golden hond
Golden Retriever Fokkers.
fotowedstrijd.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn goed. Mooie labrador x golden doodle pups. De moeder is een kruising labrador en een kortharig hond. De vader is een golden doodle x friese stabij. Er zijn langharige en kortharige pups. De pups zullen rond de 45 cm worden. Alle pups zijn gechipt geënt ontwormd en 100% gezond verklaart door de dierenarts. Ook beschikken alle pupsmover een europees. golden retriever pups verwacht. Wij verwachten een nestje golden retriever pups eind december begin januari. De ouders van de teef hebben stamboom stint-hubertus en de reu heeft wel een stamboom maar de pups niet. De pups worden ontwormd ingeënt gechipt en nagekeken door de veearts.
Golden Retriever Fokkers.
Denk daar dan nog eens extra goed over na! Koop zeker geen puppy als u denkt hem wel buiten in een kennel te kunnen groot brengen. Een Golden Retriever is een hond die graag in uw gezelschap zal verkeren. Het verblijf voor korte perioden in een kennel kan geen kwaad voor een Golden Retriever maar een permanent verblijf in een kennel zal de pup frustreren en hem doodongelukkig maken. Is dat niet het geval dan moet u in zo'n geval geen Golden Retriever nemen. Een hond betekent ook dat er altijd iemand moet zijn om hem zijn eten te geven om hem uit te laten op gezette tijden een hond heeft net als een klein kind regelmaat nodig.
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.
Golden Retriever hondenrassen en eigenschappen.
De Golden Retriever is een van de meest geliefde honden en daar zijn vele redenen voor. De uiterst vriendelijk Golden Retriever is voor velen de ideale hond. Deze hond is van oorsprong een jachthond en zoals de meeste jachthonden hebben ze veel energie die ze kwijt moeten kunnen. Het is dus een goede hond om lange wandelingen meet te doen. Ook spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Golden Retriever is dol op zwemmen. Meestal zoekt deze hond vanzelf het water op om een frisse duik te nemen. Met zijn zachtaardig karakter is de Golden Retriever in fantastische gezinshond. Deze hond kan zeer goed met kinderen om gaan. Hij is heel tolerant en verdraagzaam tegenover kinderen.
De Golden Retriever.
Daniel Mills 16/17 september 2017. Gouden hond met goed humeur. Golden Retriever in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Goldenbazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Gouden hond met goed humeur. De Golden Retriever wordt gezien als de familiehond bij uitstek. Een goed gesocialiseerde en opgevoede Golden Retriever is met recht een gouden hond zowel letterlijk als figuurlijk. Maar ook de Golden wordt dit in tegenstelling tot wat er wel eens gedacht wordt niet vanzelf! Foto bron Dog Experience.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn honden die graag apporteren zowel op het land als in het water. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 8 Retrievers Spaniëls en Waterhonden. De Golden Retriever wordt gemiddeld twaalf jaar oud. De Golden Retriever is stevig gebouwde hond met goede verhoudingen. De rug is recht de staart wordt op rughoogte gedragen en is net lang genoeg om de hak te bereiken. De schedel is vrij breed en even lang als de voorsnuit. De vacht is vlak of golvend met langere haren bij hals buik poten en staart en een dichte waterbestendige ondervacht. Golden Retrievers zijn er in tinten van goud tot roomkleur. Rood en mahoniekleur zijn niet toegestaan. Enkele witte haren op de borst worden geaccepteerd. Golden Retrievers hebben bij voorkeur een zwarte neus.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Het zijn levendige pups met de pit. Er is nog één teefje en één reutje beschikbaar. Op 25 september is onze hond evy bevallen van acht golden retriever puppies. Er zijn vijf teefjes en drie reutjes. Het is het eerste nestje van evy. Evy is een hele lieve knuffelige hond. Ze is ontzettend speels en houdt erg van aandacht. De vader is niet bij. Verwacht golden retriever pups rond 5 november. Hallo mensen er zijn inmiddels 5 reutjes en 2 teefje gereserveerd onze teef doutzen verwacht rond 5 nov haar eerste nestje pups.

Contacteer ons