donkere golden retriever pups te koop
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups kunnen 22 aug het nest verlaten. Laatste foto is van de. Wij hebben een prachtig nestje golden retriever pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.
Ons.
Wij fokken met onze teefjes die in orde zijn met de gevraagde onderzoeken en documenten voor. KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ ST.-HUBERTUS KMSH. officiële stamboom van St.-Hubertus. Losh-fok certificaat om te mogen fokken. GOLDEN RETRIEVER CLUB VAN BELGIË GRCB. jaarlijks onderzoek van de ogen cataract staar PRA. Deze onderzoeken en documenten gelden voor ons fokteefje en de dek reu. Wij zijn uiterst selectief in mogelijke combinaties teef-reu met als doel het ras in stand te houden te verbeteren. te voldoen aan de ras standaard. Aandachtspunten mooi zijn een aangenaam en zacht karakter een mooie verzorgde vacht hebben. Donkere ogen voorborst goede ligging van de schouders een correcte voorhand voldoende hoeking een top line expressie. Werkaanleg want uiteindelijk fokken wij jachthonden.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze golden retriever pups pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een eur. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om ande. 4 maand oud Golden Retriever Zoekt een neuwe baas! We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor onze 4 maanden oude Golden Retriever pup. We zijn niet in staat om voldoende tijd te vinden voor hem.
Pups Golden Retriever Te Koop Vinden.nl.
Info over pups golden retriever te koop. Resultaten van 8 zoekmachines! Golden retriever pups te koop Honden Retrievers Spaniëls en. Te koop golden retriever pups geboren op 11-3-2017 gechipt ontwormd en geént. Mogen over 1 week het nest verlaten. Voor meer informatie even een. golden retriever pups te koop Honden Retrievers Spaniëls en. Golden retriever pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Golden Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Dijkweg 31 1619 HB Andijk. Boermansweg 22b 1761 LL Anna Paulowna. Te Waterstraat 4571 AM Axel. Huisvennen 10 5111 GE Baarle-Nassau. Lid GRCN Golden Retrievers. Ringvaart 1 8538 XJ Bantega. Nieuwe Wetering 26 7341 PR Beemte-Broekland. De honden in ons pension worden goed verzorgd en hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden. Burgemeester Aartslaan 21 5571 TR Bergeijk.
Fodaltzi Werkers.
Dit zijn eigenschappen van Jip waar we absoluut niets op in willen leveren. Wij zullen het donkere slanke type golden retriever fokken. U kunt zich vrijblijvend laten informeren mensen die met de honden gaan trainen hebben onze voorkeur. Ook kunt u zich al aanmelden voor een pup. Clubdiplomadag bij de FRC in Heerle. Een tijdje geleden zei een medecursist van de training dat ze haar flatcoated had opgegeven voor de diplomadag van de flatcoats. Of ik zin had om mee te gaan met Jip. Zo gezegd zo gedaan en zo stonden we op 16 augustus met een flatcoated en een retriever s-ochtends vroeg in Heerle.
Donkere golden retriever pup HondenForum.
HondenForum Puppy Donkere golden retriever pup. 26 september 2014 om 1200 quote 0. Ik ben al een tijdje op zoek naar een donkere golden retriever pup. Ik kan zelf bijna geen fokkers vinden die nog echt donker golden retrievers nestjes hebben de meeste zijn bijna wit. Ik vroeg me af of iemand hier op het forum mij hiermee verder kan helpen?
Casa Dolijn onze honden.
Ze zorgt zelf dat ze haar beweging wel krijgt. Ze is heel zachtaardig en erg gevoelig. Ze heeft ook een zachte bek een ei durft ze echt niet kapot te bijten. Als pup was ze te druk om lang te knuffelen maar inmiddels kan knuffelen ook haar niet lang genoeg duren. Hommel is de moeder van Dille en Vlinder en wat onze Kennel betreft dus onze oer moeder. Ze is een ongelofelijke knuffelkont. Als pup liep ze je altijd voor de voeten en plofte ze op haar rug om geaaid te worden. Nu gaat ze naast je zitten en heel hard knorren zodat je wel genoodzaakt bent haar te aaien.

Contacteer ons