kleine golden retriever
De Nova Scotia Duck Tolling Retriever Doggo.nl.
Dat spreek je toch net even wat makkelijker uit. De Toller het kleine en handzame formaatje Retriever. Die mooie rooie met de prachtige ogen. Met zijn fiere pluimstaartje en schattige snoetje. Het lijkt een leuke variant op de goedzakkige Golden Retriever maar vergis je niet dit is een passievolle jachthond in hart en nieren! Een duik in de geschiedenis. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever hierna alleen nog als Toller geschreven om RSI te voorkomen is van oorsprong een Canadese hond.
Karaktereigenschappen van een golden retriever in een kleiner formaat? Nieuwe hond Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Weet er iemand raad? geplaatst op 11-05-2012 om 1017. tsja is wel een beetje een moeilijke vraag als ik het zo lees zoek je dus eigenlijk een kleine golden retriever. ik weet niet wat je verder al overwogen hebt? een hond zoals Snowy is ook een ideale gezelschapshond ze is baasgericht en daar door luisterd ze goed ze is binnen erg rustig ligt lekker op de bank te luieren enz en buiten is ze meestal actief ze houd van rennen en wandelen. ook kan ze erg goed met kinderen overweg want ze komt bij mensen vandaan die een kind hadden wat veel over de vloer kroop en daar ging ze goed mee om.
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
PEDIGREE maakt het kiezen van de juiste hond of puppy gemakkelijker. Gebruik de zoekmachine om te kijken welk hondenras het beste bij jou past.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 14. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Golden retriever Golden retriever 41. Labrador retriever Labrador retriever 2. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 8. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 8. Eén hond Eén hond 10. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 10. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 18. 15 weken tot 1 jaar 0. 1 tot 2 jaar 1 tot 2 jaar 2.
35 Kleine Hondenrassen Hondenfun.nl.
Er zijn genoeg rashonden om uit te kiezen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de 35 kleinste hondenrassen. Ze wegen allemaal minder dan 10 kilogram. foto SheltieBoy / flickr. Het kleine maltezer hondje is al een heel oud hondenras ze komen oorspronkelijk van het eiland Melita. Ze kwamen hier al ongeveer 900 jaar voor Christus voor. Ze zijn dan ook de stamvader van een aantal andere kleine hondenrassen als de Yorkshire de Bolognezer de Havenezer en de Bichon-frisé.
De zes retrieverrassen Curly Coated Retriever Welkom bij Best of Friends Trainingsclub voor Retrievers.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De zes retrieverrassen Curly Coated Retriever. Land van herkomst Engeland. Korte geschiedenis van het ras. Dit ras wordt beschouwd als het oudste van de Engelse retrieverrassen. Over de oorsprong is men niet zeker maar men vermoedt dat een aantal verschillende vogelhonderassen eraan ten grondslag ligt. Het betreft dan de uitgestorven English Water Dog de Ierse Waterspaniel de Setter de St. Johnshond en de Poedel. Het ras werd voor het eerst tentoongesteld in 1860.
Mini Golden Retrievers Waarom Het Te Vergelijken Is Met Russisch Roulette.
De reden ligt voor de hand aangezien de Golden Retriever gemixt werd met een miniatuur ras om de gewenste grootte te bereiken. Vaak bevatten deze mini Golden Retrievers eigenlijk slechts 30% Golden Retriever. De fokkers concentreren zich enkel op het uiterlijk omdat ze een mini hond willen die op een Golden Retriever lijkt. Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Golden Retrievers hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! Sommige fokkers besteden helemaal geen aandacht aan het karakter die de Golden Retriever zo populair maakt. Omdat het fokken van deze mini Golden Retrievers zo recent is kan men helemaal niet garanderen dat deze mini honden ook het gewenste zachtaardige karakter hebben.
Kleinere versie van golden retriever? HondenForum.
Dus als dat de enige reden zou zijn voor een kleine hond kan er alsnog een Golden komen. Over dat blaffen mijn Golden blaft in principe nooit in huis. Buiten trouwens ook niet. Heel soms met wild spelen een blaf maar de buren vragen weleens of we hem nog wel hebben. Daarnaast vind ik dat je in de opvoeding zelf erbij bent. Als jouw moeder in huis werkt is dat wel een aandachtspunt dat de hond kan gaan rusten o.i.d. als zij gaat werken. Er zijn wel rassen die blafferiger zijn.

Contacteer ons