hond golden retriever
Golden Retriever Informatie Karakter Filmpjes Foto's Hondenfun.nl.
Het waren de tv honden van de jaren 80 en 90. Bijna in alle Amerikaanse sitcoms uit die tijd liep er wel een golden retriever rond. Zo was er de hond van Punky Brewster Comet de hond van de familie Tanner in Full House en Dreyfuss in de serie Empty Nest. Ook in films zagen we de Golden onder andere in de familie films Homeward Bound en Air Bud. Goldens behoren tot de populairste geleidehonden. De Golden is oorspronkelijk gefokt als jachthond. Dan moet je perfect kunnen samenwerken met de baas. Deze karaktereigenschap komt perfect van pas bij het begeleiden van mensen. Samen met de Labrador zijn ze dan ook de populairste geleidehonden.
Royal Canin Golden Retriever Producten.
Ontdek direct welk ras goed bij jou past! Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum. Ontdek welke voeding bij jouw Golden Retriever past. Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd ras grootte levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Golden Retriever past. Je Golden Retriever is gezond toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen wat beweeglijker? Golden Retriever Adult van ROYAL CANIN is precies afgestemd op de voedingsbehoeftes van je hond. Het helpt bij de ondersteuning van een gezond gewicht.
Karakter van de Goldens Golden Retriever Vereniging.
Deze will-to-please is de prettigste eigenschap van de Golden Retriever. De steadiness die men bij Goldens graag ziet maakt hem tot een stabiele hond. De Golden Retriever is een sociaal dier en staat bekend als een zachtaardige betrouwbare hond. Intelligent niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Het zijn echte apporteurs ze hebben graag iets in hun bek om te dragen. Pups lopen al met lapjes en speelgoed te sjouwen. Spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Ware Golden-eigenaar bestraft de hond nooit als hij met iets aankomt de hond is altijd braaf! Als er bezoek komt neemt een Golden vaak iets in zijn mond en draait blij brommend en kwispelend om mensen heen.
Golden Retriever Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Golden Retriever. Door de grote populariteit en de ontwikkeling van een showhond met een zwaardere bouw is er jarenlang onzorgvuldig gefokt met de Golden Retriever. Dit heeft veel ernstige erfelijke aandoeningen bij het ras te weeg gebracht. Onder andere heupdysplasie en elleboogdysplasie komen zeer vaak voor bij de Golden Retriever. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd en de hond kan er zijn hele leven last van houden. Een hersteloperatie hiervoor is kostbaar. Ook verschillende type tumoren ichthyosis en oogaandoeningen worden geregeld gezien bij dit ras.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 14. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Golden retriever Golden retriever 41. Labrador retriever Labrador retriever 2. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 8. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 8. Eén hond Eén hond 10. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 10. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 18. 15 weken tot 1 jaar 0. 1 tot 2 jaar 1 tot 2 jaar 2.
Schleich Golden Retriever hond artikel 16394.
Vandaag besteld morgen in huis. Snel eenvoudig bestellen zonder registratie. Veilig achteraf betalen en gratis retourneren. Home Boerderij speelgoed Boerderij dieren Schleich hond Golden Retriever. Schleich hond Golden Retriever. Schleich hond Golden Retriever. Deze mannelijke Golden Retriever is een fijn gezelschap tijdens het werk op de boerderij. Ook is het goed waaks en bewaakt hij de gehele boerderij. Zo zal hij blaffen wanneer er onraad is maar ook wanneer een van de koeien los loopt. Deze Golden Retriever is ook verkrijgbaar samen met een poes en een ezel in de Schleich set voeren op de boerderij.
GOSIG GOLDEN Pluchen speelgoed IKEA.
Zolang de voorraad strekt. 15 aug 2016 13 aug 2017 Zolang de voorraad strekt. GOSIG GOLDEN Pluchen speelgoed heeft als beoordeling 4.9 van de 5 door 7. y_2017 m_7 d_17 h_18. loc_nl_NL sid_ART-00132798 prod sort_SortEntryorderRELEVANCE directionDESCENDING.
Golden Retriever Honden Page.
De Golden Retriever behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Golden Retriever. De Golden retriever of kortweg golden had als oorspronkelijke naam gele retriever maar deze werd in latere jaren op grote schaal vervangen door de naam Golden Retriever een naam bedacht door wijlen Lord Harcourt. Ook al aan het begin van deze eeuw bestond er verwarring omtrent de oorsprong van het ras. Zwarte retrievers met golvende vacht waren bekend in bepaalde kringen in het zuiden van Schotland in die tijd waren echter met name zwarte labradors zeer populair.
Golden Retriever Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Golden Retriever werd voor het eerst gefokt op het Schotse landgoed van Lord Tweedmouth in het midden van de 19de eeuw om te helpen bij het ophalen van wild en gevogelte uit hoger gelegen gebieden. Deze extreem lieve hond wordt meestal 11 jaar maar kan met veel liefde en aandacht en met de juiste voeding wel 13 jaar worden. Gemiddelde grootte en gewicht. Deze dieren wegen 27 kg en meten 51 cm als het vrouwtjes zijn en 40 kg en 61 cm als het mannetjes zijn.
Golden Retriever Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Golden Retriever komt uit Groot-Brittannië. De man die verantwoordelijk is voor dit illustere ras de Heer Tweedmouth wilde een hond die loyaal was vriendelijk temperamentvol en energiek. Hij wilde ook een hond met een liefde voor water en de mogelijkheid om geschoten wild op te halen. Golden Retrievers zijn de belichaming van schoonheid en hersenen. De Golden Retriever is een prachtig groot en energiek ras. Ze zijn s werelds meest voorkomende huisdier en metgezel. Ze zijn stevig goed geproportioneerd en staan bekend om hun jacht mogelijkheden op het land en in het water.
Golden Retriever Honden rassen Honden DierenDokters.
Gemoedelijk vriendelijk en vol zelfvertrouwen. Consequent met zachte hand. De Golden Retriever leert snel en mag graag actief werken met de baas. De Golden Retriever is een evenredig gebouwde levendige krachtige hond met vaste gangen die praktisch en goed in elkaar zit met een vriendelijke uitdrukking. Evenredig gebouwd lendenen kort diep in de hartstreek. Ribben diep en goed gewelft. Lendenen en achterbenen van de Golden Retriever zijn sterk en gespierd. De beharing van de Golden Retriever is vlak of golvend met goede bevedering en dichte waterbestendige ondervacht. Het borstel en kamonderhoud valt mee. De Golden Retriever kan niet getrimd worden en dat betekent vrij veel haaroverlast in de ruitijd.

Contacteer ons