goldens
IRRUMA golden retrievers.
Jazz Caya Lolo Pebbles en Olly. Op deze website wil ik u deelgenoot maken van mijn passie en liefde voor de golden retriever en stel ik u graag voor aan mijn goldens Pebbles Caya Jazz Olly en Lolo. Onder het kopje IRRUMA-weetjes kunt u info lezen over mijn kleine kennel. Mocht u vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag en verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen op 06-22551989 / 0545-221730. bij voorkeur in de avonduren of te mailen naar irruma@xs4all.nl. bezoekersaantal IRRUMA Golden retrievers.
True Love Of Goldens.
Welkom op de site van True Love Of Goldens. Copyright 2011 2017 True Love Of Goldens.
From Just Goldens.
Nadat onze Bibi twee keer een nestje gehad heeft voor de kennel van Renje en we zo hebben genoten van deze prachtige ervaring en gouden wondertjes hebben we sinds mei 2014 onze eigen kennelnaam from Just Goldens. We vinden het ook heel leuk wanneer je een berichtje achterlaat op onze site.
Remy Martin Golden Retrievers.
30 jaar Remy Martin Goldens. In al die jaren een begrip bij Golden Retriever-kenners in binnen en buitenland!
Wakanda Golden retrievers.
ontstaan van de naam. Leuk dat u een kijkje komt nemen op de site. Zoeken naar Zoeken paginas. Hoe het allemaal begon.
Casa Dolijn Golden reterievers.
Untitled Document.
htpp//www.Diamond Glory Of Goldens.nl.
Wij hebben een kennel van 4 golden retrievers en bestaan sinds 2013. Onze kennel ligt in het zuiden dicht aan de duitse grens. Onze planning is in de toekomst met onze goldens te gaan fokken. De liefde voor goldens is bij ons ontstaan door onze éérste golden Boris die helaas na 10 trouwe en liefde volle jaren van ons heen is gegaan naar de hondenhemel. Aangezien wij een fokker zijn van goldens met een gouden kleur streven wij ernaar om deze kleur zo te behouden. Verder willen wij jullie door verwijzen naar onze website en dat jullie mogen genieten van onze verhalen en foto's van onze goldens.

Contacteer ons