golden retriever pups met stamboom te koop
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van The Dutch Coast. familiale fokker van welsh corgi cardigan en golden retrievers occasioneel fokker pups groeien in huiselijke sfeer op. pups met stamboom vaccinatie ontwormd europees paspoort. Bekijk de fokker vermelding van Ankolis Tres Reyes. Wij verwachten elk moment Goldendoodles F1b. De ouders zijn beiden bij ons thuis. Meer weten kijk dan op Facebook Bij Olly. Bekijk de fokker vermelding van Bij Olly. Bekijk de fokker vermelding van bouncing. Wij hebben thuis 3 Goldens en fokken af en toe een nestje uit liefhebberij. Binnenkort verwachten we pups. Bekijk de fokker vermelding van Brooklands golden retrievers.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. I Call Your Name. Geboren en Verkochte Pups. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. from the Magical Nature. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow. van de Vijf Akkers.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
P.Janssen uit Venlo op TROTS dat mogen jullie zeker zijn. Wat een liefde voor.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups zijn geboren op 26 mei ze worden 3 keer ontwormd. Alle pups krijgen een dierenpaspoort mee met stamboom. We hebben 1 teef en 7 reutjes. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. HD.ED vrije stamboom ouders de ogen zijn ook. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. HD.ED vrije stamboom ouders de ogen zijn ook goed gekeurd. De pups zijn geboren op 26 mei ze worden. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt.
WAGGING WONDER Golden Retriever eerste nest Capelle ad IJssel.
Wanneer de afspraak voor een gesprek gemaakt is / 1 uur dan kunt u kennis maken met het zwangere teefje en ook met mijn andere Golden Retriever. U krijgt inzage in alle papieren van zowel de teef de moeder als de reu de vader. U kunt alle vragen stellen die u maar wilt dat doe ik namelijk ook. Als het wederzijds klikt en we hebben er samen een goed gevoel bij dan komt u definitief bij mij voor een pup in aanmerking en dan maar hopen dat er voldoende reutjes en teefjes zijn. De afspraak probeer ik te regelen tussen de vier en zes weken van de zwangerschap van mijn teefje.
Golden Retriever Pups tekoop.
Dream Max An Apple A Day. SUuCH NUCH Jazzman Da Capos. Santomarénzo The Sound of Music. Santomarénzo Caribean S ummer Love. Wij als hobby fokkers met liefde voor Golden Retrievers zien onze honden als gezinsleden als onze kindjes die we met alle liefde verzorgen. Onze pups horen daar ook bij waardoor het onze prioriteit is om voor elke pup een goede thuis te vinden. Daarom werken wij niet op volgorde van aanmelding maar op gevoel en kennis. Op 2 november 2016 laten wij een echo maken om er zeker van te zijn of dat Zoë daadwerkelijk drachtig is. Na de echo nodigen wij jullie uit om persoonlijk kennis te maken en ben je dan ook van harte welkom om Zoë te ontmoeten.
Golden Retriever kennels in Nederland.
Seevancksweg 61 1474 HD Oosthuizen. Kennel of The Golden Pride. Oranje 33 9416 TB Oranje. In 1981 zijn we begonnen met een paar nestjes te gaan fokken met Golden retrievers. Middenstraat 21 4751 PX Oud-Gastel. Paaslooerweg 1 8378 JA Paasloo. From the Magical Nature. Giebelhof 23 3356 CG Papendrecht. Of the Golden Destiny. Dagmaatstr.55 1445 GC Purmerend. Antwerpseweg 3 4891 CL Rijsbergen. Solonpad 17 3076 XM Rotterdam.
Geboren nesten GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De ouders zijn bij ons aanwezig. Het zijn prachtige pups en ze. Golden retriever pups te koop zie recente foto! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Gezocht 100% golden retriever pup. PetTec navulspray citronella 75 ml Hondensportartikel. Voor pettec anti-blaf artikelnr. 016 633 Pettec afstandstrainer artikelnr.

Contacteer ons