donkere golden retriever pups
Fodaltzi Werkers.
Dit zijn eigenschappen van Jip waar we absoluut niets op in willen leveren. Wij zullen het donkere slanke type golden retriever fokken. U kunt zich vrijblijvend laten informeren mensen die met de honden gaan trainen hebben onze voorkeur. Ook kunt u zich al aanmelden voor een pup. Clubdiplomadag bij de FRC in Heerle. Een tijdje geleden zei een medecursist van de training dat ze haar flatcoated had opgegeven voor de diplomadag van de flatcoats. Of ik zin had om mee te gaan met Jip. Zo gezegd zo gedaan en zo stonden we op 16 augustus met een flatcoated en een retriever s-ochtends vroeg in Heerle.
Donkere slanke golden retriever pups verwacht Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Donkere slanke golden retriever pups verwacht. Donkere slanke golden retriever pups verwacht. Geplaatst op Maandag 18 april 2016. Aantal keer bekeken 1.483. Rond 25 april verwachten we pups van Zazou en Dazzle. donkere slanke werklijn Golden. Dazzle is een mix ervan stoer en iets. blonder maar niet wit. De pups krijgen daardoor de echte Golden kleur. Zie voor meer info op mijn facebook onder de naam Golden Retriever. Mijn honden hebben alle mogelijke.
Of Eager Spirit Goldens uit werklijn.
2 boys and 2 girls to take care of / 2 teefjes en 2 reutjes. Of Eager Spirit is een golden retriever kennel die goldens uit werklijn heeft en daarmee af en toe een nest fokt. S U P E R T R O T S op het Of Eager Spirit team moeder Faya behaalde met haar kids Monty en Jura een 1e plaats op de teamwedstrijd van de GRCN in Vijfhuizen op 22 mei 2016. Samen op de foto met broertjes Matty en Bodi die deze dag ook in een team deelnamen. Very proud of Faya and her kids Monty and Jura thanks Krissi and Henrik we had a great day together again.
Way-Out's Kennel ouderwetse donkere working Golden Retrievers.
Fokker ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar? Deel jouw ervaring met anderen.
Golden Retriever kennels in Nederland.
Gesorteerd op plaatsnaam van A tot Z. Op zoek naar een Golden Retriever pup? De Golden Retriever wordt gezien als de familiehond bij uitstek. Een goed gesocialiseerde en opgevoede Golden Retriever is met recht een gouden hond zowel letterlijk als figuurlijk. Maar ook de Golden wordt dit in tegenstelling tot wat er wel eens gedacht wordt niet vanzelf! Lees in dit artikel op Doggo.nl alles over de Golden Retriever. Herplaatsen van Golden Retrievers. Adoptiehonden Herplaatser Stichting Meer info. Waspikseweg 7 5109 RE s Gravenmoer. Brabantse fokker van Golden Retrievers. Smidsweg 33 3295 BT s-Gravendeel.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. I Call Your Name. Geboren en Verkochte Pups. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. from the Magical Nature. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow. van de Vijf Akkers.
Donkere golden retriever pup HondenForum.
HondenForum Puppy Donkere golden retriever pup. 26 september 2014 om 1200 quote 0. Ik ben al een tijdje op zoek naar een donkere golden retriever pup. Ik kan zelf bijna geen fokkers vinden die nog echt donker golden retrievers nestjes hebben de meeste zijn bijna wit. Ik vroeg me af of iemand hier op het forum mij hiermee verder kan helpen?
Casa Dolijn onze honden.
Niet alleen de gouden kleur vinden wij mooi maar ook het karakter. Binnen gedragen onze Golden Retrievers zich als voorbeeldige huishonden. Buiten zijn ze lekker eigengereid en hebben nog veel jacht instinkt. Gelukkig kun je ze makkelijk opvoeden en luisteren ze heel erg goed. Je moet er natuurlijk wel even bij blijven maar dat geldt voor elke opvoeding. Zoals alle Goldens hebben ook onze honden een grote will-to-please. Dames klik voor meer info. Deze Goldens houden ons gezelschap en fokken we niet mee. Lijssel van t Nielerdal.

Contacteer ons