flatcoated retriever te koop
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Flatcoated Retriever Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
DAP s Heeren.
Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentiekeuzes Cookies. DAP s Heeren heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd. TE KOOP Flatcoated retriever pups geboren 26/12/2015. Pups zijn gevaccineerd ontwormd en gechipt. Opgegroeid in huiselijke sfeer. Mogen volgende week het nest verlaten. Oversteyns GSM 0499 74 14 69. DAP s Heeren heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd. De grote zomervakantie is weer in zicht. Velen vertrekken op vakantie maar hou ook rekening met jullie dieren. Hieronder vind je alvast enkele tips.
Flatcoated retriever Smølke.
Een consequente opvoeding is daarbij erg belangrijk om te voorkomen dat deze hond zijn eigen vermaak gaat zoeken. Waaks of beschermend is de flatcoated retriever niet te noemen al zal hij zich soms wel laten horen. De meeste mensen zullen vriendelijk begroet worden maar een goede socialisatie is wel belangrijk om deze honden te leren op de juiste manier te reageren. De vacht moet met enige regelmaat goed geborsteld worden om klitten en vuil te verwijderen. Bij dit ras komen hartaandoeningen kanker epilepsie en heupdysplasie voor. TERUG NAAR DE LIJST NIEUWE SELECTIE. Start hieronder de test. Mijn situatie en wensen.
Vind flatcoated retriever in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 9 resultaten voor flatcoated retriever. Verwante zoektermen golden retriever. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 5. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 2. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Of Camroy's Place.
DE FLATCOATED RETRIEVER ZO VROLIJK SPEELS ACTIEF EN VEELZIJDIG EEN ECHTE FAMILIEHOND. De foto's en tekst op deze website mogen niet gekopieerd worden zonder onze schriftelijke toestemming. Foto's die zich bevinden op PICASA mogen gedownload worden maar op geen enkele website gepubliceerd worden zonder onze schriftelijke toestemming.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Flatcoated Retriever.
Noa is een flatcoated Retriever en wij hebben hem uit Duitsland gehaald toen hij 11 weken oud was. naam is Arno zijn moeder heet Daisy Von der Bockster Retriever en zijn vader heet Joker Black Amandas Waht Women Want. Een flatcoated retriever is een jachthond. En dat vernemen wij wel. Hij graaft kuilen in onze tuin en neemt van alles in zijn bek. Maar hij is wel heel erg lief maar ook erg speels. Hieronder ziet u de ouders van Noa. Hier onder kunt uw de groei van onze Noa volgen.
Of the black nature.
Gezondheid karakter en rasstandaard zijn inmiddels woorden die voor ons een zeer grote waarde hebben gekregen. Daarom proberen we met onze Flatcoateds deze eigenschappen telkens opnieuw generatie na generatie na te streven. Op de volgende pagina's zal duidelijk worden wat we hiermee willen zeggen. Er werden nieuwe foto's van Mellow en Poppy toegevoegd zie teven. Show GenkKrypton Of The Black Nature Sprokkel1 Uitmuntend open klaswinnaar reserve CAC. Show LuxemburgKrypton Of The Black Nature Sprokkel4 uitmuntend open klas.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Meer uitleg over het onderzoek door Universiteit Utrecht naar erfelijke aandoeningen bij rashonden in Nederland vindt u op www.rashondengids.nl. Voor het op een verantwoorde wijze houden van een Flatcoated Retriever is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het houden van honden. Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht.
Tips bij het opvoeden van de Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Raskenmerken Flat Coated Retriever. Retrievers Spaniels en Waterhonden. Reu 25-35 kg Teef 22-30 kg. Tips bij het opvoeden van het ras Flat Coated Retriever. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen. Er is één ding dat vast staat en dat is dat de baas het vaak erg gênant vindt als zijn hond dit doet.

Contacteer ons