golden hond
Pupinformatie Golden Retriever Club Nederland GRCN.
En zeker in de beginfase als u de pup net bij u thuis hebt zal dat een hoop geregel geven. Een Golden is een sociale hond die er erg op gesteld is om de mensen die zijn roedeltje vormen uw gezin dus om zich heen te hebben. U maakt hem ongelukkig door hem daarbij weg te houden. Een kort verblijf in een buitenkennel zal geen kwaad kunnen bij niet te koude temperaturen maar een buitenkennel is geen geschikte permanente plaats. Realiseert u zich wel dat er aardig wat tijd en energie in gaat zitten om een pupje zindelijk te krijgen. Dat hij zijn behoefte dag en nacht zal moeten kunnen doen ook in de winter.
Dog Lovers Gold.
Tarwe maïs gerst soja bietenpulp en andere goedkope granen of vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediëntenlijst van menig merk. laat u niet van de wijs brengen de realiteit leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn! Volgens vele voedingsexperts zijn juist deze granen de grootste oorzaak van huidallergieën darm en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen. Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediënten op de verpakking want voedingsmerken die deze dikwijls irriterende bestanddelen in hun samenstelling verwerken kunt u wat betreft de gezondheid van uw huisdier beter niet gebruiken. In de samenstelling van Dog Lovers Gold The Original Formula staan maar liefst vier VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste tien ingrediënten voor een werkelijk optimaal eiwitbalans Lams meel Zalm Eieren en Kippenvlees meel en.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
46 resultaten voor golden retriever. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 46. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 14. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Golden retriever Golden retriever 41. Labrador retriever Labrador retriever 2. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 8. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 8.
De Golden Retriever Doggo.nl.
Gouden hond met goed humeur. Golden Retriever in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Goldenbazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Gouden hond met goed humeur. De Golden Retriever wordt gezien als de familiehond bij uitstek. Een goed gesocialiseerde en opgevoede Golden Retriever is met recht een gouden hond zowel letterlijk als figuurlijk. Maar ook de Golden wordt dit in tegenstelling tot wat er wel eens gedacht wordt niet vanzelf! Foto bron Dog Experience.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
22 resultaten voor golden retriever pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 22. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 12. Golden retriever Golden retriever 20. Labrador retriever Labrador retriever 2. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 7. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 8.
Karakter van de Goldens Golden Retriever Vereniging.
Deze will-to-please is de prettigste eigenschap van de Golden Retriever. De steadiness die men bij Goldens graag ziet maakt hem tot een stabiele hond. De Golden Retriever is een sociaal dier en staat bekend als een zachtaardige betrouwbare hond. Intelligent niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Het zijn echte apporteurs ze hebben graag iets in hun bek om te dragen. Pups lopen al met lapjes en speelgoed te sjouwen. Spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Ware Golden-eigenaar bestraft de hond nooit als hij met iets aankomt de hond is altijd braaf! Als er bezoek komt neemt een Golden vaak iets in zijn mond en draait blij brommend en kwispelend om mensen heen.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Pup aanschaffen? Golden Retriever Vereniging.
U heeft er goed over nagedacht en uiteindelijk er voor gekozen uw gezin uit te breiden met een hond. Niet zomaar een hond u heeft gekozen voor een Golden Retriever! Wie zwicht er nu niet bij het zien van een Golden pup? En hoe verleidelijk is het om er eentje te kopen? Maar voordat u een pup koopt is het raadzaam uzelf vooraf goed te oriënteren. Een hond moet uiteraard bij u en uw situatie passen. De Golden Retriever staat bekend als een plezierige vriendelijke en makkelijke hond. Maar bedenk dat ook een Golden moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost! Zeker het eerste jaar. Is daarvoor voldoende tijd? Is uw woonsituatie wel geschikt voor een hond?
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn honden die graag apporteren zowel op het land als in het water. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 8 Retrievers Spaniëls en Waterhonden. De Golden Retriever wordt gemiddeld twaalf jaar oud. De Golden Retriever is stevig gebouwde hond met goede verhoudingen. De rug is recht de staart wordt op rughoogte gedragen en is net lang genoeg om de hak te bereiken. De schedel is vrij breed en even lang als de voorsnuit. De vacht is vlak of golvend met langere haren bij hals buik poten en staart en een dichte waterbestendige ondervacht. Golden Retrievers zijn er in tinten van goud tot roomkleur. Rood en mahoniekleur zijn niet toegestaan. Enkele witte haren op de borst worden geaccepteerd. Golden Retrievers hebben bij voorkeur een zwarte neus.
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.

Contacteer ons