golden retriever club belgie
voorstellen www.golden-retriever-catori.be.
Af en toe fokken we een leuk nestje met de Golden-Retrievers. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van Koninklijke maatschappij Sint-Hubertus en de GRCB Golden Retriever Club van België onze kennel is goedgekeurd door het federale ministerie van volksgezondheid ons erkenningsnummer is HK11702576. De Golden retriever pups worden geboren in huiselijke omgeving en zitten binnen in huis. Ze groeien op met andere honden geluiden motoren grasmachine.enz. We houden ons ook al bezig met de zindelijkheidstraining zodat het voor de toekomstige baasjes al een beetje makkelijker gaat. Als er nog vragen zijn kun je die altijd mailen of bellen.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?
Golden Retriever Club Belgium Antwerpen België Rasverenigingen Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Golden Retriever Club Belgium te bekomen. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
Belgian Labrador Retriever Club.
Aangesloten bij de KKUSH Affilié à URCSH nr 1184. Welkom op de website van de BLRC. De BLRC is de enige erkende rasclub voor labradors in België. Voor elke liefhebber van het ras of je nu werk show gehoorzaamheid of behendigheid doet of gewoon van je labrador geniet voor ieder heeft de BLRC wel iets te bieden. Zeewandeling 19 februari 2017 Oostende.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Belgian Retriever Club.
Visitez le BRC en Franais. De BRC is een nationale club die werkt voor de promoties van alle retrieverrassen op gebied van schoonheid en werk. Bezoek de BRC in het Nederlands. The BRC is a national club aiming for the promotion of all.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus KKUSH 1094.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Home Een Golden kopen. 4 juni workingtest Geel. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker niet in een winkel uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs neem er de tijd voor.

Contacteer ons