flatcoated retriever pups prijs
Vind flatcoated retriever in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zet het op Marktplaats. 2 mooie Flatcoated Retriever reutjes nog te Reserveren. Geboren op 3 april 9 flatcoated retriever pups 4 reutjes waarvan er nu 2 gereserveerd zijn dus er zijn nog 2 reutjes beschikbaar. En 5 teefjes deze zijn inmiddels gereserveerd de pups hebben hun eerste nestcontrole gehad en alles was goed. De pups groeien bij mij in huiselijke kring open worden elke 2 weken. Flatcoated retriever dekreu gezocht. Bij onze lieve flatcoated retriever zouden we graag n nestje pups fokken daarom zijn wij op zoek naar n dekreu bruin of zwart 100 % raszuiver.
Puppies www.flatcastles.nl.
Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging. Voor meer informatie over het ras en de FRC ga naar www.frc-nl.com. Daarnaast zijn we natuurlijk graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail of telefoon. Puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en hebben als ze oud genoeg zijn ook veel gelegenheid om de wereld buiten te ontdekken.
archief Flatcoat gekocht bij fokker Smits de vijflijsterbessen Best Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief Flatcoat gekocht bij fokker Smits de vijflijsterbessen Best. door Allergie Flarcoat 01 feb 2012 1556. Een goede middag mijn naam is Danielle en ik heb in 2004 een flatcoated retriever pup aangeschaft bij persoonsgegevens verwijderd door moderator Boslaan 3 in Best. Ik ben ten einde raad na een hele hoop gedoe met mijn lieve Sanja in de zin van een hele reeks onhoudbare allergieen. Na heel veel verschillende brokken vlees voeding tests en voedsel dieeten en van links naar rechts dierenartsen en dermatoloog bezoeken zijn wij nog steeds niets opgeschoten met het proberen Sanja van haar jeuk af te helpen. Daarom zou ik heel graag in contact willen komen met mensen die rond 24 nov 2004 daar ook een flatcoated retriever hebben gekocht.
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers Spaniƫls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
2 mooie Flatcoated Retriever reutjes nog te Reserveren. Geboren op 3 april 9 flatcoated retriever pups 4 reutjes waarvan er nu 2 gereserveerd zijn dus er zijn nog 2 reutjes beschikbaar. En 5 teefjes deze zijn inmiddels gereserveerd de pups hebben hun eerste nestcontrole gehad en alles was goed. De pups groeien bij mij in huiselijke kring open worden elke 2 weken. Flatcoated Retriever pups zwart. Kennelnaam wellington black pearl registratienummer 37503 per 3/7/2002 lid van het nfrv lid nr 137 de pups zijn geboren 23 april 2017 de verwachte datum van ophalen v.a.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
2 Zwarte Reutjes deze zijn inmiddels gereserveerd 1 Geel Reutje deze is inmiddels Gereserveerd. en 5 Teefjes Zwart deze zijn inmiddels gereserveerd. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. 2 Zwarte Reutjes deze zijn inmiddels gereserveerd 1. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een. Wij hebben nog 3 zwarte reuen.
flatcoated retriever gezocht HondenForum.
gewijzigd op 26 juli 2013 om 1824 wijzigen. Helaas dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over flatcoated retriever gezocht wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. 24 juli 2013 om 1802 wijzigen.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er tests zijn gedaan op erfelijke aandoeningen en de uitslagen moeten bekijken.
Vind flatcoated retriever op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. De Flatcoated Retriever in Nederland. De flatcoated retriever in nederland auteur janneke leunis de flatcoated retriever in nederland sen-rooseboom. Uitgave ter gelegenheid van het 30 jarige bestaan van de flatcoated retriever club. 189 Pagina's met z/w en kleurenfoto's. flatcoated retriever RVS look waakbord. Design borden laser gegraveerd op geborsteld aluminium. Kijk vrijblijvend op de web shop van waakbordenwinkel of mail via marktplaats om te bestellen. Specificaties aluminium geborsteld rvs look. Formaat 23 x 16 cm 3mm dik.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
Geschiedenis van het ras. Gedragstesten bij de FRC. Informatie over de Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim actief temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig. Ze zijn laat volwassen en blijven vaak tot op oudere leeftijd actief. Flatcoats zijn erg mensgericht wat zich uit door de hele dag achter je aan te lopen zeker als pup kunnen ze je volgen tot in het toilet! Ze vinden het helemaal geweldig om voor hun baas te werken en gaan eeuwig kwispelend door het leven!
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.

Contacteer ons