golden ritriver
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Homepage van Van het Lükkensveld Golden Retrievers.
Gypsy Gypsy-Annette van het Lükkensveld. De pups van Gypsy Gypsy-Annette van het Lükkensveld en. CH Break Dance Golden Robos. zijn 28 februari geboren. Het zijn 3 stoere reuen en 2 mooie teefjes. Alle pups zijn gereserveerd. Klik hier voor de laatste fotos 18 april 6 weken en alle pups op een rij. CH Break Dance Golden Robos. Xaartje en Julya zijn geslaagd voor de Sophia Snuffel College hondengedragstest www.sophiasnuffelcollege.nl. Wij zijn een kleine kennel foto alle honden en fokken meestal maar één hooguit twee nestjes per jaar.
Golden Retriever Fokkers.
Ook deze kalender zal voor praktisch de kostprijs verkocht worden. En het leuke is uw foto kan er op komen! Klik op de foto om alle info te lezen! Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Puppynieuws Archives Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Geplaatst door Peter van Hoenselaar op 25 november 2016. Een kusje een aai Een pootje een zwaai. Een neusje een lik We zeggen tot morgen. Mijn Golden Retriever en ik. Druk maar snel op de link en geniet. Mag ik dan bij jou zijn Onze vriendin Marjon Troost heeft het filmpje in elkaar gezet bedankt likje van ons allemaal. Mag ik dan bij jou zijn. Geplaatst door Peter van Hoenselaar op 15 november 2016. Een kusje een aai Een pootje een zwaai. Een neusje een lik We zeggen tot morgen. Mijn Golden Retriever en ik. Druk maar snel op de link en geniet.
Golden retriever bevalt van groene puppyOpmerkelijk Telegraaf.nl.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement! Golden retriever bevalt van groene puppy. GOLSPIE Louise Sutherland keek raar op toen haar golden retriever Rio beviel van negen puppys. Niet door het aantal negen maar wel vanwege de opvallende kleur van een van de puppys groen. Het merkwaardige fenomeen zou veroorzaakt zijn door een zogenaamd galpigment dat in de placenta bij honden voorkomt. De stof kan in de vacht van de pup vlekken achterlaten wanneer het in contact komt met het vruchtwater van de moeder.
Eigenschappen En Kenmerken Van De Golden Retriever.
In dit artikel lees je alles wat jij moet weten over de eigenschappen en kenmerken van de Golden Retriever. Een van de meest aangename eigenschappen en kenmerken van de Golden Retriever is dat het een heel vriendelijk en zachtaardig hondenras is. Perfect dus om in een gezin te worden opgenomen. Eigenschappen en kenmerken van het karakter. De Golden Retriever is van oorsprong een jachthond. De eigenschappen en kenmerken van jachthonden zijn dat deze veel beweging nodig hebben.
Golden Retriever.
De Golden Retriever is één van de meest populaire honden. Het ras is ontstaan uit een kruising tussen een gele Retriever en een Tweed Water Spaniel. De hond is gespecialiseerd in het apporteren van aangeschoten waterwild. De Golden Retriever staat bekend om zijn zachte beet waardoor het wild in goede verkoopbare staat blijft. De Golden Retriever is een redelijk zelfstandige hond zonder dat hij in zichzelf keert. Zijn vriendelijke en werklustige karakter maakt hem een uitstekende jachthond blindengeleidehond hulphond etc.
Golden Retriever Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Golden Retriever. Door de grote populariteit en de ontwikkeling van een showhond met een zwaardere bouw is er jarenlang onzorgvuldig gefokt met de Golden Retriever. Dit heeft veel ernstige erfelijke aandoeningen bij het ras te weeg gebracht. Onder andere heupdysplasie en elleboogdysplasie komen zeer vaak voor bij de Golden Retriever. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd en de hond kan er zijn hele leven last van houden. Een hersteloperatie hiervoor is kostbaar. Ook verschillende type tumoren ichthyosis en oogaandoeningen worden geregeld gezien bij dit ras.
Golden Retriever Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. GRCN Golden Retriever Club Nederland. De Golden Retriever werd bedacht door Lord Tweedmouth. Hij combineerde de oude Tweed Waterspaniël de niet meer bestaande Lesser Newfoundlands Ierse Setters Bloedhonden en andere Waterspanëls. De nadruk lag op talent als waterhond en een robuust uiterlijk. Zo ontstonden de goudgeelgetinte honden die het talent het instinct en de lichaamsbouw hadden om talentvolle apporteurs te worden. Eerst heetten ze Yellow Retriever later werd de rasnaam Golden Retriever.
De Golden Retriever Doggo.nl.
Er zijn wel reuen bij die overdreven opdringerig en een beetje oversekst gedrag naar teven laten zien en een enkele reu vertoont uitgesproken dominant en machogedrag naar seksegenoten. De vacht van de Golden heeft de eigenschap om min of meer zelfreinigend te zijn. Even laten drogen een borstel erover en hij is weer spic en span. En dat is maar goed ook want er is geen hond die zichzelf zo stinkend smerig kan maken als de Golden Retriever met zijn voorliefde voor water en modder. Hij is bijna wit maar meestal zwart zoals een Golden-eigenaar het verwoordt.
Golden Retriever Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Golden Retriever werd voor het eerst gefokt op het Schotse landgoed van Lord Tweedmouth in het midden van de 19de eeuw om te helpen bij het ophalen van wild en gevogelte uit hoger gelegen gebieden. Deze extreem lieve hond wordt meestal 11 jaar maar kan met veel liefde en aandacht en met de juiste voeding wel 13 jaar worden. Gemiddelde grootte en gewicht. Deze dieren wegen 27 kg en meten 51 cm als het vrouwtjes zijn en 40 kg en 61 cm als het mannetjes zijn.

Contacteer ons