golden retriever asiel
BAASJE GEZOCHT NL herplaatsing huisdieren.
GEEFT U HEM EEN THUIS hond. Leeftijd1 jr 10 mnd. Komt het dier uit een asiel? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Is er een ziekte en/of afwijking? Heeft het dier medicijnen nodig? Heeft het dier speciaal voer? Overige informatie over het dier. Pelayo werd van de straat geplukt en belandde in een dodingstation. Hij was enorm mager maar eet nu als een beer. Hij is een heel prachtige vriendelijke en nobele jongen die overloopt van geluk als hij knuffels krijgt. Pelayo is super sociaal met alle honden.
herplaatsing chihuahua aanbod asielhonden golden retriever asiel.
Asieldieren uit erkende dierenasielen Ikzoekbaas.nl.
Momenteel verblijven er verschillende katjes rond de 6 maanden in het asiel op zoek naar een thuis. Een aantal hiervan zijn te zien op d. Enthousiaste dame zoekt rustig huishouden. Bootz en Noor zijn 6 jaar en nog vol energie.ze hopen nog een plek te vinden om de rest van hun leventje met veel aandacht en ruimte t. Sjoerd knipoogt permanent naar u! Lieve Jos is op 1e kerstdag bij ons komen wonen.
Een oudere Golden Retriever in huis nemen meer voordelen dan je denkt Artikels Hondencentrum.
Een oudere Golden Retriever in huis nemen meer voordelen dan je denkt. Je droomt al jaren van een Golden Retriever maar je voelt je echt niet klaar om een puppy alles aan te leren. Dan is een oudere Golden Retriever misschien wel iets voor jou. Hij is al zelfstandiger kan langer alleen zijn en past zich bovendien snel aan in een nieuwe omgeving. Hoe oud hij ook is hij zal snel een evenwaardig lid van de familie worden. Waar vind je een oudere Retriever?
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg Moet nu weg 1. Meerdere dieren Meerdere dieren 105. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 11. Golden retriever Golden retriever 32. Labrador retriever Labrador retriever 85. Overige rassen Overige rassen 99. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 19. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 33. Eén hond Eén hond 42. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 21. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 44. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 8.
golden retriever Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Geplaatst op Dinsdag 1 maart 2016. Aantal keer bekeken 2.600.
Golden Retriever Fokkers.
Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor honden die aangemeld zijn te weigeren c.q. te verwijderen van de website. Een Golden Retriever aanmelden voor herplaatsing. Mocht u een Golden willen herplaatsen of door omstandigheden terugkrijgen van de eigenaar dan kunt u contact opnemen met ons via het formulier. Het contactformulier vindt u rechtsboven op deze pagina. Wij bepalen niet voor u waar de Golden heen gaat. Wij zorgen er alleen voor dat achter uw kennelnaam een H van herplaatsing komt te staan. Wij hopen wel dat u direct een seintje geeft als de hond herplaatst is. Net als bij de geboren nesten verdwijnt de aanmelding automatisch na 8 weken.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 04/03/2016. Reden opname Afgestaan wegens echtscheiding waardoor zijn baasje er nu alleen voor staat en er te weinig tijd over bli. Meter en peter Geen. Opname in het asiel op 03/03/2016. Reden opname Afgestaan omdat men te weinig tijd heeft voor de hond. Extra info Wanneer Tito alleen moest blijven. Meter en peter Geen. Opname in het asiel op 27/02/2016. Reden opname Afgestaan samen met zijn broer Magnus omdat hun baasjes in een sociale woning verblijven en daar geen ho. Meter en peter Geen. Opname in het asiel op 27/02/2016.
Dierenasiel.
DE databank van alle asiels in Nederland en Belgi en hun honden katten en overige dieren
Dierenasiel.
kruising Kuvasz / labrador of golden retriever. Kan bij andere honden. Kan bij kleine kinderen. Kan bij grote kinderen. Kan alleen thuis zijn. Kan mee in de auto. CHARLIE KRUISING KUVASZ met LABRADOR OF GOLDEN RETRIEVER REU boeknr 2015-310. Charlie is een prachtige kruising Kuvasz met labrador of golden retriever. Een 3 jarige reu geboren op 07/01/2012. Afgestaan met heel veel verdriet wegens verhuis naar een appartement waar hij de beweging zal missen die hij zo nodig heeft.

Contacteer ons