labrador pups
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
De Peppelenbosch Labradorkennel Labrador fokkers.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging. Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina voor nog veel meer informatie over de Labrador. Wij hopen van harte dat u en jullie met heel veel plezier onze site zullen lezen en de fotos bekijken.De bedoeling met deze site is dat onze prachtige hobby Labradors wat dichter bij u als liefhebber te brengen. Mocht u nog met vragen zitten stel ze gerust per mail of per telefoon.
Labrador-puppies het is wel even afzien YouTube.
Fragment uit de dvd Geniet meer met je hond. bestellen www.dogtime.nl. De honden van Ninette Haitsma treden op in Gooise Vrouwen. Er zijn nu ook puppies.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
HA A ED 0 PRA EIC HNPK Ogen Vrij. geplaatst op 2 januari 2017. Op tweede kerstdag is Becky Sh.Ch. My Silver Starshine vh Lepkeshof bevallen van 10 prachtige blonde pups. Vader van de pups is de prachtige Deense reu Dee-Fair Hopeful American. Wij zijn voor 2 reutjes nog op zoek naar nieuwe baasjes. Begin februari komen de pups. Cesar Millan Praktische gids voor een gelukkige hond.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Vraag niet hoe het kan maar geniet er vooral van. Omgekeerd is het zo als u geen tijd heeft om van u Labrador te genieten de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt. Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
Labradorkennel XARILETA.
Labradors fan e Kooifenne.
Labradors fan e Kooifenne. Labradors fane Kooifenne is een kleine kennel in het zuidwesten van Friesland. Het land van groene weiden water en rietkragen. Een gebied waar de talenten van een labrador uitstekend tot hun recht kunnen komen. Gezondheid karakter de juiste raskenmerken en een mooie en vriendelijke uitstraling zijn de belangrijkste factoren die wij als fokker van de labrador retriever belangrijk vinden. Wij doen er alles aan om de pup gezond te laten opgroeien. Onze honden voldoen aan de regels van de Labrador Kring Nederland. De naam is ontstaan uit koeyfinne een standweide voor koeien waar zelden gemaaid werd. Later werd dit Kooifenne. Nestje Isa fan'e Kooifenne.
Home.
2 Teefjes en 4 reutjes. Kijk bij pups om het nestje te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD ED PRA-CAT.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Llanstinan Branwen Pip 2016. Nest Newinn Precious Rose 2015.

Contacteer ons