kleine golden retriever
Het HondenForum Bekijk onderwerp Mini Golden Retriever.
Pagina 2 van 3. Ga naar pagina Vorige 1 2 3 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Re Mini Golden Retriever. Geplaatst 23 Jan 2014 1157. Geregistreerd 09 Jul 2011 2308 Berichten 7232. Ik ga Cody inruilen voor dit kleinere maatje. Dan kan hij tenminste niet nog een keer de salontafel slopen door er onderdoor te gaan en op te tillen Maar ik moet eerst even sparen Zaag een stukje van zijn pootjes af is veul goeiekoper Of zet een hogere salontafel neer. Titel Re Mini Golden Retriever. Geplaatst 23 Jan 2014 1158.
De Nova Scotia Duck Tolling Retriever Doggo.nl.
Dat spreek je toch net even wat makkelijker uit. De Toller het kleine en handzame formaatje Retriever. Die mooie rooie met de prachtige ogen. Met zijn fiere pluimstaartje en schattige snoetje. Het lijkt een leuke variant op de goedzakkige Golden Retriever maar vergis je niet dit is een passievolle jachthond in hart en nieren! Een duik in de geschiedenis. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever hierna alleen nog als Toller geschreven om RSI te voorkomen is van oorsprong een Canadese hond.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Bericht door WIH 12/11/11 1633. Zo even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever behalve het uiterlijk. We hebben een lab gehad en we zijn er gek op maar we twijfelen nog erover om een toch een golden retriever eventueel op te nemen in ons gezin. Wat wij belangrijk vinden. Willen spelen i.v.m kinderen. Zwemmen we hebben een plaatsje op camping is leuk met warm weer. Goed kunnen leren we willen flybal en/of parcour met hem/haar doen. En nog een vraag. We hebben gehoord dat er verschil in karakter in de verschillende kleuren. Klopt dit en welke zijn dat?
Startpagina.
Het fokken van Golden Retrievers die een uitstekende gezondheid en een goed karakter hebben. Tevens vinden we het van het grootste belang dat een Golden Retriever moet voldoen aan de rasstandaard. Verder is de Golden ook een Jachthond en zal dit door training ook tot uiting moeten kunnen komen. Hoe bereik je deze doelstellingen? Door een goede studie te maken van de ouderdieren waar je pups van geboren laat worden.Als je telkens blijft zoeken naar partners voor je fokkerij die een hoge fokpotentie hebben mag je deze matadoren noemen.
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
PEDIGREE maakt het kiezen van de juiste hond of puppy gemakkelijker. Gebruik de zoekmachine om te kijken welk hondenras het beste bij jou past.
De zes retrieverrassen Curly Coated Retriever Welkom bij Best of Friends Trainingsclub voor Retrievers.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De zes retrieverrassen Curly Coated Retriever. Land van herkomst Engeland. Korte geschiedenis van het ras. Dit ras wordt beschouwd als het oudste van de Engelse retrieverrassen. Over de oorsprong is men niet zeker maar men vermoedt dat een aantal verschillende vogelhonderassen eraan ten grondslag ligt. Het betreft dan de uitgestorven English Water Dog de Ierse Waterspaniel de Setter de St. Johnshond en de Poedel. Het ras werd voor het eerst tentoongesteld in 1860.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Na het schot apporteert het dier het zojuist geschoten wild. Het ras wordt oo. Retrievers Herkomst De oorsprong van de Flatcoated retriever ligt net als bij de Labrador en de Golden retriever in Newfoundland. Engelse vissers namen de daar bekende rassen Newfoundlander Lesser Newfoundlander of St. John's Dog mee naar Zuid-Engeland w. Retrievers De Golden Retriever is van nature een vriendelijk ras dat graag zich graag betrekt bij het gezin. Mits de hond duidelijke leiding en voldoende beweging krijgt is opvoeden niet moeilijk. Naast de dagelijkse wandelingen speelt de hond graag ook van ap. Waterhonden De Ierse waterspaniƫl is een hondenras dat ontstaan is in Ierland.
Mini Golden Retrievers Waarom Het Te Vergelijken Is Met Russisch Roulette.
De reden ligt voor de hand aangezien de Golden Retriever gemixt werd met een miniatuur ras om de gewenste grootte te bereiken. Vaak bevatten deze mini Golden Retrievers eigenlijk slechts 30% Golden Retriever. De fokkers concentreren zich enkel op het uiterlijk omdat ze een mini hond willen die op een Golden Retriever lijkt. Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Golden Retrievers hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! Sommige fokkers besteden helemaal geen aandacht aan het karakter die de Golden Retriever zo populair maakt. Omdat het fokken van deze mini Golden Retrievers zo recent is kan men helemaal niet garanderen dat deze mini honden ook het gewenste zachtaardige karakter hebben.
Kleinere versie van golden retriever? HondenForum.
Dus als dat de enige reden zou zijn voor een kleine hond kan er alsnog een Golden komen. Over dat blaffen mijn Golden blaft in principe nooit in huis. Buiten trouwens ook niet. Heel soms met wild spelen een blaf maar de buren vragen weleens of we hem nog wel hebben. Daarnaast vind ik dat je in de opvoeding zelf erbij bent. Als jouw moeder in huis werkt is dat wel een aandachtspunt dat de hond kan gaan rusten o.i.d. als zij gaat werken. Er zijn wel rassen die blafferiger zijn.

Contacteer ons