labrador pups
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Veiligheidscontrole nodig.
Labrador pups Honden.
Aantal keer bekeken 800. stuur bericht over Labrador pups. Dien een klacht in. Dien een klacht in. Meer Retrievers en Labradors Puppies.
labrador pups Archives Bruine Labrador.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Nog 1 zwart teefje beschikbaar. geplaatst op 20 april 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Moeder Venus Williams v.h. Rooise Heikant roepnaam Sjors. Gele en zwarte pups verwacht. Zwarte en bruine pups verwacht. Onyx zoekt ervaren baasje. Gezocht geel teefje pup. Nog 1 zwart teefje beschikbaar. Mocktrial / Mocktrialtraining LKN.
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie lieve betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen. Als de pups zeven tot acht weken oud zijn zijn ze groot genoeg om naar hun nieuwe baas of bazin te gaan. Misschien wel naar u!
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Vraag niet hoe het kan maar geniet er vooral van. Omgekeerd is het zo als u geen tijd heeft om van u Labrador te genieten de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt. Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd.
Wat rijmt er op labrador-pups.
Op verzoek een rijmwoordenboek! Kom op bezoek en aanschouw het gerijm van mijnwoordenboek
Actreon.
We vinden het dan ook erg leuk om af ten toe een nestje te fokken. Hierbij leggen we de lat hoog en daarom voldoen al onze nestjes aan de regels van de Nederlandse labrador Vereniging en van de Labrador kring. Ook hechten we veel waarde aan een goed contact met pupkopers en proberen we hen zo goed mogelijk te begeleiden en contact te houden als de pup bij zn nieuwe baasjes is. Daarom hebben we ook een besloten groep op facebook familie van Actreon. Alle pupkopers kunnen hier lid van worden en zo de broertjes en zusjes uit het nest volgen.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
Oldambster Labrador Heem.
Inmiddels is het ruim een jaar later en zijn we vele ontwikkelingen verder. Nodig tijd voor een update dus. Anne en LizzOnze pups Anne Oldambster Labrador Heem High Tea en Lizz Oldambster Labrador Heem Mona Lisa zijn beide ondertussen een jaar oud en zijn op de röntgenfoto geweest voor hun heupen en ellebogen. Vorige week kwamen de officiële papieren van de Raad van Beheer binnen beide dames zijn erkend met A heupen Norgbergwaarde 40. Daarnaast zijn ook hun ellebogen vrij. Op zondag 29 maart is Jill Oldambster Labrador Heem Jade bevallen van 4 prachtige pups. Vader van de pups is onze Maxx Oldambster Labrador Heem Dark Moon.

Contacteer ons