golden retriever kortharig

Golden Retriever Club Nederland GRCN
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 10. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Golden retriever Golden retriever 17. Overige rassen Overige rassen 3. 0 tot 2 jaar 0 tot 2 jaar 19. 3 tot 5 jaar 0. 6 jaar of ouder 0. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 2. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 2. Met stamboom Met stamboom 1. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Golden Retriever Fokkers.
Verderop in het jaar komen we hier zeker nog op terug. Dank aan alle trouwe inzenders we hebben zeker nog wat voor jullie in petto! Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Ook kunt u hier een geboortekalender vinden die u precies laat zien wanneer u de pups kunt verwachten nadat u uw teef heeft laten dekken. Adressen van kennels ontbreken hier natuurlijk niet en ook kunt u meteen zien waar er nesten verwacht worden en geboren zijn.
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
Deze eigenschap maakt ze gemakkelijk af te richten. De labrador is een doorzetter en daardoor bijzonder geschikt voor zwaar waterwerk. Komt voor in de kleuren zwart geel en chocolade bruin. Het karakter van een Golden is in het algemeen zachter dan dat van de Labrador. Dit kan soms tot uiting komen door wat minder doorzettingsvermogen. De Golden werkt meestal iets kalmer dan de Labrador en is door zijn zwaardere vacht iets trager in het zwemmen. Is de meest geliefde huishond in ons land maar gelukkig zijn er nog voldoende op jacht geselecteerde Goldens. De kleur kan licht tot donkergoud zijn. And you know I might. Have just flown too far from the floor this time. Cause they calling me by my name.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 110. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 11. Golden retriever Golden retriever 34. Labrador retriever Labrador retriever 88. Overige rassen Overige rassen 106. 0 tot 2 jaar 0 tot 2 jaar 212. 3 tot 5 jaar 3 tot 5 jaar 20. 6 jaar of ouder 6 jaar of ouder 16. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 12. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 24. Eén hond Eén hond 10.
Golden retriever korte haren? HondenForum.
HondenForum Archief Golden retriever korte haren? 01 september 2008 om 1424. Ik heb een Golden van nu 5 maanden. Toen we hem haalden had hij geen extreme lange haren maar je zag verschil met een labrador puppy. Hij was de laatste van het nestje en kunnen dus niet vergelijken. Ouders waren aanwezig en hadden lange haren. Nu heeft hij meer de vacht van een labrador. Behalve op zijn staart en hoofdje is het haar langer.
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn relatief gemakkelijk trainbare honden die goed in een gezin kunnen passen. Ze hebben vrij veel beweging nodig. De Golden Retriever is op zijn plaats bij een actieve eigenaar die de hond zowel lichamelijk als geestelijk genoeg te doen geeft. Kies het juiste ras voor uw situatie lees vóór het kopen eerst of de Golden Retriever het ras is dat u zoekt. De Golden Retriever is van oorsprong gefokt om te helpen bij de jacht.

Contacteer ons