golden retriever labrador
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
And you know I might. Have just flown too far from the floor this time. Cause they calling me by my name. vrijdag 3 juni 2005 @ 1736 40 3. De meest populaire retriever op jacht. Jachtgefokte retrievers hebben van nature de eigenschap om de baas een plezier te doen will to please. Deze eigenschap maakt ze gemakkelijk af te richten. De labrador is een doorzetter en daardoor bijzonder geschikt voor zwaar waterwerk. Komt voor in de kleuren zwart geel en chocolade bruin. Het karakter van een Golden is in het algemeen zachter dan dat van de Labrador. Dit kan soms tot uiting komen door wat minder doorzettingsvermogen.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Berichten 584 Lid geworden op 26/10/10 1416 Locatie Rijswijk. Bericht door marielle75 12/11/11 2219. Wij hebben een Golden Retriever gehad en nu een Labrador. En natuurlijk verschillen ze van elkaar maar of dat ras gebonden is? Iedere hond heeft natuurlijk ook weer zijn eigen karakter. Maar wat Hanneke ook al aangaf vind ik Rover ook wel een stuk lomper dan dat Goldie was. Hij was wat behoedzamer en eleganter zou ik haast zeggen. Goldie was dan wel weer een stuk onafhankelijker en eigenzinnig. Maar dat vond ik dan meer een karaktertrek dan dat dat met het ras te maken had. Rover is aanhankelijk en een echte knuffelbeer.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 1 van 3. Ga naar pagina 1 2 3 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Golden Retriever vs Labrador Retriever. Geplaatst 28 Okt 2009 1046. Geregistreerd 09 Okt 2009 1519 Berichten 56 Woonplaats Haarlem. Ik vraag mij af wat het verschil in karakter is tussen de verschillende retrievers met name de Golden Retriever en de Labrador. Vanzelfsprekend is karakter niet alleen rasgebonden en kan je uit de beschreven rasstandaard ook informatie halen. Ik ben dan ook meer benieuwd naar persoonlijke ervaringen en kennis. Titel Re Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Dilemma Labrador of Golden Retriever? HondenForum.
HondenForum Archief Dilemma Labrador of Golden Retriever? 03 mei 2010 om 1154 wijzigen. Ruim 3 maanden nadat onze lieve Bobby is overleden begin ik me te beseffen hoeveel ik het mis zo'n lieve blije snuit om me heen.

Labrador Geschikt Voor Verschillende Soorten Honden Training. De labrador retriever is een liefdevolle hartelijke aaibare geduldige hond. Ze zijn zeer intelligent loyaal en welwillend met sterke geesteskracht. Levendig en opgewekt als ze zijn houden ze van spelen met name in water want ze houden van zwemmen! Ze hebben een uitstekend betrouwbaar temperament en zijn vriendelijk geweldig met kinderen en gelijkmoedig aan andere honden. Ze verlangen naar menselijke aandacht en moeten het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van de familie. Labradors zijn gemakkelijk te trainen. Sommigen kunnen gereserveerd zijn tegenover vreemden tenzij ze als puppy veel sociale interactie hebben gehad. Het zijn oplettende honden maar geen waakhonden met enkele uitzonderingen daargelaten. Ze kunnen destructief gedrag vertonen als ze teveel aan hun lot worden overgelaten.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 123. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 3. Golden retriever Golden retriever 38. Labrador retriever Labrador retriever 90. Overige rassen Overige rassen 115. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 45. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 41. Eén hond Eén hond 129. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 71. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 115. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 23.
Deze hond past bij mij Hondenbescherming.
Binnen het type Boomer zijn er veel verschillende hondjes bijvoorbeeld. En een Beagle is geen Jack Russell een Akita geen Rottweiler. Tussen de verschillende herdershond rassen zitten veel verschillen en zelfs een Labrador Retriever en Golden Retriever verschillen behoorlijk van elkaar. Als u uw hond uitzoekt kijk dan van welk ras of type het gedrag u het meest aanstaat. Kijk daarnaast ook naar welke verzorging de vacht van de hond vraagt. Bent u eruit welk ras of type bij u past? Ga dan vervolgens op zoek naar een goede hond wiens karakter bij u past. Kiest u voor een rashond? Laat u dan goed informeren over het ras en over goede aanschafadressen door de rasvereniging van het betreffende ras.
Verschillen Tussen Golden Retriever En Een Labrador.
Indien je de gele Labrador Retrievers bekijkt zal je merken dat ze opmerkelijk veel gelijkenissen vertonen met de Golden Retrievers. Beide rassen zijn enorm populair omdat ze zowel slim en lief zijn en veel mensen zullen beide rassen overwegen voordat ze een beslissing nemen over welk huisdier ze zullen kopen. Hieronder zullen we de vergelijking maken tussen de Golden Retriever en de Labrador. Ik hoop dat dit jou helpt om te beslissen wat de beste keuze is voor jou en jouw gezin.
De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors.
Indien je overweegt om een hond te adopteren bestaat de kans dat je een Retriever overweegt. Zowel de Golden Retriever en de Labrador Retriever zijn fantastische gezinshonden en de keuze is vaak niet zo gemakkelijk. Toch bestaan er enkele duidelijke verschillen tussen labrador en golden retrievers. Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Golden Retrievers hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Het eerste verschil is hun herkomst. De Golden Retriever is afkomstig uit Schotland en ze zijn een combinatie van verschillende rassen zoals de Flatcoated Retriever Spaniels Setters bloedhonden en soms Newfoundlanders.

Contacteer ons