flatcoated retriever pups prijs
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers Spaniƫls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan flatcoated retriever. flatcoated retriever pups raszuiver van de boerderij. Flatcoated retriever pups te koop met alle benodigde papieren zijn vry van hd knie en oog ziektes groeien op in huiselijkekring en op de boerderij met anderehuisdieren en een gezondheids verklaring van de dierenarts er zijn nog 3 leverkleurige reutjes over voor meer info bel 0654314820 liever bellen de mail. Te Reserveren Pups Duitse staande x Flatcoated Retriever. Geboren op 2e kerstdag duitse staande x flatcoated retriever pups 4 reutjes waarvan er nu 2 reutjes gereserveerd zijn dus nog 2 reutje vrij.
rasinfo.
Een enthousiaste familiehond met werklust. De Flatcoated Retriever mag dan uiterlijk een beetje lijken op zijn neefje de Golden Retriever maar daar houdt de vergelijking wel op. De hond heeft niet alleen een heel ander karakter maar hij verdient ook een andere begeleiding. Het is een enthousiaste gezellige en supervrolijke gezinshond mits. zijn baasjes appelleren aan zijn werklust. Waar een Golden op leeftijd wat bezadigd kan raken blijft een Flatcoat tot aan zijn oude dag in voor actie. Een Flatcoat die niets te doen heeft is dan ook een ongelukkige Flatcoat! De temperamentvolle Flatcoat heeft veel beweging nodig.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook dez. Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook deze zijn nu gereserveerd 1 Reutje zwart deze is gereserveer. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een.
flatcoated retriever gezocht HondenForum.
gewijzigd op 26 juli 2013 om 1824 wijzigen. Helaas dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over flatcoated retriever gezocht wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. 24 juli 2013 om 1802 wijzigen.
Flat Coated Retriever.
Black Quick Feet Crouwelstraat 38 9731 ME Groningen. Kleinschalige opvang van Flat Coated Retrievers tijdens de vakantie. Algemene informatie en veel foto's. British Brilliance Provincialeweg 32 5398 JM Maren-Kessel gemeente Lith. Pups te koop en/of verwacht. Camroy's Place Rupeldijk 16 B-2830 Heindonk Belgie. Kennel van de Flatcoated Retriever met af en toe pupjes. De socialisatie van de pupjes staat voorop. Per nestje wordt er een dagboek en een fotoalbum bijgehouden. Classic Hunters Roggelseweg 77 5988 BN Helden gemeente Peel en Maas.
Een nest fokken. Hoe doe je dat? Flatcoated Retriever Club.
Bij 4 pups en meer wordt meestal de prijs van een pup aangehouden. De eigenaar van de dekreu kan i.p.v. het dekgeld ook een pup uit het nest nemen. Het is van belang dat fokker en dekreueigenaar dit van te voren goed afspreken en niet pas bij de dekking. De bovenbeschreven procedure is slechts een richtlijn. De Begeleidingscommissie van de FRC adviseert geen reuen. Vragen over een potentiƫle kandidaat kunt u natuurlijk wel stellen. Voor het fokken van een nest zijn formulieren nodig.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
Geschiedenis van het ras. Gedragstesten bij de FRC. Informatie over de Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim actief temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig. Ze zijn laat volwassen en blijven vaak tot op oudere leeftijd actief. Flatcoats zijn erg mensgericht wat zich uit door de hele dag achter je aan te lopen zeker als pup kunnen ze je volgen tot in het toilet! Ze vinden het helemaal geweldig om voor hun baas te werken en gaan eeuwig kwispelend door het leven!

Contacteer ons