flatcoated retriever te koop
Flatcoated retriever Smølke.
Een consequente opvoeding is daarbij erg belangrijk om te voorkomen dat deze hond zijn eigen vermaak gaat zoeken. Waaks of beschermend is de flatcoated retriever niet te noemen al zal hij zich soms wel laten horen. De meeste mensen zullen vriendelijk begroet worden maar een goede socialisatie is wel belangrijk om deze honden te leren op de juiste manier te reageren. De vacht moet met enige regelmaat goed geborsteld worden om klitten en vuil te verwijderen. Bij dit ras komen hartaandoeningen kanker epilepsie en heupdysplasie voor. TERUG NAAR DE LIJST NIEUWE SELECTIE. Start hieronder de test. Mijn situatie en wensen.
Puppies www.flatcastles.nl.
Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Flatcoated Retrievers en lid van de Flatcoated Retriever Club FRC. Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging. Voor meer informatie over het ras en de FRC ga naar www.frc-nl.com. Daarnaast zijn we natuurlijk graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail of telefoon. Puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en hebben als ze oud genoeg zijn ook veel gelegenheid om de wereld buiten te ontdekken.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Meer uitleg over het onderzoek door Universiteit Utrecht naar erfelijke aandoeningen bij rashonden in Nederland vindt u op www.rashondengids.nl. Voor het op een verantwoorde wijze houden van een Flatcoated Retriever is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het houden van honden. Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Flatcoated Retriever.
Noa is een flatcoated Retriever en wij hebben hem uit Duitsland gehaald toen hij 11 weken oud was. naam is Arno zijn moeder heet Daisy Von der Bockster Retriever en zijn vader heet Joker Black Amandas Waht Women Want. Een flatcoated retriever is een jachthond. En dat vernemen wij wel. Hij graaft kuilen in onze tuin en neemt van alles in zijn bek. Maar hij is wel heel erg lief maar ook erg speels. Hieronder ziet u de ouders van Noa. Hier onder kunt uw de groei van onze Noa volgen.
Of the black nature.
Gezondheid karakter en rasstandaard zijn inmiddels woorden die voor ons een zeer grote waarde hebben gekregen. Daarom proberen we met onze Flatcoateds deze eigenschappen telkens opnieuw generatie na generatie na te streven. Op de volgende pagina's zal duidelijk worden wat we hiermee willen zeggen. Er werden nieuwe foto's van Mellow en Poppy toegevoegd zie teven. Show GenkKrypton Of The Black Nature Sprokkel1 Uitmuntend open klaswinnaar reserve CAC. Show LuxemburgKrypton Of The Black Nature Sprokkel4 uitmuntend open klas.
Dutch D'Votion Dual purpose Flatcoated Retriever kennel.
Nest in mei Zoey. Welkom op de website van Dutch DVotion dual purpose Flatcoated Retriever kennel en jachthonden opleiding. U kunt contact met ons opnemen via e-mail michelle_noteborn@hotmail.com of telefonisch op 0031 6 2010 1765. De website is op dit moment nog volop in ontwikkeling. U kunt gerust al een kijkje nemen. Op 02-05-2016 is het Dutch DVotion I-nest geboren. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van het nest. Het meest actuele dagboek kunt u vinden op http//michellenoteborn.wix.com/dutch-dvotion-i-nest. In 2010 heb ik het eerste nestje gefokt onder mijn eigen kennelnaam Dutch DVotion.
Flatcoated Retriever.
nou spyke de flat coted word bijna 7 jaar oud t is een zeer groot volwassen reu geworden vol met streken. hij kan zijn eigen niet echt goed gedragen als hij ergens is maar dat vinden we niet erg dat zit hem in t ras. al bij al we hebben heel veel plezier met m hij had ook een hele goede vriend een golden retriever van 12 jaar oud. die mist hij best behoorlijk zeker als we naar t water gaan moet hij t nu alleen doen maar binnen enkele minuten.
Flatcoated retrievers Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Flatcoated retrievers. Even als bij de Labrador en de Golden retriever het geval is ligt de oorsprong van de Flatcoated retriever in New Foundland. Engelse vissers die hun visgronden daar hadden lieten hun oog vallen op de ter plaatse voorkomende honden nl. de Newfoundlander de kleinere Lesser Newfoundlander of St. Deze honden werden door hun geïmporteerd naar Zuid Engeland en verkocht aan een poole van Engelse Adel die bekend waren gemaakt met de uitstekende werkeigenschappen van deze honden. Zij waren dus gretige afnemers.
Wagging Tails flatcoated retrievers flatcoats.
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Hij is zeer goed in apporteren. Dit komt omdat hij eigenlijk gekweekt werd om als jachthond de geschoten vogels zoals fazanten patrijzen naar zijn baas te brengen. De Flatcoated Retriever is een goed zwemmer. En is altijd wel te vinden voor een duik in het frisse water. Het niet te fijne haar met de dichte ondervacht zorgt ervoor dat de flatcoat niet tot op de huid nat wordt. Even schudden en hij is weer zo goed als droog. De Flatcoated is een leergierige hond dit wil zeggen dat hij graag leert. Je kan er dan ook heel veel mee bereiken op de hondenschool. Hij is goed af te richten. De flatcoated Retrievers kunnen zich aan allerlei klimaat omstandigheden aanpassen.

Contacteer ons