golden retriever teef
Alles Over Loopsheid Bij Golden Retrievers.
Tijdens de loopsheid kan jouw teefje zwanger worden. In tegenstelling tot de mens kennen honden geen menopauze. Jouw Golden Retriever teefje zal dus haar hele leven lang vruchtbaar blijven. De periode waarin jouw Golden Retriever loops is. De periode waarin jouw Golden Retriever teefje loops is bestaat uit 2 belangrijke fases de pro-oestrus fase en de oestrus fase. Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Golden Retrievers hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! In de pro-oestrus fase zal je merken dat de geslachtsorganen van jouw teefje beginnen op te zwellen. Vanaf dan zal ze ook bloed beginnen verliezen. Vanaf de start van de loopsheid zal jouw Golden Retriever teefje ook de neiging hebben om vaker te plassen.
Pupinformatie Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Het vinden van een verantwoord gefokte pup. Kijk bij de GRCN pupinformatie er is een lijst van verwachte nesten en geboren nesten. De dekmeldingen van de Golden Retriever Club Nederland GRCN geven een overzicht van de op dit moment te verwachten nesten en geboren nesten die aangeboden zijn door de fokkers die lid zijn van de GRCN. Deze fokkers onderschrijven de doelstellingen van de vereniging. De ouderdieren van de nesten die vermeld worden op deze lijst van dekmeldingen voldoen aan alle eisen betreffende gezondheid exterieur en/of werkdiploma's etc. die nodig zijn om voor pupbemiddeling in aanmerking te komen. Echter de verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Golden Retriever Club Nederland.
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.
reu of teef.
Wanneer men twee honden wil aanschaffen of denkt om een tweede hond te nemen zal men vaak merken dat de teven dominanter zijn dan de reutjes. De reu accepteert enorm veel van de teef. Wanneer de teef de reu corrigeert zal de reu dit bijna in alle gevallen accepteren. Ook wanneer een reu en teef elkaar ontmoeten op straat zal de reu een grauw van een teef accepteren. Wanneer twee onbekende reuen elkaar tegenkomen op straat zullen de reuen uit maken wie van de twee hoger in rang staat. Of een dergelijke ontmoeting uitloopt op een gevecht hangt sterk van de honden af. Wanneer de honden goed gesocialiseerd zijn zullen er waarschijnlijk geen problemen optreden. Men mag derhalve niet op voorhand stellen dat reuen dominanter zijn dan teven!
Golden Retriever Fokkers.
Wat zal het worden een reu of een teef? Veel mensen die bij een fokker komen weten al precies wat ze willen. Maar er zijn er ook die de keus niet echt kunnen maken. Op deze pagina probeer ik wat argumenten op een rijtje te zetten. Van een reu wordt gezegd dat hij overal tegen aan wil plassen wel dat ligt aan uzelf. Leer hem van jongs af aan dat u bepaalt waar hij mag plassen.

Contacteer ons