golden retriver pups
WAGGING WONDER Golden Retriever eerste nest Capelle ad IJssel.
Mijn naam is Anneke Kuik onze liefde voor golden retrievers is 17 jaar geleden begonnen. Golden retrievers zijn slim eerlijk charmant en prachtig om te zien het zijn echte familie honden. Wij hebben toen onze eerste golden gekocht haar naam was Chloë. Een paar jaar later kwam Diva en ruim anderhalf jaar geleden kwam Summer. Na dat Summer bij ons kwam ging het kriebelen om een nestje te fokken. Wij hopen dat dit gaat gebeuren in het voorjaar van 2016. Wij hebben voldoende ruimte in huis en een grote tuin om dit te realiseren.
Golden Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Golden Retrievers en Gordon Setters. My Dog My Dream. Kerkstraat 8 4433 AT Hoedekenskerke. Oranjestraat 31 7451 CB Holten. Golden pups van Antonisse. Dunantstraat 12 2131 RP Hoofddorp. Golden Retrievers met stamboom aangemeld bij Raad van beheer. From the Golden Heaven. Octopusstraat 15 6631 CA Horssen. Tienrayseweg 16 5961 NL Horst aan de Maas. Verantwoordelijke fokkerij van Golden Retrievers vanuit een uit de hand gelopen Passie. Goudmos 13 3994 KL Houten. Forum 21 3995 ZK Houten.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Madame Hooch from the Golden Future. Kennel from Double Gold. Kennel from Double Gold. Kadaka Klassical Love Song.
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups mogen/kunnen het nestje verlaten De pups zijn natuurlijk in. Wij hebben een nestje schitterende Golden retriever pups van 8 weken oud de moeder van de pups. Wij hebben een nestje schitterende Golden retriever pups van 8 weken oud de moeder van de pups is bij ons aanwezig zodat u een beetje inzicht kunt krijgen. Golden retriever pups te koop! Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed al onze pups zijn reeds 2x ge.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. Geboren en Verkochte Pups. From a Golden Mystery. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow.
Pup aanschaffen? Golden Retriever Vereniging.
En natuurlijk heeft een hond ook goede voeding en verzorging nodig. De Golden Retriever is een jachthond. Dat betekent dat de wil om voor u te werken will-to-please bij de meeste pups aangeboren is. Bovendien is een Golden een gezelligheidsdier dat graag bij u in de buurt is. Ook wanneer de hond volwassen is moet u elke dag voldoende tijd voor hem reserveren om hem uit te laten hem te verzorgen en aandacht te geven een spelletje de hond laten apporteren of iets dergelijks en hem op te voeden en te trainen. Wanneer u beiden buitenshuis werkt kan dat betekenen dat uw Golden uren achtereen alleen thuis is. Als de hond onvoldoende is uitgelaten kan hij zich gaan vervelen en dat kan leiden tot gedragsproblemen.
Golden Retriever Fokkers.
Denk daar dan nog eens extra goed over na! Koop zeker geen puppy als u denkt hem wel buiten in een kennel te kunnen groot brengen. Een Golden Retriever is een hond die graag in uw gezelschap zal verkeren. Het verblijf voor korte perioden in een kennel kan geen kwaad voor een Golden Retriever maar een permanent verblijf in een kennel zal de pup frustreren en hem doodongelukkig maken. Is dat niet het geval dan moet u in zo'n geval geen Golden Retriever nemen. Een hond betekent ook dat er altijd iemand moet zijn om hem zijn eten te geven om hem uit te laten op gezette tijden een hond heeft net als een klein kind regelmaat nodig.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Thuis nestje Golden Retreiver Pups. Voor de eerste en de laatste keer 6 hele mooie en lieve golden retreiver pups. In huis opgegroeid met beide ouders. Nu al gewend aan heel veel knuffelen katten kinderen enz.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar. Kennel Jewel of Laura. Kennel Jewel of Laura. Morgan Freeman Anarchia Box. Lady Ga Ga Jewel of Laura.

Contacteer ons