labrador pups
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
update van 17 7-2017. Kijk ook bij beschikbare pups. Hier bij de Jojamacoshof. Wij verwachten in juli en augustus 2017 hier bij de JoJaMaCoshof bruine zwarte en blonde pups. Kijk desgewenst ook bij beschikbare pups. Extern bij andere fokkers die hier hun teefje hebben laten dekken. Onze reuen kunnen in de komende maanden ook vader gaan worden van externe nestjes. Deze nestjes worden dus geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
The Narrow Field's Labrador pups.
Pup foto's van Havana of Windham Hill Bumba X Chablais Your Place or Mine.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Pups zijn goed gesocialiseerd. Ze zijn op zoek naar een nieuw huisje naar iem. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de zwarte en blonde Labrador pups. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de zwarte en blonde Labrador pups. De pups zijn ingeent gechipt ontwormd en hebben een gezondheidsverklari. Zwarte labrador pup met stamboom van erkend kennel. Er is bij erkend kennel Van Het Huyerensche Veld nog 1 zwart reutje beschikbaar. Hij mag gelijk met zijn nieuwe eigenaar mee. Hij krijgt dan een europees paspoort mee met gezondheidsverklaring een registratieformulier koop-/garantie contract en een ruime hoeveel.
Pups DalwhinnieDalwhinnie.
Onze pups groeien op in huiselijke kring. Eind februari 2017 worden de pups van Burberry of Dalwhinnie Penny en Richbourne Star of the Night Miles geboren. Uit dit nestje zullen zwarte pups komen. Half februari 2017 verwachten we pups van Balou Lets Take the Cream of Dalwhinnie en Sunnyboy of Dalwhinnie. Een bijzonder nestje want zowel Balou als Sunnyboy zijn door ons gefokt! Dit wordt een bruin nestje geheel volgens de regels van de LKN en NLV. Neem voor meer informatie contact op via 0316-531154 of mail naar gonny.oortveld@hotmail.com.
Finn Labradorpups van Finn.
17 januari is Finn gedekt door Twain Devonshires The Real mc Coy. Op 19 maart zijn er 8 pups geboren. 1 blonde en 3 zwarte teven. 2 blonde en 2 zwarte reuen. Finn is de dochter van onze Mees. Met Mees hebben we 1 nest gehad en we hebben Finn uit dit nest gehouden. Nu krijgen we hopelijk ons tweede nestje nu met Finn. Finn is een geweldige hond en vindt het leuk om voor ons te werken. Ze is dol op dummy's en ze heeft afgelopen jaar haar jachtdiploma C gehaald. In de ring heeft ze meerderere keren een zg gehaald. Een netstje van Finn zou helemaal te gek zijn.
Home.
Op 19 juni heeft Phoebe 5 pups gekregen. Op 18 juni heeft Pip 8 pups gekregen. Er zijn alleen nog reutjes beschikbaar. Kijk bij pups om de nestjes te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen Pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Veiligheidscontrole nodig.
bruine labrador pups verwacht.
Uit de combinatie van onze bruine teef Norma Britt v. t Klaphek en de reu Coco Loco's Gimmick verwachten wij rond het weekend van Pasen bruine labrador pups. Zowel de reu als de teef voldoen aan de fokeisen van de NLV waar we ook lid van zijn.
Wahnahnish Labradors.
Labrador kennel Wahnahnish.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.

Contacteer ons