flatcoated retriever te koop
Flatcoated retrievers Rassen Hondenplaza.
Even als bij de Labrador en de Golden retriever het geval is ligt de oorsprong van de Flatcoated retriever in New Foundland. Engelse vissers die hun visgronden daar hadden lieten hun oog vallen op de ter plaatse voorkomende honden nl. de Newfoundlander de kleinere Lesser Newfoundlander of St. Deze honden werden door hun geïmporteerd naar Zuid Engeland en verkocht aan een poole van Engelse Adel die bekend waren gemaakt met de uitstekende werkeigenschappen van deze honden. Zij waren dus gretige afnemers.
Flat Coated Retriever.
Black Quick Feet Crouwelstraat 38 9731 ME Groningen. Kleinschalige opvang van Flat Coated Retrievers tijdens de vakantie. Algemene informatie en veel foto's. British Brilliance Provincialeweg 32 5398 JM Maren-Kessel gemeente Lith. Pups te koop en/of verwacht. Camroy's Place Rupeldijk 16 B-2830 Heindonk Belgie. Kennel van de Flatcoated Retriever met af en toe pupjes. De socialisatie van de pupjes staat voorop. Per nestje wordt er een dagboek en een fotoalbum bijgehouden. Classic Hunters Roggelseweg 77 5988 BN Helden gemeente Peel en Maas.
Honden Flat Coated Retriever.
Overzicht van Honden Flat Coated Retriever
Flatcoated retriever Smølke.
Een consequente opvoeding is daarbij erg belangrijk om te voorkomen dat deze hond zijn eigen vermaak gaat zoeken. Waaks of beschermend is de flatcoated retriever niet te noemen al zal hij zich soms wel laten horen. De meeste mensen zullen vriendelijk begroet worden maar een goede socialisatie is wel belangrijk om deze honden te leren op de juiste manier te reageren. De vacht moet met enige regelmaat goed geborsteld worden om klitten en vuil te verwijderen. Bij dit ras komen hartaandoeningen kanker epilepsie en heupdysplasie voor. TERUG NAAR DE LIJST NIEUWE SELECTIE. Start hieronder de test. Mijn situatie en wensen.
Vind flatcoated retriever in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Lijkt het je leuk om een keer een nestje te fokken met je flatcoated retriever teef dan heb ik een super lieve en mooie leverkleurige reu. Bij interesse neem contact op met 0628536287. flatcoated retriever RVS look waakbord. Design borden laser gegraveerd op geborsteld aluminium. Kijk vrijblijvend op de web shop van waakbordenwinkel of mail via marktplaats om te bestellen. Specificaties aluminium geborsteld rvs look. Formaat 23 x 16 cm 3mm dik. Buitenbestendig barst niet en.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Meer uitleg over het onderzoek door Universiteit Utrecht naar erfelijke aandoeningen bij rashonden in Nederland vindt u op www.rashondengids.nl. Voor het op een verantwoorde wijze houden van een Flatcoated Retriever is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het houden van honden. Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Flatcoated Retriever.
Noa is een flatcoated Retriever en wij hebben hem uit Duitsland gehaald toen hij 11 weken oud was. naam is Arno zijn moeder heet Daisy Von der Bockster Retriever en zijn vader heet Joker Black Amandas Waht Women Want. Een flatcoated retriever is een jachthond. En dat vernemen wij wel. Hij graaft kuilen in onze tuin en neemt van alles in zijn bek. Maar hij is wel heel erg lief maar ook erg speels. Hieronder ziet u de ouders van Noa. Hier onder kunt uw de groei van onze Noa volgen.
Fokkers Puppy te Koop.
Mason heeft de grootste persoon. Prachtig Mooi nestje Witte Herders Pups. Wij hebben geweldig nieuws want wij zijn de gelukkige baasjes v. super mooie bull terrier pups! We hebben drie bullterrier pups te koop. Een witte pup is een teefje de andere. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Dutch D'Votion Dual purpose Flatcoated Retriever kennel.
Nest in mei Zoey. Welkom op de website van Dutch DVotion dual purpose Flatcoated Retriever kennel en jachthonden opleiding. U kunt contact met ons opnemen via e-mail michelle_noteborn@hotmail.com of telefonisch op 0031 6 2010 1765. De website is op dit moment nog volop in ontwikkeling. U kunt gerust al een kijkje nemen. Op 02-05-2016 is het Dutch DVotion I-nest geboren. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van het nest. Het meest actuele dagboek kunt u vinden op http//michellenoteborn.wix.com/dutch-dvotion-i-nest. In 2010 heb ik het eerste nestje gefokt onder mijn eigen kennelnaam Dutch DVotion.
Flatcoated Retriever.
nou spyke de flat coted word bijna 7 jaar oud t is een zeer groot volwassen reu geworden vol met streken. hij kan zijn eigen niet echt goed gedragen als hij ergens is maar dat vinden we niet erg dat zit hem in t ras. al bij al we hebben heel veel plezier met m hij had ook een hele goede vriend een golden retriever van 12 jaar oud. die mist hij best behoorlijk zeker als we naar t water gaan moet hij t nu alleen doen maar binnen enkele minuten.

Contacteer ons