golden retriever pups met stamboom te koop
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van The Dutch Coast. familiale fokker van welsh corgi cardigan en golden retrievers occasioneel fokker pups groeien in huiselijke sfeer op. pups met stamboom vaccinatie ontwormd europees paspoort. Bekijk de fokker vermelding van Ankolis Tres Reyes. Wij verwachten elk moment Goldendoodles F1b. De ouders zijn beiden bij ons thuis. Meer weten kijk dan op Facebook Bij Olly. Bekijk de fokker vermelding van Bij Olly. Bekijk de fokker vermelding van bouncing. Wij hebben thuis 3 Goldens en fokken af en toe een nestje uit liefhebberij. Binnenkort verwachten we pups. Bekijk de fokker vermelding van Brooklands golden retrievers.
Mooie golden retriever pups te koop met stamboom.
Golden retriever pups te koop. Gorgeous kc reg golden retriever puppies. Uw link gratis aanmelden bij links pagina! Check of golden retrievers pagina al bestaat. Aanbod Mooie golden retriever pups te koop met stamboom. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. vrije stamboom ouders de ogen zijn ook goed gekeurd. De pups zijn geboren op november ze worden 3 keer. Alle pups krijgen een dierenpaspoort mee met. We hebben 3 teef en 3 reutjes. worden in huiselijke kring opgegroeid. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en. zijn kindvriendelijk opgevoed al onze pups zijn reeds 2x. gevaccineerd tegen parvo en hondenziekte en éénmaal. tegen kennelhoest dit vaccin moet pas volgend jaar. Uiteraard zijn zij ook reeds meerdere.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Zampanzar Red Hot and Blue.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
P.Janssen uit Venlo op TROTS dat mogen jullie zeker zijn. Wat een liefde voor.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. Geboren en Verkochte Pups. From a Golden Mystery. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow.
Puppyplaats.nl Mooie golden retriever pups te koop met stamboom Golden Retriever pups.
Ras Golden Retriever Info. Geslacht Teef en reu beschikbaar. Leeftijd 0-6 weken oud. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. HD.ED vrije stamboom ouders de ogen zijn ook goed gekeurd. De pups zijn geboren op mei ze worden 3 keer ontwormd. Alle pups krijgen een dierenpaspoort mee met stamboom. We hebben 1 teef en 7 reutjes. De pups worden in huiselijke kring opgegroeid. De laatste foto is de dekreu Waterloos Still Perfect Goldtresor Tresor. Hij heeft een super interessante en gezonde bloedlijn. Voor meer informatie graag even bellen op de mail wordt niet gereageerd. Smit vakantie valt te regelen.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups zijn geboren op 26 mei ze worden 3 keer ontwormd. Alle pups krijgen een dierenpaspoort mee met stamboom. We hebben 1 teef en 7 reutjes. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. HD.ED vrije stamboom ouders de ogen zijn ook. Mooie Golden retriever pups te koop met stamboom. HD.ED vrije stamboom ouders de ogen zijn ook goed gekeurd. De pups zijn geboren op 26 mei ze worden. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt.
WAGGING WONDER Golden Retriever eerste nest Capelle ad IJssel.
Wanneer de afspraak voor een gesprek gemaakt is / 1 uur dan kunt u kennis maken met het zwangere teefje en ook met mijn andere Golden Retriever. U krijgt inzage in alle papieren van zowel de teef de moeder als de reu de vader. U kunt alle vragen stellen die u maar wilt dat doe ik namelijk ook. Als het wederzijds klikt en we hebben er samen een goed gevoel bij dan komt u definitief bij mij voor een pup in aanmerking en dan maar hopen dat er voldoende reutjes en teefjes zijn. De afspraak probeer ik te regelen tussen de vier en zes weken van de zwangerschap van mijn teefje.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Golden retriever pups puppies hond. Te koop golden retriever pups onze lieve golden retriever hond orla is 12 april 2017 bevallen van 8 zuivere golden retriever pups. 4 Reutjes en 4 teefjes. Een prachtig nest golden pups. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze gaan veel met kinderen om en de werpkist staat in de woonkamer waardoor de pups. Hallo dierenvrienden wij hebben een nestje prachtige golden retriever pups de pups worden verkocht met een schriftelijke garantie!
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar. Kennel Jewel of Laura. Kennel Jewel of Laura. Morgan Freeman Anarchia Box.

Contacteer ons