rasvereniging golden retriever
Golden Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. De voorouders van de Golden Retriever zijn vermoedelijk een gele Retriever en een Tweed Water Spaniel een inmiddels uitgestorven ras. Later werd nog gekruist met een Bloedhond en een rode Setter. Het ras werd in 1960 officieel erkend. Wist je dat niet alle Golden Retrievers die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Symmetrisch gebouwde levendige krachtige hond met vaste gangen en een vriendelijke uitdrukking.
Golden Retriever Rasvereniging HondenPage.
rasverenigingen rasverenigingen van de Golden Retriever. Golden Retriever Club Nederland. Golden Retriever Club Nederland. bekijk de gehele vermelding van Golden Retriever Club Nederland. Als je een rasvereniging kent van de voeg deze dan gratis toe op de HondenPage! voeg jouw rasvereniging toe. Meer weten over de Golden Retriever? Heb je nog vragen over puppy's van de Golden Retriever? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Golden Retriever? Kijk dan bij de Golden Retriever rasbeschrijving. Ben je zelf een Golden Retriever Fokker?
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
De GRCN behartigt de belangen van het ras de Golden Retriever. De GRCN streeft ernaar de Golden Retriever zowel lichamelijk als geestelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden dat zij dit doel onderschrijven. De GRCN organiseert jaarlijks een aantal evenementen zoals. Twee Fokdagen inclusief DNA-prikdagen. Drie Open shows Nieuwjaarsshow Zomershow en Kastanjeshow. Diplomadagen Workingtesten en Veldwedstrijden. Daarnaast geeft de GRCN 6 keer per jaar het clubblad HET GOLDEN NIEUWS uit. Een fraai uitgevoerd blad vol wetenswaardigheden over ons ras dat aan onze hoofdleden wordt toegezonden. Ook wordt er één maal per jaar het JAARBOEK uitgegeven.
Golden Retriever Fokkers.
Ook deze kalender zal voor praktisch de kostprijs verkocht worden. En het leuke is uw foto kan er op komen! Klik op de foto om alle info te lezen! Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
De GRCN Algemeen Golden Retriever Club Nederland GRCN.
De GRCN behartigt de belangen van het ras de Golden Retriever. De GRCN streeft ernaar de Golden Retriever zowel lichamelijk als geestelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden dat zij dit doel onderschrijven. De GRCN organiseert jaarlijks een aantal evenementen zoals. Twee Fokdagen inclusief DNA-prikdagen. Twee Open shows Nieuwjaarsshow en Kastanjeshow. Diplomadagen Workingtesten en Veldwedstrijden. Daarnaast geeft de GRCN 6 keer per jaar het clubblad HET GOLDEN NIEUWS uit. Een fraai uitgevoerd blad vol wetenswaardigheden over ons ras dat aan onze hoofdleden wordt toegezonden. Ook wordt er één maal per jaar het JAARBOEK uitgegeven.
De Rasvereniging Van Golden Retrievers In Nederland.
Er kunnen echter ook niet-officiële rasverenigingen bestaan. De Golden Retriever Club Nederland GRCN. De officiële rasvereniging van de Golden Retriever in Nederland is de Golden Retriever Club Nederland kortweg de GRCN. De GRCN werd al in 1956 opgericht en is de enige rasvereniging voor Golden Retrievers die erkend werd door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De vereniging streeft ernaar de Golden Retriever zowel geestelijk als lichamelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden hetzelfde. Waar kan ik de GRCN bereiken. Deze rasvereniging bevindt zich in de Beukenstraat 119 in 8021 XB Zwolle.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen.
Golden Retriever Vereniging.
Altijd leuk om informatie weetjes en ervaringen mee uit te wisselen. Wat je er echter niet zal vinden zijn tips om van deze aangename verslaving af te komen. De officiële rasvereniging van de Golden Retriever in Nederland. De belangrijkste Golden Retriever vereniging in Nederland is de officiële rasvereniging voor de Golden Retriever. Dit is de Golden Retriever Club Nederland kortweg de GRCN. Deze rasvereniging werd al in 1956 opgericht en is de enige rasvereniging voor Golden Retrievers die erkend werd door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De officiële vermelding op hun website beschrijft de doelstelling van de vereniging als volgt De vereniging streeft ernaar de Golden Retriever zowel geestelijk als lichamelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden hetzelfde.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
BOB Club Winnaar 2017 Multi CH Dutchtab v.d. Beerse Hoeve BOS Multi CH Lizanna of the Hellacious Acres. Keurmeesters Mr Alistair Scott Mrs Lyn Anderson. Bereikbaar op werkdagen tussen 19.00 21.00 uur. De Golden Retriever Vereniging is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging in Nederland. Via deze website proberen wij alle liefhebbers van het ras op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent ons ras en onze club.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN

Contacteer ons