golden retriever kennel limburg
Golden Retriever kennels in Nederland.
Of the Little Promise. Hoofdweg 223 9421 VE Bovensmilde. Prins Bernhardstraat 68 6441 AL Brunssum. Golden Retriever Kennel aangesloten bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN. De Iik 12 9251 NS Burgum. Van de Mighty Goldens. Goorden 16 7481 XJ Buurse. Wilhelminastraat 64 7721 CJ Dalfsen. Labrador Retrievers Golden Retrievers en een Ruwharige Dwergteckel vormen op dit moment onze kennel. Van de Golden Angels. Middeldijk 1 7722 WK Dalfsen. Mauriacweg 29 3731 CP De Bilt.
Welkom op van de Limburgse Parels van de Limburgse Parels.
Luna is onze oudste hond. Zij is geboren in 2006 Ze was net anderhalf jaar oud toen Jack met haar begon te trainen en met aardig wat. Op zoek naar een Golden Retriever? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij Jack en Danielle fokken al jaren met heel veel plezier regelmatig een nestje. Wilt u meer informatie?
Brooklands golden retrievers kennel Limburg.
Brooklands golden retrievers kennel Limburg.
golden retriever pups te koop golden retriever pups nu golden retriever pups te koop.
Golden retriever pups fokker. Golden retriever dekreu ter dekking. Golden retriever pups video. Golden retriever pups foto's. Golden retriever kennel Limburg. Wij zijn een golden retriever kennel met jarenlange ervaring in het kweken van golden retrievers. Wij hechten veel belang aan de gezondheid en de verbetering van het ras. Onze golden retriever pups te koop zijn van eigen fok. De beide ouders zijn dan ook altijd aanwezig en te bezichtigen. De vader van onze golden retriever pups is ook beschikbaar als golden retriever dekreu. Onze volwassen golden retrievers maar ook onze golden retriever pupjes worden allemaal gecontroleerd op hun gezondheid én karakter.
over ons oefening.
De liefde voor dit mooie en veelzijdige ras was hiermee geboren. Bij de Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland vroegen we onze kennel-naam aan Van De Suëstra Goldens. Tevens zijn wij lid van de Golden Retriever Club e.V Deutschland. Ik Marion ben in het bezit van het diploma. Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit. Bij ons staan niet alleen karakter maar ook gezondheid. en uiterlijk hoog in het vaandel. Onze voorkeur gaat uit naar de oorspronkelijke echte warme. golden kleur van de vacht. Af en toe bezoeken we shows maar veel liever struinen we met. onze goldens door de limburgse bossen. Ook zwemmen is een geliefde bezigheid van onze goldens. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties. Zorgvuldig zoeken wij de nieuwe baasjes voor de puppy's uit.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Princehave n. van de Corner brook.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Liefs Roy en Daniëlla Bekijk ervaring. Bekijk alle 87 ervaringen uit onze familie. Of deel je eigen Golden Retriever ervaring. Golden Retriever Kennel van de Loopakker uit Limburg. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. Wij zijn inmiddels al 15 jaar fokker van Golden Retrievers en hebben de nodige fokkerservaring. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel. Mag ik dan bij jou zijn? Mag ik dan bij jou zijn. Niemand zo trots als wij.

Contacteer ons