flatcoated retriever pups
Flatcoated retrievers Rassen Hondenplaza.
Even als bij de Labrador en de Golden retriever het geval is ligt de oorsprong van de Flatcoated retriever in New Foundland. Engelse vissers die hun visgronden daar hadden lieten hun oog vallen op de ter plaatse voorkomende honden nl. de Newfoundlander de kleinere Lesser Newfoundlander of St. Deze honden werden door hun geïmporteerd naar Zuid Engeland en verkocht aan een poole van Engelse Adel die bekend waren gemaakt met de uitstekende werkeigenschappen van deze honden. Zij waren dus gretige afnemers.
Wagging Tails flatcoated retrievers puppies.
Heerlijk om te zien. De gewichten gaan al snel omhoog. Gisteren waren 4 pups de grens van 1 pond al gepasseerd. Vandaag 21 december 2016 is het nest zwarte flatcoated retriever pups geboren. Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Onze Wagging Tails Wildcard aka Dimples is een trotse moeder en zorgt 24/7 voor haar babies. Onze drachtige dame Wagging Tails Wildcard is klaar voor de Kerst. Wij wachten in spanning af wat de kerstman mee gaat brengen? Dinsdag 22 november 2016. Onze Wagging Tails Wildcard geniet van het Engelermeer. Nu niet open voor de badgasten maar voor de hondjes. Wij verwachten rond Kerstmis 2016 zwarte flatcoated retriever puppies.
Pups Van Spokendam Freewill's Farm Golden Flatcoated retrievers.
En wat is er nu leuker dan spelen met de kinderen van de Horze Stables zorgboerderij? De hele dag knuffelen rennen en spelen. Wie wil dat nou niet. De flatcoated retriever pups van Heather van Spokendam en Whizzbangs Wizard of Oz zijn inmiddels al weer 3 weken oud. En ze doen het goed! Wat ze zoal doen? Slapen slapen en nog eens slapen even drinken bij moeders en dan weer lekker verder slapen. Flatcoated pups Kira VERKOCHT. Op 11-12-2015 zijn Kira van Spokendam en Whizzbangs Wizard of Oz de trotse ouders geworden van 12 pups. Klik op de fotos hieronder om meer te weten te komen over de ouders. Interesse in een pup? Neem dan contact met ons op.
Wagging Tails flatcoated retrievers.
Show in Charleroi België. Weer leuke resultaten behaald met de meisjes. NEST ZWARTE FLATCOATED RETRIEVER PUPS VERWACHT ROND KERSTMIS 2016. Links onder de a.s. Papa van ons te verwachten nest rond Kerstmis 2016 de Engelsman Broomsward Hugo Boss by Gemswin. Rechts onder de a.s. Mammie onze Wagging Tails Wildcard.
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan flatcoated retriever. flatcoated retriever pups raszuiver van de boerderij. Flatcoated retriever pups te koop met alle benodigde papieren zijn vry van hd knie en oog ziektes groeien op in huiselijkekring en op de boerderij met anderehuisdieren en een gezondheids verklaring van de dierenarts er zijn nog 3 leverkleurige reutjes over voor meer info bel 0654314820 liever bellen de mail. Te Reserveren Pups Duitse staande x Flatcoated Retriever. Geboren op 2e kerstdag duitse staande x flatcoated retriever pups 4 reutjes waarvan er nu 2 reutjes gereserveerd zijn dus nog 2 reutje vrij.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook dez. Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook deze zijn nu gereserveerd 1 Reutje zwart deze is gereserveer. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een.
Pups Flatcoated Retriever.
Op 28 februari 2010 zijn er 7 Flatcoated Retiever pups geboren uit de combinatie Brenda en de reu Figor van de Demerbron. Black-Shadow vd Vijf Lijsterbessen. Roxy vd Vijf Lijsterbessen. Figor van de Demerbron. Charmeur van het Bevershof. Sort Guld the Dangerous Dane. NHSB nr 2443373 2664658. HEUPEN p HD-A HD-A.
Flatcoated Retriever fokkers Honden Page.
Af en toe hebben wij een nestje wat in de huiskamer geboren en opgevoed wordt. Er wordt volgens de regels van de flatcoated retrieverclub gefokt zowel moeder als vader hond voldoen aan de eisen van de flatcoated retriever club. Van de Flatcoated Retriever Club hebben we de goedkeuring om een nestje met de combinatie Le Petit Tache De La Champ De Feu Shiva Comics Blue Moon In Acapulco Igorte fokken. Shiva is op 9 en 10 februari gedekt. Op 11 april'12 zijn 7 puppy's geboren 3 teefjes en 4 reutjes. Een paar reutjes zijn nog op zoek naar actieve baasjes. Bekijk de fokker vermelding van Be Quick With Passion. De la champ de feu.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.

Contacteer ons