golden retriever kennel belgie
Welkom.
Wij verkopen enkel pups van deze rassen waarvan u altijd de ouders kan zien dit zijn de volgende rassen. Beagle's Berner Sennenhonden Golden Retrievers Labradors chocobruin zwart blond en Rottweilers. zaterdag 26 september is onze kennel uitzonderlijk gesloten. Wij hebben niet altijd pups ter beschikking u kan zien wanneer er pups geboren zijn onder de rubriek nieuws geboorte's. U kan de pups bij ons zien als ze twee weken oud zijn als u dan een pup reserveerd krijgt u een nestkeuze het kiezen van de pup gebeurd vanaf 4 weken ouderdom u kan u pup elke week enkel op zaterdag onze knuffeldag komen bezoeken om de pups optimaal te socialiseren.
Blocked.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Wij hebben een kleine kennel met twee Golden retrievers. We hebben we af en toe een nestje puppy's. Bekijk de fokker vermelding van Triangle of Golden's. Wij zijn een golden retriever kennel zie af en toe een nestje fokt. Gezondheid en gedrag staan bij ons in een hoog vaandel. Ook de eigenschappen waar een golden retriever over hoort te beschikken ontbreken bij de ouderdieren zeker niet. Zo doen onze goldens het super in de gehoorzaamheid behendigheid maar ook in de jacht. Uit voorgaande nestjes zijn diverse hulp en therapie hondjes geboren. Hier zijn wij dan ook heel trots op. Mensen die belangstelling hebben in een pup kunnen altijd contact met ons opnemen. Bekijk de fokker vermelding van Wakanda.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Liefs Roy en Daniëlla Bekijk ervaring. Bekijk alle 87 ervaringen uit onze familie. Of deel je eigen Golden Retriever ervaring. Golden Retriever Kennel van de Loopakker uit Limburg. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. Wij zijn inmiddels al 15 jaar fokker van Golden Retrievers en hebben de nodige fokkerservaring. Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel. Niemand zo trots als wij. Mag ik dan bij jou zijn? Mag ik dan bij jou zijn.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Home.
Sylvia heeft zich bijkomend gespecialiseerd in de vachtverzorging van golden retrievers zowel het toileteren als showhond als ook op vlak van onderhoudsverzorging van de golden retriever. Jan is na zijn part-time job als winkelbediende bezig met de verzorging en training van onze golden retrievers. Onze hobbyfokkerij is reeds jaren erkend zowel door het ministerie als door de Koninklijke maatschappij St.Hubertus. Tevens zijn we lid van de Belgian retriever club. Daarnaast runnen we ook onze hondenschool HOBO te Opglabbeek. Reeds 20 jaar zijn we actief als hobbyfokker van honden op kleine schaal.
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus KKUSH 1094.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Home Een Golden kopen. 4 juni workingtest Geel. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker niet in een winkel uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs neem er de tijd voor.

Contacteer ons