mopshond pups
Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Antwoord met een citaat. Ook hier iemand met een pup van de fokker in Tilburg. Naar aanleiding van de advertentie op marktplaats waren we 6 mei gaan kijken naar de mopshond pups. toen we daar kwamen werd gevraagd of we een reutje of teefje wouden wij wouden een reutje. Ze ging even weg en kwam terug met een bak met 2 pups. We hadden van tevoren wel besproken waar we op moesten letten en we hebben de pups ook goed bekeken. voor ons gevoel waren het goede gezonde pups. Alleen mochten ook wij de moeder hond ook niet zien met een smoesje en dit stoorde ons want we wisten dat het belangrijk was om de moederhond erbij te zien.
Pups Commedia mopshondenvereniging.
In deze categorie worden de geboren nesten van onze fokkers weergegeven. Fokkers maken zelf hun keuze qua ouderdieren. Hierdoor kan het voorkomen dat één van de ouderdieren niet voldoet aan onze gezondheidseisen. Indien dit zo is staat dit vermeld bij betreffend ouderdier. Mocht u interesse hebben in een Mopspupje of vragen hebben over desbetreffende uitslagen kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen met de betreffende fokker. Mopshondenvereniging Commedia is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de koop van de pup.
Puppies mopshonden kopen From Dharma's Place.
Puppies Mopshonden kopen bij Mopshondenkennel From Dharma's Place de fokkerij voor mopshonden.
Home.
Het showen heeft niet onze prioriteit op dit moment daar we 7 opgroeiende kinderen hebben en we alle tijd en aandacht willen besteden aan de opvoeding en het verantwoord fokken van de Mopshond. Onze jongere generatie is af en toe te bewonderen op de show. Een andere hobby is het verzamelen van Mopsen spulletjes zoals beeldjes en prentkaarten zie ook op deze site. Door de Mopshond hebben wij verschillende nieuwe vrienden gekregen. We zijn ook zeer blij met enkele goede collega fokkers waar we mee kunnen overleggen wat goed zou kunnen zijn voor het ras. Han en Sandra Gilsing 2017.
Pups Verwacht Wild Pugs Mopshonden.
Skip to primary content. We hopen zomer/herfst 2016 een nestje van onze Betty Boop en Kinky te hebben. Eind dit jaar begin volgend jaar hopen we weer een volledig zwart nestje van onze BB te krijgen en een mooi beige nestje van Noukie.
Mops pups te koop.
Mops pups te koop. 61 likes 3 talking about this. Mops pups met stamboom te koop.
mopshond Mopshond pups.
it's just a dog. where the pug is. and love your Pug. being owned by a pug. Over mij en de mopshond. Mij naam is Manon Dreessen en samen met mijn man Michel en onze 3 kinderen Myrthe Jonas en Jade wonen we in Zuid-Limburg. Ik ben een kleine fokker van de mopshond dat wil zeggen dat wij enkele nestjes pups per jaar fokken. Onze mopshonden leven in huis wij hebben geen kennels en de puppys worden in de woonkamer geboren en blijven er totdat ze mogen verhuizen. In ons drukke gezin worden de puppies goed gesocialiseerd en maken ze op jonge leeftijd al kennis met onze 2 teckels en onze American Bully.
Mopshond Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Mops Mopshond pup puppy kopen Houssin Kuurne fokker Kuurne Houssin.
Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Wij kweken en verkopen gevaccineerde Mopshond pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37. China en Groot-Brittannië zijn de bakermat van de Mops. De mops hond ontstond in China zon 2.500 jaar geleden. Hij werd gekweekt in het milieu van de boeddhistische monniken die het ras waarschijnlijk afleidden van geminiaturiseerde Tibetaanse Doggen. Het is pas in de zestiende eeuw dat er in Nederland mops puppies meegebracht werden door handelsreizigers. De verdere selecties werden in Engeland gemaakt. Hij werd dé geliefkoosde hond van koningen kunstenaars en aristocraten. Deze Mops pups zijn momenteel beschikbaar.
Welkom bij Mopshondenkennel Très Beau.
Dit was een Franse Bulldog Betsie. En een jaar later volgde Nicky. Helaas zijn beide niet oud geworden. We hadden al een keer een mopshond gezien en vonden dat zulke leuke lieve grappige honden. In 2006 gingen wij op zoek naar een mops en vonden Gerrit. Zo is de liefde voor de mops begonnen. Marietje Bo-Jenuatie Elianne en Femke Femke of the Pear-Tree Farm volgde al snel. In 2008 heb ik mijn eerste nestje gefokt met Femke van haar hebben wij mooie dochter Katrien aangehouden. Af en toe fokken wij een nestje mopsjes met stamboom en houden wij ons aan de regels van de EGCN en de Raad van Beheer.
Mopshond kopen Pugs.nl Mopshonden.
Home Mopshonden informatie Mopshond te koop. Bent u op zoek naar een Mopshond? Lees dan eerst de volgende belangrijke informatie! Let er op dat u als u een mopshond wilt gaan kopen bij een goede fokker terecht komt. Bestaan er dan ook slechte fokkers denkt u. Ja die bestaan zeker. Dit zijn zogenoemde broodfokkers. Een broodfokker geeft meer om zijn of haar portemonnee dan om zijn of haar honden. Deze honden worden vaak in Oost-Europa gekocht en onder erbarmelijke omstandigheden naar Nederland gehaald.

Contacteer ons