flatcoated retriever pups te koop
Vind flatcoated retriever in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Lijkt het je leuk om een keer een nestje te fokken met je flatcoated retriever teef dan heb ik een super lieve en mooie leverkleurige reu. Bij interesse neem contact op met 0628536287. flatcoated retriever RVS look waakbord. Design borden laser gegraveerd op geborsteld aluminium. Kijk vrijblijvend op de web shop van waakbordenwinkel of mail via marktplaats om te bestellen. Specificaties aluminium geborsteld rvs look. Formaat 23 x 16 cm 3mm dik. Buitenbestendig barst niet en.
Flatcoated Retriever Flat Passion's links.
flatcoated retrievers Eltjo of the black nature Gigolo van de Demerbron Incognito van het Bevershof en Mandaral First Edition zo vriendelijk enthousiast leergierig speels en veelzijdig.Een flatcoated retriever is een plezante vriend voor het leven.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
en 3 Teefjes deze zijn inmiddels alle 3 gereserveerd. Dit is het eerste nestje van Mia De pups hebben al een eerste nestcontrole gehad en alles was goed. Geboren op 2e Kerstdag Duitse staande x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes allemaal gereser. Geboren op 2e Kerstdag Duitse staande x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes allemaal gereserveerd. en 3 Teefjes deze zijn inmiddels alle 3 gereserveer. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een. Wij hebben nog 3 zwarte reuen.
Of Camroy's Place.
DE FLATCOATED RETRIEVER ZO VROLIJK SPEELS ACTIEF EN VEELZIJDIG EEN ECHTE FAMILIEHOND. De foto's en tekst op deze website mogen niet gekopieerd worden zonder onze schriftelijke toestemming. Foto's die zich bevinden op PICASA mogen gedownload worden maar op geen enkele website gepubliceerd worden zonder onze schriftelijke toestemming.
pupinfo/puppies Smooth-operators.jouwweb.nl.
SMOOTH OPERATORS FLATCOATED RETRIEVERS. PUPINFO pupjes verwacht/planned litter. Wij fokken zeer kleinschalig flatcoated retriever puppies met ouders die stabiel en sociaal zijn vrolijk actief zeer mensgericht en werklustig. Wij zijn lid van de rasvereniging de Flatcoated Retriever Club www.frc-nl.com en fokken volgens hun richtlijnen en met een goed gekeurd fokplan. Dit houdt in dat de ouders zijn getest op heupen HD knieën PL en ogen en ook dat zij show-en werkkwalificaties hebben behaald. Wij voldoen ruimschoots aan deze eisen. Onze honden hebben op internationale shows diverse keren Uitmuntend met plaatsingen gehaald en ook met werken staan ze hun mannetje. Met de honden worden wedstrijden gelopen op hoog niveau. KNJV Working Tests MAP's veldwedstrijden etc. en een aantal honden is bejaagd.
Of the black nature.
Gezondheid karakter en rasstandaard zijn inmiddels woorden die voor ons een zeer grote waarde hebben gekregen. Daarom proberen we met onze Flatcoateds deze eigenschappen telkens opnieuw generatie na generatie na te streven. Op de volgende pagina's zal duidelijk worden wat we hiermee willen zeggen. Er werden nieuwe foto's van Mellow en Poppy toegevoegd zie teven. Show GenkKrypton Of The Black Nature Sprokkel1 Uitmuntend open klaswinnaar reserve CAC. Show LuxemburgKrypton Of The Black Nature Sprokkel4 uitmuntend open klas.
Flatcoated Retriever.
nou spyke de flat coted word bijna 7 jaar oud t is een zeer groot volwassen reu geworden vol met streken. hij kan zijn eigen niet echt goed gedragen als hij ergens is maar dat vinden we niet erg dat zit hem in t ras. al bij al we hebben heel veel plezier met m hij had ook een hele goede vriend een golden retriever van 12 jaar oud. die mist hij best behoorlijk zeker als we naar t water gaan moet hij t nu alleen doen maar binnen enkele minuten.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
De fotos van de clubmatch 2016 kunt u bekijken onder Fotos/Filmpjes. Goed dat u op uw zoektocht naar een Flatcoated retriever pup op de website van de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging bent terechtgekomen. Want hier kunt u in contact komen met de bij onze vereniging aangesloten fokkers. Fokkers die lid zijn van onze vereniging kunnen hier hun planningen dekmeldingen en geboorteberichten laten vermelden. Deze fokkers dienen bij het fokken van hun pups te voldoen aan de eisen die vermeld staan in ons Verenigings Fokreglement. De fokkers krijgen pupinfo voor max. 3 nesten per fokker / kennelnaam op het zelfde adres per kalender jaar.
Fokkers Puppy te Koop.
Mason heeft de grootste persoon. Prachtig Mooi nestje Witte Herders Pups. Wij hebben geweldig nieuws want wij zijn de gelukkige baasjes v. super mooie bull terrier pups! We hebben drie bullterrier pups te koop. Een witte pup is een teefje de andere. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Welkom Van Spokendam Freewill's Farm Golden Flatcoated retrievers.
Maar ons hobby zetten wij kleinschalig nog steeds voort. Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer. Waarom een van onze honden kopen? Wij hebben vele jaren ervaring met het ras van de Golden Retriever en de Flatcoated Retriever. Hierdoor zijn wij goed bekend met de foklijnen. Kennis hiervan is erg belangrijk om gezonde honden te kunnen fokken. Al onze honden zijn dan ook voorzien van een stamboom. Onze honden ondergaan een heel traject aan keuringen bijvoorbeeld het keuren van de ogen knieën en de heupen voordat wij met hun gaan fokken. Wij fokken uitsluitend met honden die aan de hoogste eisen binnen deze keuringen voldoen. Ook vinden wij het belangrijk voor zover het voor ons nog mogelijk is om met de ouderdieren op keuringen en cursussen te verschijnen.

Contacteer ons