hond golden retriever
Golden Retriever Informatie Karakter Filmpjes Foto's Hondenfun.nl.
Het waren de tv honden van de jaren 80 en 90. Bijna in alle Amerikaanse sitcoms uit die tijd liep er wel een golden retriever rond. Zo was er de hond van Punky Brewster Comet de hond van de familie Tanner in Full House en Dreyfuss in de serie Empty Nest. Ook in films zagen we de Golden onder andere in de familie films Homeward Bound en Air Bud. Goldens behoren tot de populairste geleidehonden. De Golden is oorspronkelijk gefokt als jachthond. Dan moet je perfect kunnen samenwerken met de baas. Deze karaktereigenschap komt perfect van pas bij het begeleiden van mensen. Samen met de Labrador zijn ze dan ook de populairste geleidehonden.
Royal Canin Golden Retriever Producten.
Ontdek direct welk ras goed bij jou past! Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum. Ontdek welke voeding bij jouw Golden Retriever past. Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd ras grootte levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Golden Retriever past. Je Golden Retriever is gezond toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen wat beweeglijker? Golden Retriever Adult van ROYAL CANIN is precies afgestemd op de voedingsbehoeftes van je hond. Het helpt bij de ondersteuning van een gezond gewicht.
Karakter van de Goldens Golden Retriever Vereniging.
Deze will-to-please is de prettigste eigenschap van de Golden Retriever. De steadiness die men bij Goldens graag ziet maakt hem tot een stabiele hond. De Golden Retriever is een sociaal dier en staat bekend als een zachtaardige betrouwbare hond. Intelligent niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Het zijn echte apporteurs ze hebben graag iets in hun bek om te dragen. Pups lopen al met lapjes en speelgoed te sjouwen. Spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Ware Golden-eigenaar bestraft de hond nooit als hij met iets aankomt de hond is altijd braaf! Als er bezoek komt neemt een Golden vaak iets in zijn mond en draait blij brommend en kwispelend om mensen heen.
Golden Retriever Rashondenwijzer.
De behandelbaarheid is slecht. De kans op deze aandoening is zeer klein. Meer info menu Verantwoording. Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Golden Retriever. De Golden Retriever is echt een sociale hond. Ze maken graag deel uit van het gezin zijn buitengewoon kindvriendelijk en hebben een evenwichtige aard. Een golden retriever is oorspronkelijk eigenlijk een jachthond die gespecialiseerd is in het opzoeken en naar de jager brengen van geschoten wild. Het zijn echte waterratten en ze worden ongeveer 50 tot 60 centimeter hoog. Een alternatief is om een bastaardhond te kopen. Deze honden zijn net zo lief en hebben veel minder last van erfelijke aandoeningen.
De Golden Retriever Doggo.nl.
Golden Retriever in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Goldenbazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Gouden hond met goed humeur. De Golden Retriever wordt gezien als de familiehond bij uitstek. Een goed gesocialiseerde en opgevoede Golden Retriever is met recht een gouden hond zowel letterlijk als figuurlijk. Maar ook de Golden wordt dit in tegenstelling tot wat er wel eens gedacht wordt niet vanzelf! Foto bron Dog Experience. Alle Retrievers delen min of meer dezelfde voorouder de Lesser Newfoundlander.
Schleich Golden Retriever hond artikel 16394.
Vandaag besteld morgen in huis. Snel eenvoudig bestellen zonder registratie. Veilig achteraf betalen en gratis retourneren. Home Boerderij speelgoed Boerderij dieren Schleich hond Golden Retriever. Schleich hond Golden Retriever. Schleich hond Golden Retriever. Deze mannelijke Golden Retriever is een fijn gezelschap tijdens het werk op de boerderij. Ook is het goed waaks en bewaakt hij de gehele boerderij. Zo zal hij blaffen wanneer er onraad is maar ook wanneer een van de koeien los loopt. Deze Golden Retriever is ook verkrijgbaar samen met een poes en een ezel in de Schleich set voeren op de boerderij.
GOSIG GOLDEN Pluchen speelgoed IKEA.
Zolang de voorraad strekt. 15 aug 2016 13 aug 2017 Zolang de voorraad strekt. GOSIG GOLDEN Pluchen speelgoed heeft als beoordeling 5.0 van de 5 door 1. y_2017 m_4 d_22 h_15. loc_nl_NL sid_ART-00132798 prod sort_SortEntryorderRELEVANCE directionDESCENDING. Rated 5 van de 5 door Nanda76 uit Mooie veilige knuffel Fijne zachte knuffel zonder harde onderdelen.
Golden Retriever Honden Page.
De Golden Retriever behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Golden Retriever. De Golden retriever of kortweg golden had als oorspronkelijke naam gele retriever maar deze werd in latere jaren op grote schaal vervangen door de naam Golden Retriever een naam bedacht door wijlen Lord Harcourt. Ook al aan het begin van deze eeuw bestond er verwarring omtrent de oorsprong van het ras. Zwarte retrievers met golvende vacht waren bekend in bepaalde kringen in het zuiden van Schotland in die tijd waren echter met name zwarte labradors zeer populair.
Golden Retriever hondenrassen en eigenschappen.
De Golden Retriever is een van de meest geliefde honden en daar zijn vele redenen voor. De uiterst vriendelijk Golden Retriever is voor velen de ideale hond. Deze hond is van oorsprong een jachthond en zoals de meeste jachthonden hebben ze veel energie die ze kwijt moeten kunnen. Het is dus een goede hond om lange wandelingen meet te doen. Ook spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Golden Retriever is dol op zwemmen. Meestal zoekt deze hond vanzelf het water op om een frisse duik te nemen. Met zijn zachtaardig karakter is de Golden Retriever in fantastische gezinshond. Deze hond kan zeer goed met kinderen om gaan. Hij is heel tolerant en verdraagzaam tegenover kinderen.
Golden retriever Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Golden retriever.
Golden Retriever Honden rassen Honden DierenDokters.
Gemoedelijk vriendelijk en vol zelfvertrouwen. Consequent met zachte hand. De Golden Retriever leert snel en mag graag actief werken met de baas. De Golden Retriever is een evenredig gebouwde levendige krachtige hond met vaste gangen die praktisch en goed in elkaar zit met een vriendelijke uitdrukking. Evenredig gebouwd lendenen kort diep in de hartstreek. Ribben diep en goed gewelft. Lendenen en achterbenen van de Golden Retriever zijn sterk en gespierd. De beharing van de Golden Retriever is vlak of golvend met goede bevedering en dichte waterbestendige ondervacht. Het borstel en kamonderhoud valt mee. De Golden Retriever kan niet getrimd worden en dat betekent vrij veel haaroverlast in de ruitijd.

Contacteer ons