kleine golden retriever
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Bericht door WIH 12/11/11 1633. Zo even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever behalve het uiterlijk. We hebben een lab gehad en we zijn er gek op maar we twijfelen nog erover om een toch een golden retriever eventueel op te nemen in ons gezin. Wat wij belangrijk vinden. Willen spelen i.v.m kinderen. Zwemmen we hebben een plaatsje op camping is leuk met warm weer. Goed kunnen leren we willen flybal en/of parcour met hem/haar doen. En nog een vraag. We hebben gehoord dat er verschil in karakter in de verschillende kleuren. Klopt dit en welke zijn dat?
Home.
Sansue Hi Land Strom. Buttons of the Hellacious Acres. Het fokken van Golden Retrievers die een uitstekende gezondheid en een goed karakter hebben. Tevens vinden we het van het grootste belang dat een Golden Retriever moet voldoen aan de rasstandaard. Verder is de Golden ook een Jachthond en zal dit door training ook tot uiting moeten kunnen komen. Hoe bereik je deze doelstellingen? Door een goede studie te maken van de ouderdieren waar je pups van geboren laat worden.Als je telkens blijft zoeken naar partners voor je fokkerij die een hoge fokpotentie hebben mag je deze matadoren noemen.
De Nova Scotia Duck Tolling Retriever Doggo.nl.
Dat spreek je toch net even wat makkelijker uit. De Toller het kleine en handzame formaatje Retriever. Die mooie rooie met de prachtige ogen. Met zijn fiere pluimstaartje en schattige snoetje. Het lijkt een leuke variant op de goedzakkige Golden Retriever maar vergis je niet dit is een passievolle jachthond in hart en nieren! Een duik in de geschiedenis. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever hierna alleen nog als Toller geschreven om RSI te voorkomen is van oorsprong een Canadese hond.
35 Kleine Hondenrassen Hondenfun.nl.
Er zijn genoeg rashonden om uit te kiezen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de 35 kleinste hondenrassen. Ze wegen allemaal minder dan 10 kilogram. foto SheltieBoy / flickr. Het kleine maltezer hondje is al een heel oud hondenras ze komen oorspronkelijk van het eiland Melita. Ze kwamen hier al ongeveer 900 jaar voor Christus voor. Ze zijn dan ook de stamvader van een aantal andere kleine hondenrassen als de Yorkshire de Bolognezer de Havenezer en de Bichon-frisé.
Karaktereigenschappen van een golden retriever in een kleiner formaat? Nieuwe hond Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Weet er iemand raad? geplaatst op 11-05-2012 om 1017. tsja is wel een beetje een moeilijke vraag als ik het zo lees zoek je dus eigenlijk een kleine golden retriever. ik weet niet wat je verder al overwogen hebt? een hond zoals Snowy is ook een ideale gezelschapshond ze is baasgericht en daar door luisterd ze goed ze is binnen erg rustig ligt lekker op de bank te luieren enz en buiten is ze meestal actief ze houd van rennen en wandelen. ook kan ze erg goed met kinderen overweg want ze komt bij mensen vandaan die een kind hadden wat veel over de vloer kroop en daar ging ze goed mee om.
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
PEDIGREE maakt het kiezen van de juiste hond of puppy gemakkelijker. Gebruik de zoekmachine om te kijken welk hondenras het beste bij jou past.
Mini Golden Retrievers Waarom Het Te Vergelijken Is Met Russisch Roulette.
De reden ligt voor de hand aangezien de Golden Retriever gemixt werd met een miniatuur ras om de gewenste grootte te bereiken. Vaak bevatten deze mini Golden Retrievers eigenlijk slechts 30% Golden Retriever. De fokkers concentreren zich enkel op het uiterlijk omdat ze een mini hond willen die op een Golden Retriever lijkt. Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Golden Retrievers hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! Sommige fokkers besteden helemaal geen aandacht aan het karakter die de Golden Retriever zo populair maakt. Omdat het fokken van deze mini Golden Retrievers zo recent is kan men helemaal niet garanderen dat deze mini honden ook het gewenste zachtaardige karakter hebben.
Kleinere versie van golden retriever? HondenForum.
Dus als dat de enige reden zou zijn voor een kleine hond kan er alsnog een Golden komen. Over dat blaffen mijn Golden blaft in principe nooit in huis. Buiten trouwens ook niet. Heel soms met wild spelen een blaf maar de buren vragen weleens of we hem nog wel hebben. Daarnaast vind ik dat je in de opvoeding zelf erbij bent. Als jouw moeder in huis werkt is dat wel een aandachtspunt dat de hond kan gaan rusten o.i.d. als zij gaat werken. Er zijn wel rassen die blafferiger zijn.

Contacteer ons