golden retriever fokkers belgie
Welkom.
Wij verkopen enkel pups van deze rassen waarvan u altijd de ouders kan zien dit zijn de volgende rassen. Beagle's Berner Sennenhonden Golden Retrievers Labradors chocobruin zwart blond en Rottweilers. zaterdag 26 september is onze kennel uitzonderlijk gesloten. Wij hebben niet altijd pups ter beschikking u kan zien wanneer er pups geboren zijn onder de rubriek nieuws geboorte's. U kan de pups bij ons zien als ze twee weken oud zijn als u dan een pup reserveerd krijgt u een nestkeuze het kiezen van de pup gebeurd vanaf 4 weken ouderdom u kan u pup elke week enkel op zaterdag onze knuffeldag komen bezoeken om de pups optimaal te socialiseren.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Home Een Golden kopen. 6 augustus clubshow Turnhout. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker niet in een winkel uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs neem er de tijd voor.
Van Joan's Hoeve West-Vlaanderen België Fokkers Extra Hondencentrum.
Hier vind je meer info over fokker Van Joan's Hoeve
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Home.
Sylvia heeft zich bijkomend gespecialiseerd in de vachtverzorging van golden retrievers zowel het toileteren als showhond als ook op vlak van onderhoudsverzorging van de golden retriever. Jan is na zijn part-time job als winkelbediende bezig met de verzorging en training van onze golden retrievers. Onze hobbyfokkerij is reeds jaren erkend zowel door het ministerie als door de Koninklijke maatschappij St.Hubertus. Tevens zijn we lid van de Belgian retriever club. Daarnaast runnen we ook onze hondenschool HOBO te Opglabbeek. Reeds 20 jaar zijn we actief als hobbyfokker van honden op kleine schaal.
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Golden Retriever? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Golden Retriever? Kijk dan bij de Golden Retriever rasbeschrijving. Ben je zelf een Golden Retriever fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe. Heb je een nestje Golden Retriever puppy's? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus KKUSH 1094.

Contacteer ons