flatcoated retriever pups
Of the black nature.
Gezondheid karakter en rasstandaard zijn inmiddels woorden die voor ons een zeer grote waarde hebben gekregen. Daarom proberen we met onze Flatcoateds deze eigenschappen telkens opnieuw generatie na generatie na te streven. Op de volgende pagina's zal duidelijk worden wat we hiermee willen zeggen. Er werden nieuwe foto's van Mellow en Poppy toegevoegd zie teven. Show GenkKrypton Of The Black Nature Sprokkel1 Uitmuntend open klaswinnaar reserve CAC. Show LuxemburgKrypton Of The Black Nature Sprokkel4 uitmuntend open klas.
Overzicht fokkers Flatcoated Retriever Club.
rasinfo.
Een enthousiaste familiehond met werklust. De Flatcoated Retriever mag dan uiterlijk een beetje lijken op zijn neefje de Golden Retriever maar daar houdt de vergelijking wel op. De hond heeft niet alleen een heel ander karakter maar hij verdient ook een andere begeleiding. Het is een enthousiaste gezellige en supervrolijke gezinshond mits. zijn baasjes appelleren aan zijn werklust. Waar een Golden op leeftijd wat bezadigd kan raken blijft een Flatcoat tot aan zijn oude dag in voor actie. De temperamentvolle Flatcoat heeft veel beweging nodig.
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden. 2 resultaten voor flatcoated retriever. Verwante zoektermen golden retriever pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 2. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 1. Overige rassen Overige rassen 2.
Nesten.
Xquiszt Tarszy Celesz slim/bijdehand. Xquiszt Tarszy Ravasz slim/bijdehand. Xquiszt Tarszy Eszes slim/bijdehand. Een dikke buik even krabben en weer lekker slapen. Volgende week worden de pups geënt en de puppytest van de Flatcoated Retriever Club staat gepland voor 2 september a.s. We hebben nog maar twee weken om te genieten van Brownies. Wat vliegt de tijd! De foto's zijn deze keer gemaakt door Marjoleine van Doorn. Super bedankt Marjoleine ze zijn echt heel leuk! De eerste keer pap. Gisteren hebben de pups voor de eerste keer pap gekregen. Ze vonden het echt heerlijk! Het blijft geweldig om zo'n eerste pap maaltje mee te maken. Puppies hebben alleen nog maar bij de moederhond gedronken en moeten natuurlijk even leren hoe ze de pap naar binnen krijgen.
Flatcoated retriever Of Fjury's Dream. flatcoated retriever kennel of fjury's dream.
In ruime mate begiftigd met natuurlijke jachthond capaciteiten optimisme en vriendelijkheid die door enthousiaste staartactie wordt aangetoond. Deze eigenschappen maken van de flatcoat en werkhond die ook perfect kan passen in een actief gezin met kinderen.
goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Pup en herplaatsers te koop Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Karakter Flat Coated Retriever. Flat Coated Retriever pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Flat Coated Retriever. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild. Maak kennis met Olly de hilarische Jack Russell.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
2 Zwarte Reutjes deze zijn inmiddels gereserveerd 1 Geel Reutje deze is inmiddels Gereserveerd. en 5 Teefjes Zwart deze zijn inmiddels gereserveerd. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. 2 Zwarte Reutjes deze zijn inmiddels gereserveerd 1. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een. Wij hebben nog 3 zwarte reuen.
Flatcoated Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Medina 5 2134 BH Hoofddorp. Prinsenbaan 35 6104 BA Koningsbosch. Flatcoated Labrador en Golden Retriever. Gastersberg 36 6372 LA Landgraaf. Veestraat 10 5864 CD Meerlo. Wij zijn een kleine flatcoated retrieverkennel in het zuiden van het lan. Berkenrijsweg 4 3235 ND Rockanje. Breefenne 15 8715 KA Stavoren. Staatsmanlaan 33 8014 TW Zwolle. Sannes Black Label is in de jaren 90 als Flatcoated Retrieverkennel begonnen.
Flatcoated Retriever fokkers Honden Page.
Af en toe hebben wij een nestje wat in de huiskamer geboren en opgevoed wordt. Er wordt volgens de regels van de flatcoated retrieverclub gefokt zowel moeder als vader hond voldoen aan de eisen van de flatcoated retriever club. Van de Flatcoated Retriever Club hebben we de goedkeuring om een nestje met de combinatie Le Petit Tache De La Champ De Feu Shiva Comics Blue Moon In Acapulco Igorte fokken. Shiva is op 9 en 10 februari gedekt. Op 11 april'12 zijn 7 puppy's geboren 3 teefjes en 4 reutjes. Een paar reutjes zijn nog op zoek naar actieve baasjes. Bekijk de fokker vermelding van Be Quick With Passion. De la champ de feu.

Contacteer ons