golden retriever pups limburg
Welkom op van de Limburgse Parels van de Limburgse Parels.
Luna is onze oudste hond. Zij is geboren in 2006 Ze was net anderhalf jaar oud toen Jack met haar begon te trainen en met aardig wat. Op zoek naar een Golden Retriever? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij Jack en Danielle fokken al jaren met heel veel plezier regelmatig een nestje. Wilt u meer informatie?
Brooklands golden retrievers kennel Limburg.
Ik steun geen broodfokkers. Welkom op de website van Brooklands Golden Retrievers! Wij zijn liefhebbers van Golden Retrievers uit Belgisch Limburg en fokken af en toe een nestje. Wij zijn lid van de GRCB. Om ons en onze honden beter te leren kennen neem gerust een kijkje op onze site! Pups geboren 8 december 2016! Alle pups hebben reeds lieve baasjes gevonden. Soms zoeken we ook een gastgezin voor een oudere golden retriever.
golden retriever pups te koop golden retriever pups nu golden retriever pups te koop.
Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen. U bevindt zich hier Home. Golden retriever pups fokker. Golden retriever dekreu ter dekking. Golden retriever pups video. Golden retriever pups foto's. Golden retriever kennel Limburg. Wij zijn een golden retriever kennel met jarenlange ervaring in het kweken van golden retrievers. Wij hechten veel belang aan de gezondheid en de verbetering van het ras.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Opgegroeid in huiselijke situatie en e. Er zijn op 10 december 2013 1 zwarte Golden-Doodle pups geboren teefjes. Er zijn op 10 december 2013 1 zwarte Golden-Doodle pups geboren teefjes. Moeder Golden Retriever Vader Grote Poedel De pups zijn uiteraard re. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. Kijk op www.solidagos.nl of bel 06 20347456. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. De puppy's worden verzorgd volgens de regels van de Golden Retriever Club. Kijk op www.solidagos.nl of bel 06 20347456.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De ouders van onze pups zijn vrij van erfelijke. goldie golden retriever pups. Wij hebben een super mooi nestje golden retriever pups. Onze pups zijn ingeent gechipt ontwormt en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts. Uiteraard zijn de ouders van onze pups vrij van erfelijke gebreken. De pups zijn goed gesocialiseerd gewend aan andere dieren. Golden retriever pups huiselijk geboren.
over ons oefening.
De liefde voor dit mooie en veelzijdige ras was hiermee geboren. Bij de Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland vroegen we onze kennel-naam aan Van De Suëstra Goldens. Tevens zijn wij lid van de Golden Retriever Club e.V Deutschland. Ik Marion ben in het bezit van het diploma. Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit. Bij ons staan niet alleen karakter maar ook gezondheid. en uiterlijk hoog in het vaandel. Onze voorkeur gaat uit naar de oorspronkelijke echte warme. golden kleur van de vacht. Af en toe bezoeken we shows maar veel liever struinen we met. onze goldens door de limburgse bossen. Ook zwemmen is een geliefde bezigheid van onze goldens. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties. Zorgvuldig zoeken wij de nieuwe baasjes voor de puppy's uit.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. I Call Your Name. Geboren en Verkochte Pups. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. from the Magical Nature. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow. van de Vijf Akkers.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Liefs Roy en Daniëlla Bekijk ervaring. Bekijk alle 87 ervaringen uit onze familie. Of deel je eigen Golden Retriever ervaring. Golden Retriever Kennel van de Loopakker uit Limburg. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. Wij zijn inmiddels al 15 jaar fokker van Golden Retrievers en hebben de nodige fokkerservaring. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel. Mag ik dan bij jou zijn? Mag ik dan bij jou zijn. Niemand zo trots als wij.

Contacteer ons