flatcoated retriever pups te koop
Puppies www.flatcastles.nl.
Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Flatcoated Retrievers en lid van de Flatcoated Retriever Club FRC. Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging. Voor meer informatie over het ras en de FRC ga naar www.frc-nl.com. Daarnaast zijn we natuurlijk graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail of telefoon. Puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en hebben als ze oud genoeg zijn ook veel gelegenheid om de wereld buiten te ontdekken.
Of Camroy's Place.
DE FLATCOATED RETRIEVER ZO VROLIJK SPEELS ACTIEF EN VEELZIJDIG EEN ECHTE FAMILIEHOND. De foto's en tekst op deze website mogen niet gekopieerd worden zonder onze schriftelijke toestemming. Foto's die zich bevinden op PICASA mogen gedownload worden maar op geen enkele website gepubliceerd worden zonder onze schriftelijke toestemming.
pupinfo/puppies Smooth-operators.jouwweb.nl.
SMOOTH OPERATORS FLATCOATED RETRIEVERS. PUPINFO pupjes verwacht/planned litter. Wij fokken zeer kleinschalig flatcoated retriever puppies met ouders die stabiel en sociaal zijn vrolijk actief zeer mensgericht en werklustig. Wij zijn lid van de rasvereniging de Flatcoated Retriever Club www.frc-nl.com en fokken volgens hun richtlijnen en met een goed gekeurd fokplan. Dit houdt in dat de ouders zijn getest op heupen HD knieën PL en ogen en ook dat zij show-en werkkwalificaties hebben behaald. Wij voldoen ruimschoots aan deze eisen. Onze honden hebben op internationale shows diverse keren Uitmuntend met plaatsingen gehaald en ook met werken staan ze hun mannetje. Met de honden worden wedstrijden gelopen op hoog niveau. KNJV Working Tests MAP's veldwedstrijden etc. en een aantal honden is bejaagd.
Of the black nature.
Gezondheid karakter en rasstandaard zijn inmiddels woorden die voor ons een zeer grote waarde hebben gekregen. Daarom proberen we met onze Flatcoateds deze eigenschappen telkens opnieuw generatie na generatie na te streven. Op de volgende pagina's zal duidelijk worden wat we hiermee willen zeggen. Er werden nieuwe foto's van Mellow en Poppy toegevoegd zie teven. Show GenkKrypton Of The Black Nature Sprokkel1 Uitmuntend open klaswinnaar reserve CAC. Show LuxemburgKrypton Of The Black Nature Sprokkel4 uitmuntend open klas.
Fokkers Puppy te Koop.
Mason heeft de grootste persoon. Prachtig Mooi nestje Witte Herders Pups. Wij hebben geweldig nieuws want wij zijn de gelukkige baasjes v. super mooie bull terrier pups! We hebben drie bullterrier pups te koop. Een witte pup is een teefje de andere. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Flatcoated Retriever Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
flatcoated retriever gezocht HondenForum.
26 juli 2013 om 0709 wijzigen. Heb toch besloten om een flatcoated retriever pup aan te schaffen. Er zijn wel enorme prijsverschillen op de markt ondertussen ben ik er achter gekomen dat ze in Nederland tot de helft goedkoper en soms meer aangeboden worden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook een blonde flatcoated retriever tegen ook niet mis maar het zou om een kleurafwijking gaan en daardoor kunnen ze geen stamboom krijgen. Daar het mij allemaal niet te doen is om te kweken stoort het mij niet of er al dan niet een stamboom bij is. Kim en Casper 3 doggies.
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
Goed dat u op uw zoektocht naar een Flatcoated retriever pup op de website van de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging bent terechtgekomen. Want hier kunt u in contact komen met de bij onze vereniging aangesloten fokkers. Fokkers die lid zijn van onze vereniging kunnen hier hun planningen dekmeldingen en geboorteberichten laten vermelden. Deze fokkers dienen bij het fokken van hun pups te voldoen aan de eisen die vermeld staan in ons Verenigings Fokreglement. De fokkers krijgen pupinfo voor max. 3 nesten per fokker / kennelnaam op het zelfde adres per kalender jaar.
DAP s Heeren TE KOOP Flatcoated retriever pups. Facebook.
Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentiekeuzes Cookies. DAP s Heeren heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd. TE KOOP Flatcoated retriever pups geboren 26/12/2015. Pups zijn gevaccineerd ontwormd en gechipt. Opgegroeid in huiselijke sfeer. Mogen volgende week het nest verlaten.
Honden Flat Coated Retriever.
Overzicht van Honden Flat Coated Retriever
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.

Contacteer ons