fokker golden retriever
v.'t Keijsershof.
Angel Like You v.'t Keijsershof. Laird Lennox De Hareswith. Kiss Kiss v.t Keijsershof. O Connor v.'t Keijsershof. Take Five v.'t Keijsershof. Naughty But Nice v.'t Keijsershof. My Fair Lady v.'t Keijsershof. Make My Day v.'t Keijsershof. La Vida Loca v.'t Keijsershof. Robannas Elegant Elisa Rayleas. Of The Hunters Home KVV. Peter en Marianne de Haar.
Welkom op de website van de Super Surprise.
Verwachte nesten GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Kennel o f Morning Dream. Kennel o f Morning Dream. Limoncello of the Morning Valley.
Welkom bij Golden Retrieverkennel Van de Kaladene Voorhout.
Golden Retrieverkennel Van de Kaladene. Informatie over het ras van de Golden Retriever de voeding en opvoeding de aanschaf en training van een Golden Retriever.
Geboren nesten GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar.
Welkom op de website van Lihdanfurt Golden Retrievers voor jacht en show van Dinie en Walter van de Gevel uit Zieuwent gemeente Lichtenvoorde pups hunting show borculo kunstgras.
Lihdanfurt is de oude naam van Lichtenvoorde wat betekent Licht doorwaadbare plaats. Je spreekt het uit als Liedanfoert. 25 jaar van Lihdanfurt Golden Retrievers. V ia deze website willen wij u laten zien. wat de Golden Retriever voor ons betekent. In 1986 zijn wij begonnen met onze eerste Hond. Jessy van t Severien. We fokken uitsluitend met een verantwoorde combinatie die volledig voldoet aan de eisen van de Golden Retrieverclub Nederland. Onze honden hebben de beoordeling uitmuntend op shows. In 1993 zijn wij naar Zieuwent verhuisd in een boerderij. Hier hebben de honden de ruimte.Zij kunnen vrij lopen in de tuin en in huis. In de woonkamer van onze boerderij is het goed vertoeven. onze honden leven dan ook in huiselijke kring.
Chairoezans Golden Retriever Kennel.
Spring naar de secundaire inhoud. t Keijsershof x Chairoezans Pocahontas Gina. Sarnell Up and Coming X Chairoezans Chumani. Gina Connor 16 juni 2015. Geplaatst op juni 1 2015 door admin. zie ook onder pups en nieuws. 4 reuen en 5 teefjes geboren op 16 juni 2015. alle pups zijn uitgevlogen!
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever. door Agaat 30 nov 2013 1419. Zijn er mensen aanwezig die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad. Inmiddels zijn er we weer klaar voor en willen dus graag een Golden Retriever aan ons gezin toevoegen. Uiteraard hebben we gekeken op internet maar er zijn er zoveel. waar moet je nu echt opletten? ja gezondheidsverklaringen entingen hoe de honden worden verzorgd. hoe zie je dat een fokker een juiste en goede fokker is?
Welkom bij Van Flolain Fokkers van Golden Retrievers en Engelse Cocker Spaniels te Vlijmen Noord Brabant.
Welkom bij de Golden Retriever en Engelse Cocker Spaniel kennel Van Flolain te Vlijmen. Wij zijn in 1983 begonnen met het fokken van Golden Retrievers en meer recentelijk met Engelse Cocker spaniels. Wij zijn trots op onze Goldens en Spaniels omdat ze aan ieders wens voldoen door hun karakter uitstraling en de will to please. Deze goede eigenschappen hebben bijna al hun nakomelingen in grote mate overgenomen gezien de enthousiaste reacties van hun baasjes die wij regelmatig mogen ontvangen. Deze reacties zijn voor ons een goede graadmeter.
Kennel v.h. Aambeeld.
Welkom bij Tribute to Tweedmouth Golden Retrievers.
De Golden Retrieverclub Nederland is de door de Raad van Beheer erkende rasvereniging van de Golden Retriever. Tenslotte de Golden Retriever is van oorsprong gefokt als jachthond. Wij werken veel op het veld met onze Goldens en we letten op de werk en karaktereigenschappen van de door ons beoogde fokcombinaties. Tenslotte zeggen de werkeigenschappen ook veel over het karakter van een hond ook buiten het werkveld lees ook als huishond! Op de pagina Hoe wij fokken kunt u onze uitgangspunten bij het fokken meer uitgebreid terugvinden.

Contacteer ons