golden retriever kennel limburg
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Fokkerslijst Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Gezondheidsuitslagen Raad van Beheer. Plaatsingsvoorwaarden Dekreuenlijst Fokkerslijst Dek-/Geboortemelding. Copyright 2017 Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Welkom op van de Limburgse Parels van de Limburgse Parels.
Luna is onze oudste hond. Zij is geboren in 2006 Ze was net anderhalf jaar oud toen Jack met haar begon te trainen en met aardig wat. Op zoek naar een Golden Retriever? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij Jack en Danielle fokken al jaren met heel veel plezier regelmatig een nestje. Wilt u meer informatie?
Welkom bij Pzzazz Golden Retrievers.
Fijn dat u ons bezoekt! Graag laten wij u kennismaken met onze Golden Retrievers en onze gedachten over dit geweldige hondenras. Want in onze ogen heeft de Golden Retriever het helemaal! PZZAZZ te omschrijven als zéér levenslustig vol zelfvertrouwen en met veel flair. En met n fijne will to please. Begrijpt u meteen waarom we PZZAZZ als kennelnaam hebben gekozen één woord zegt alles. Ook omdat we bij onze Goldens jong en oud graag al deze kwaliteiten terug willen zien. Waarbij de will to please zich uit in gedrevenheid om voor t baasje te willen apporteren. Want dat behoren Goldens van oudsher te kunnen als de beste!
Home.
Abby Sequints Squints werd tweede in. Kennel Of Golden Nature. Wij zijn een kennel in het zuiden van Limburg. Onze liefde voor de golden retriever heeft ons doen besluiten een kennel te starten Of golden nature. Letterlijk met een gouden karakter. Vanaf het begin heeft ons dit ras steeds aangesproken door het karakter. De golden retriever een hond die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. De will to please is bij dit ras kenmerkend. De honden groeien bij ons op in de huiselijke sfeer tot dat ze aan een nieuw baasje worden toevertrouwd.
over ons oefening.
De liefde voor dit mooie en veelzijdige ras was hiermee geboren. Bij de Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland vroegen we onze kennel-naam aan Van De Suëstra Goldens. Tevens zijn wij lid van de Golden Retriever Club e.V Deutschland. Ik Marion ben in het bezit van het diploma. Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit. Bij ons staan niet alleen karakter maar ook gezondheid. en uiterlijk hoog in het vaandel. Onze voorkeur gaat uit naar de oorspronkelijke echte warme. golden kleur van de vacht. Af en toe bezoeken we shows maar veel liever struinen we met. onze goldens door de limburgse bossen. Ook zwemmen is een geliefde bezigheid van onze goldens. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties. Zorgvuldig zoeken wij de nieuwe baasjes voor de puppy's uit.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Liefs Roy en Daniëlla Bekijk ervaring. Bekijk alle 87 ervaringen uit onze familie. Of deel je eigen Golden Retriever ervaring. Golden Retriever Kennel van de Loopakker uit Limburg. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. Wij zijn inmiddels al 15 jaar fokker van Golden Retrievers en hebben de nodige fokkerservaring. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel. Niemand zo trots als wij. Mag ik dan bij jou zijn? Mag ik dan bij jou zijn.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.

Contacteer ons