golden retriever wit
Golden retrievers HondenForum Goudkleurige goldens.
heb laatst een Toller verward met de golden retriever de kleur was prachtig maar geen golden retriever nee een Toller retriever. 25 december 2010 om 1802. Ik vind dat de Golden ook Golden moet zijn en ik zie ze alleen maar wit of roomkleurig. En als ik dan een film zie met een Golden Retriever dan zie ik er wel één dat er gewoon één hoort te zijn. De naam past bij de wit/roomkleurige gewoon niet meer. De goudkleurige zijn gewoon echt heel mooi. 25 december 2010 om 1956.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Golden retriever pups puppies hond. Te koop golden retriever pups onze lieve golden retriever hond orla is 12 april 2017 bevallen van 8 zuivere golden retriever pups. 4 Reutjes en 4 teefjes. Een prachtig nest golden pups. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze gaan veel met kinderen om en de werpkist staat in de woonkamer waardoor de pups. Hallo dierenvrienden wij hebben een nestje prachtige golden retriever pups de pups worden verkocht met een schriftelijke garantie!
v.'t Keijsershof.
Angel Like You v.'t Keijsershof. Laird Lennox De Hareswith. Kiss Kiss v.t Keijsershof. O Connor v.'t Keijsershof. Catch The Dream v.'t Keijsershof. Take Five v.'t Keijsershof. Naughty But Nice v.'t Keijsershof. My Fair Lady v.'t Keijsershof. Make My Day v.'t Keijsershof. La Vida Loca v.'t Keijsershof. Of The Hunters Home KVV. Peter en Marianne de Haar.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Zampanzar Red Hot and Blue. Buena Suerte from Golden Ruimzicht.
Xanthous Golden Retriever Kennel.
Updates 21 april 2017. Pups van Eden zijn geboren op 15 maart. Vera en haar pups. 0031 038 465 18 88.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups zijn geboren op 26 mei ze worden. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to Fletcher du bois de La Rayere Fletcher Deze pupjes zijn geb op 9 Febr en mogen rond 3 a 4 April naar hun nieuwe baasjes. Helaas geen pups meer beschikbaar uit. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to.
GoldenWhites.nl Dit is de website van de Golden Retriever kennel OurGoldenWhites.
Tamara van der stelt op Weblog. Dierenambulance NHZ Dierenambulance Noord-Holland Zuid. Golden Retriever Fokkers Startpagina Golden Retriever Fokkers Wat komt er kijken bij de aanschaf van een Golden Retriever. Kennel Follow Rivers Golden Retriever Kennel Follow Rivers. Kennel Van t Aambeeld Kennel Van t Aambeeld. Kennel van de Kaladene Golden Retriever Kennel in Voorhout ZH.
Bestaat De Witte Golden Retriever?
Het idee van een witte Golden Retriever intrigeert bepaalde mensen maar een raszuivere Golden Retriever kan onmogelijk wit zijn. De Engelse Golden Retriever is vaak lichter van kleur dan zijn soortgenoten in Noord-Amerika maar dat betekent nog niet dat ze wit zijn. Besef goed dat er geen rationele uitleg bestaat die de hogere prijs voor deze honden verantwoord. Het is goed mogelijk dat een Golden Retriever en een hond van een ander ras samen puppys voortbrengen die wit zijn. Maar het is duidelijk dat dit geen raszuivere Golden Retrievers zijn. Het is goed mogelijk dat het sublieme karakter van de Golden Retriever niet aanwezig is in deze puppys.

Contacteer ons