golden retriever pups limburg
Welkom op van de Limburgse Parels van de Limburgse Parels.
Luna is onze oudste hond. Zij is geboren in 2006 Ze was net anderhalf jaar oud toen Jack met haar begon te trainen en met aardig wat. Op zoek naar een Golden Retriever? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij Jack en Danielle fokken al jaren met heel veel plezier regelmatig een nestje. Wilt u meer informatie?
over ons oefening.
De liefde voor dit mooie en veelzijdige ras was hiermee geboren. Bij de Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland vroegen we onze kennel-naam aan Van De Suëstra Goldens. Tevens zijn wij lid van de Golden Retriever Club e.V Deutschland. Ik Marion ben in het bezit van het diploma. Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit. Bij ons staan niet alleen karakter maar ook gezondheid. en uiterlijk hoog in het vaandel. Onze voorkeur gaat uit naar de oorspronkelijke echte warme. golden kleur van de vacht. Af en toe bezoeken we shows maar veel liever struinen we met. onze goldens door de limburgse bossen. Ook zwemmen is een geliefde bezigheid van onze goldens. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties. Zorgvuldig zoeken wij de nieuwe baasjes voor de puppy's uit.
Fokkerslijst Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier. of the Morning Valley. Fan e Gouden lik. Touch of the Sun.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Wij zoeken eigenaren die tijd en aandacht willen besteden aan het opvoeden van een pup. Op 26-mei jl is onze familie golden retriever noa bevallen van 5 werkelijk schitterende authentieke golden retriever pups. Moeder noa is een raszuivere volbloed golden retriever met een zeer open. Zoekt u een gezonde pup? Labrador x Golden Retriever pups. Hele leuke labrador x golden retriever pups bij ons geboren op de boerderij. Het zijn hele lieve en sociale hondjes. De pups zijn ingeënt ontwormd en gechipt. Daarnaast hebben de pups een vaccinatieboekje met een gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups worden gechipt ingeënt en krijgen een europees paspoort. Ook zullen de pups elke 2 week ontwormt worden. Dit alles onder toezicht van Dierenarts. Moeder hond is aanwezig info vader hon. Zeer mooie en lieve golden retriever pups geboren op 01-03-2017. De pups worden gechipt inge. Zeer mooie en lieve golden retriever pups geboren op 01-03-2017. De pups worden gechipt ingeënt en krijgen een europees paspoort. Ook zullen de pups el. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze golden retriever pups pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een eur.
Home.
Abby Sequints Squints werd tweede in. Kennel Of Golden Nature. Wij zijn een kennel in het zuiden van Limburg. Onze liefde voor de golden retriever heeft ons doen besluiten een kennel te starten Of golden nature. Letterlijk met een gouden karakter. Vanaf het begin heeft ons dit ras steeds aangesproken door het karakter. De golden retriever een hond die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. De will to please is bij dit ras kenmerkend. De honden groeien bij ons op in de huiselijke sfeer tot dat ze aan een nieuw baasje worden toevertrouwd.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Hallo allemaal Bekijk ervaring. Bekijk alle 88 ervaringen uit onze familie. Of deel je eigen Golden Retriever ervaring. Golden Retriever Kennel van de Loopakker uit Limburg. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. Wij zijn inmiddels al 15 jaar fokker van Golden Retrievers en hebben de nodige fokkerservaring. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel. Toen ik mama werd. Van de Loopakker is back. Niemand zo trots als wij. Mag ik dan bij jou zijn?
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. Geboren en Verkochte Pups. From a Golden Mystery. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow. van de Vijf Akkers.

Contacteer ons