golden retriever kennel belgie

Golden Retriever Club Nederland GRCN
Een Golden kopen www.grcb.be.
Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker niet in een winkel uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs neem er de tijd voor.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Liefs Roy en Daniëlla Bekijk ervaring. Bekijk alle 87 ervaringen uit onze familie. Of deel je eigen Golden Retriever ervaring. Golden Retriever Kennel van de Loopakker uit Limburg. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. Wij zijn inmiddels al 15 jaar fokker van Golden Retrievers en hebben de nodige fokkerservaring. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel. Mag ik dan bij jou zijn? Mag ik dan bij jou zijn. Niemand zo trots als wij.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Home.
Sylvia heeft zich bijkomend gespecialiseerd in de vachtverzorging van golden retrievers zowel het toileteren als showhond als ook op vlak van onderhoudsverzorging van de golden retriever. Jan is na zijn part-time job als winkelbediende bezig met de verzorging en training van onze golden retrievers. Onze hobbyfokkerij is reeds jaren erkend zowel door het ministerie als door de Koninklijke maatschappij St.Hubertus. Tevens zijn we lid van de Belgian retriever club. Daarnaast runnen we ook onze hondenschool HOBO te Opglabbeek. Reeds 20 jaar zijn we actief als hobbyfokker van honden op kleine schaal.
golden retriever pups fokker golden retriever pups fokker golden retriever kweker.
Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen. U bevindt zich hier Home Golden retriever pups fokker. Golden retriever pups fokker. Golden retriever dekreu ter dekking. Golden retriever pups video. Golden retriever pups foto's. Golden retriever pups fokker. Golden retriever pups fokker. Wij zijn fokker van golden retriever pups. Doordat er meerdere golden retriever teven aanwezig zijn hebben wij meerdere nestjes golden retriever pups in 1 jaar.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Princehave n. van de Corner brook.
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus KKUSH 1094.
Beste Golden / beste jeugdgolden 2016. Beste golden 2016 New Miracle of Sunshine's Valley. Beste jeugdgolden 2016 On The Catwalk No Hills. Een nieuwe titel voor Kadootje No Hills. Kadootje No Hills Ch. Chicago Down Town van de Beerse Hoeve x Ch. Hotline No Hills heeft er twee nieuwe titels bij Internationaal Show Kampioen en Bundessieger 2016! Een nieuwe titel voor Sequins Scents.

Contacteer ons