Hoe Vindt Je Een Betrouwbare Golden Retriever Fokker?
De keuze voor een Golden Retriever moet met zorg gemaakt worden. Mensen moeten goed nadenken voordat ze beslissen om een Golden retriever in huis te nemen. Voor sommige mensen is het zelfs beter om te besluiten maar geen hond te nemen dit is altijd beter dan later een hond terug te brengen naar de fokker of naar een asiel. Net zoals andere hondenrassen hebben Golden Retrievers specifieke kenmerken en eigenschappen die dit ras uniek maakt.
Cross Railways Golden retriever kennel in voormalig'Station Vijfhuizen.
Chapter Challenge Golden retrievers. Cross Railways is een kleine startende Golden Retriever kennel met momenteel vijf prachtige Goldens Amigo Eliot van de Heeserbergen Paris Chapter Challenge Impressive Lass Tess Chapter Challenge Midnight Memory mijn eerste zelfgefokte hondje Lynn Cross Railways Anthem Joy Lynn en sinds kort Morgan Rayleas Just Had To Be Morgan. Door de fotogalerijen aan de klikken kunt u meer informatie over de honden vinden en fotos van hen bekijken. De kennelnaam is mede ontleend aan het feit dat wij zijn gevestigd in een voormalig treinstation aan de Haarlemmermeerspoorlijn die in 1936 werd opgeheven.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever. door Agaat 30 nov 2013 1419. Zijn er mensen aanwezig die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad. Inmiddels zijn er we weer klaar voor en willen dus graag een Golden Retriever aan ons gezin toevoegen. Uiteraard hebben we gekeken op internet maar er zijn er zoveel. waar moet je nu echt opletten? ja gezondheidsverklaringen entingen hoe de honden worden verzorgd. hoe zie je dat een fokker een juiste en goede fokker is?
Kennel v.h. Aambeeld.

Contacteer ons