mopshond pups
Mopshond pups puppy-time. YouTube.
Mijn Cane Corso Brett is dol op haar speelmaatjes de mopshondjes allen vernoemd naar de Olympische Spelen van Londen.
Over ons Knuffelmopsen.nl.
Bij ons geen keeshond met stamboom als mops vermomd met rode oren maar echte mopshonden. Alle dieren staan regelmatig onder controle van een dierenarts. Onze pups worden altijd goed gesocialiseerd en komen veel in kontakt met kinderen komen in winkels trein en bus. Zij groeien op in huis en tuin zie onze foto's. Onze moppus domesticus is regelmatig in onze tuin te vinden. Zo als u ziet een vreselijk tam diertje. Al vele jaren maakten honden waaronder diverse boxers deel uit van ons leven. We weten niet beter of ze waren / zijn er in allerlei soorten en maten. Een gezonde boxer vraagt veel energie van de eigenaar.
Pups Commedia mopshondenvereniging.
In deze categorie worden de geboren nesten van onze fokkers weergegeven. Fokkers maken zelf hun keuze qua ouderdieren. Hierdoor kan het voorkomen dat één van de ouderdieren niet voldoet aan onze gezondheidseisen. Indien dit zo is staat dit vermeld bij betreffend ouderdier. Mocht u interesse hebben in een Mopspupje of vragen hebben over desbetreffende uitslagen kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen met de betreffende fokker. Mopshondenvereniging Commedia is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de koop van de pup.
Mops pups.
E-mail naar info@mopshond.com met de wensen. Hoe herken je een broodfokker? Vaak verkopen ze meerdere rassen. Vaak zijn de ouderhonden niet aanwezig. De ouderhonden worden gebruikt voor de fok terwijl er afwijkingen zijn. Pups worden vaak gehouden in stallen of schuren plastic kisten. Maak eerst een afspraak zonder een koopverplichting. Bezoek eerst diverse fokkers en zie het verschil. Hieronder staan de beschikbare pups. Reu /Teef en Leeftijd. Reu /Teef en Leeftijd. Ook uw pup kan hier staan! Reu /Teef en Leeftijd. Wat is een broodfokker/Handelaar? Dit zijn fokkers die uitsluitend fokken om er geld mee te verdienen. Daarom let een broodfokker niet zo erg op de gezondheid en het karakter van de hond. Bovendien komt er bij een broodfokker nog wel eens inteelt voor.
Puppyplaats.nl Mopshond pups aangeboden.
Heeft u interesse in 1 van deze leuke puppies maak vrijblijvend een afspraak om eens te komen kijken bij ons. Wij hebben een prachtig nestje fawn mops pups liggen De pups zijn gevaccineerd ontwormd en. Wij hebben een prachtig nestje fawn mops pups liggen De pups zijn gevaccineerd ontwormd en hebben een europees paspoort. Heeft u interesse in 1 va. Mooie Raszuivere mopshond reu te koop. Goed gesocialiseerd en gewend aan onze kids en honden. Gechipt ingeent en meerdere malen ontwormd. Tevens beschikt de pup over een Europees paspoort en een gezondsheidsverklaring van de dierenarts. Mooie Raszuivere mopshond reu te koop.
Mopshond kopen Pugs.nl Mopshonden.
Home Mopshonden informatie Mopshond te koop. Bent u op zoek naar een Mopshond? Lees dan eerst de volgende belangrijke informatie! Let er op dat u als u een mopshond wilt gaan kopen bij een goede fokker terecht komt. Bestaan er dan ook slechte fokkers denkt u. Ja die bestaan zeker. Dit zijn zogenoemde broodfokkers. Een broodfokker geeft meer om zijn of haar portemonnee dan om zijn of haar honden. Deze honden worden vaak in Oost-Europa gekocht en onder erbarmelijke omstandigheden naar Nederland gehaald.
Schattige mops pups Honden.
het aller liefst gratis. De kleur of de lengte. Mooie geregistreerd mopshond pups Ik heb 4 mopshond pups te koop 11 weken oud huis gefokt mama en papa te zien geweest dierenarts gecontroleerd had eerste vaccinatie wordt geleverd met 4 weken gratis huisdier plan. zij hebbenstamboom ontwormd KC geregistreerd en zal komen met alle papie. Zoek een Mopshond Reu Wil graag een leuk Mopshondje voor me vriendin kopen.We hebben alleen interesse in een Reu. Hebben jullie een leuk reutje voor ons? Hij krijgt een goed tehuis met een grote tuin waar hij in kan spelen.
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Foto's van pups.
Beige mopshonden 7 weken jong. Pupje van 8 weken. Reutje van 75 week. Reutje van 75 week. Twee teefjes van 8 weken. Teefje van 9 weken.
Mopshond Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Mopshonden van Oogappel Diesajn Pugs.
Als we een nestje Mopshonden fokken fokken wij volgens de richtlijnen van de rasstandaard en letten we goed op de gezondheid van de Mops. Het karakter van de Mopshond vinden we ook erg belangrijk. De Mopshonden pups groeien op in de huiskamer samen met de andere huisdieren. Het is ook mogelijk om tijdens uw vakantie en/of werk. gebruik te maken van onze Mopshonden opvang. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Mopshondenvereniging Commedia. Wij wensen u veel plezier op onze site. De Mopshond is een cultureel erfgoed wij mogen een aantal jaar op dit geweldige ras passen en het doorgeven aan de volgende generatie fokkers.
Mopshondje te koop aangeboden Mopshondje.com.
Goede fokkers hebben respect voor hun dieren en moeten zeker niet bedelen om hun pups te verkopen. Goede fokkers maken geen gebruik van tweedehands-sites om hun pups aan de man te brengen. Pups honden en andere dieren zijn geen voorwerpen en horen niet thuis op een tweedehands website. Gepubliceerd op 27 juli 2016 27 juli 2016 Auteur admin Tags broodfokkers dierenarts dierenasiel Goede fokkers handelaars moederteef mopshondje te koop Berichtnavigatie. Vorige bericht Rasstandaard mopshond. Volgende bericht Karakter van de mopshond. De mopshond als gezinshond. Karakter van de mopshond. Mopshondje te koop aangeboden. Verzorging van de mopshond. Oorsprong Mopshond of Mops. Weetjes over de mopshond. Aangepaste voeding of niet.

Contacteer ons