donkere golden retriever pups
Fodaltzi Werkers.
Dit zijn eigenschappen van Jip waar we absoluut niets op in willen leveren. Wij zullen het donkere slanke type golden retriever fokken. U kunt zich vrijblijvend laten informeren mensen die met de honden gaan trainen hebben onze voorkeur. Ook kunt u zich al aanmelden voor een pup. Clubdiplomadag bij de FRC in Heerle. Een tijdje geleden zei een medecursist van de training dat ze haar flatcoated had opgegeven voor de diplomadag van de flatcoats. Of ik zin had om mee te gaan met Jip. Zo gezegd zo gedaan en zo stonden we op 16 augustus met een flatcoated en een retriever s-ochtends vroeg in Heerle.
Wij stellen ons voor. Welkom bij Hogmanay Golden Retrievers.
Dat deze gebeurtenis gelijk opgaat met de oprichting van de Rasvereniging in 1956 de Golden Retriever Club Nederland kan haast geen toeval zijn. Want alhoewel Bert alle Goldens wilde helpen die onze hulp nodig hadden en dus ook oude zieke stamboomloze of fout gefokte honden was hij een voorvechter voor dat wat het ras zo dierbaar maakt. Zijn grote voorbeeld was daarbij onze Duffy Rainscourt Devil May Care 30-09-1997 / 30-07-2011 die op alle fronten zo was als Bert een Golden het liefst zag. Lichamelijk gezond uiterst functioneel van bouw en met een oneindig stabiel zacht en betrouwbaar karakter Goud tot in de laatste vezel.
Way-Out's Kennel ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Doggo.nl.
Herenweg 302C 2211 VE Noordwijkerhout Nederland Telefoon 0252 371114 Bezoek de website. Fokker ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniƫls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Golden retriever pups puppies hond. Te koop golden retriever pups onze lieve golden retriever hond orla is 12 april 2017 bevallen van 8 zuivere golden retriever pups. 4 Reutjes en 4 teefjes. Een prachtig nest golden pups. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze gaan veel met kinderen om en de werpkist staat in de woonkamer waardoor de pups. Hallo dierenvrienden wij hebben een nestje prachtige golden retriever pups de pups worden verkocht met een schriftelijke garantie!
Veiligheidscontrole nodig.
Way Outs Working Golden Retriever Kennel Home.
Heras Catootje von Bauernhirschtal. WAY-OUT'S WORKING GOLDEN RETRIEVER KENNEL. Wat in 1962 als een droom is begonnen is vandaag geheel uitgekomen! Sinds 1991 fokken wij mooie donkere werk golden retrievers. Onze Amber is de matriarch. Only haar dochter en haar kleindochter Amy zijn op 15 jarige leeftijd overleden. Haar achter-achter kleindochter Nicky op 13 jaar. Haar achter-achter-achter kleindochter Kayleigh 8 is nog bij ons. Aangevuld met Cybele die wij uit Engeland importeerden. In 2008 hebben wij een prachtige zoon van Cybele aangehouden genaamd Cassidy in 2011 gevolgd door een dochter Twinkle die met twee jaar is ingeslapen.
Casa Dolijn onze honden.
Niet alleen de gouden kleur vinden wij mooi maar ook het karakter. Binnen gedragen onze Golden Retrievers zich als voorbeeldige huishonden. Buiten zijn ze lekker eigengereid en hebben nog veel jacht instinkt. Gelukkig kun je ze makkelijk opvoeden en luisteren ze heel erg goed. Je moet er natuurlijk wel even bij blijven maar dat geldt voor elke opvoeding. Zoals alle Goldens hebben ook onze honden een grote will-to-please. Dames klik voor meer info. Deze Goldens houden ons gezelschap en fokken we niet mee. Lijssel van t Nielerdal.
Donkere golden retriever pup HondenForum.
HondenForum Puppy Donkere golden retriever pup. 26 september 2014 om 1200 quote 0. Ik ben al een tijdje op zoek naar een donkere golden retriever pup. Ik kan zelf bijna geen fokkers vinden die nog echt donker golden retrievers nestjes hebben de meeste zijn bijna wit. Ik vroeg me af of iemand hier op het forum mij hiermee verder kan helpen?

Contacteer ons