donkere golden retriever pups te koop

Golden Retriever Club Nederland GRCN
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De ouders zijn bij ons aanwezig. Het zijn prachtige pups en ze. Golden retriever pups te koop zie recente foto! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Gezocht 100% golden retriever pup. PetTec navulspray citronella 75 ml Hondensportartikel. Voor pettec anti-blaf artikelnr. 016 633 Pettec afstandstrainer artikelnr.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze golden retriever pups pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een eur. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om ande. Golden retriever pups te koop! Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren.
Golden Retriever kennels in Nederland.
Dijkweg 31 1619 HB Andijk. Boermansweg 22b 1761 LL Anna Paulowna. Te Waterstraat 4571 AM Axel. Huisvennen 10 5111 GE Baarle-Nassau. Lid GRCN Golden Retrievers. Ringvaart 1 8538 XJ Bantega. Nieuwe Wetering 26 7341 PR Beemte-Broekland. De honden in ons pension worden goed verzorgd en hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden. Burgemeester Aartslaan 21 5571 TR Bergeijk.
Donkere slanke golden retriever pups verwacht Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Donkere slanke golden retriever pups verwacht. Donkere slanke golden retriever pups verwacht. Geplaatst op Maandag 18 april 2016. Aantal keer bekeken 1.483. Rond 25 april verwachten we pups van Zazou en Dazzle. donkere slanke werklijn Golden. Dazzle is een mix ervan stoer en iets. blonder maar niet wit. De pups krijgen daardoor de echte Golden kleur. Zie voor meer info op mijn facebook onder de naam Golden Retriever. Mijn honden hebben alle mogelijke.
Fodaltzi Werkers.
Dit zijn eigenschappen van Jip waar we absoluut niets op in willen leveren. Wij zullen het donkere slanke type golden retriever fokken. U kunt zich vrijblijvend laten informeren mensen die met de honden gaan trainen hebben onze voorkeur. Ook kunt u zich al aanmelden voor een pup. Clubdiplomadag bij de FRC in Heerle. Een tijdje geleden zei een medecursist van de training dat ze haar flatcoated had opgegeven voor de diplomadag van de flatcoats. Of ik zin had om mee te gaan met Jip. Zo gezegd zo gedaan en zo stonden we op 16 augustus met een flatcoated en een retriever s-ochtends vroeg in Heerle.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. I Call Your Name. Geboren en Verkochte Pups. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. from the Magical Nature. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow. van de Vijf Akkers.
Donkere golden retriever pup HondenForum.
HondenForum Puppy Donkere golden retriever pup. 26 september 2014 om 1200 quote 0. Ik ben al een tijdje op zoek naar een donkere golden retriever pup. Ik kan zelf bijna geen fokkers vinden die nog echt donker golden retrievers nestjes hebben de meeste zijn bijna wit. Ik vroeg me af of iemand hier op het forum mij hiermee verder kan helpen?
Casa Dolijn onze honden.
Ze zorgt zelf dat ze haar beweging wel krijgt. Ze is heel zachtaardig en erg gevoelig. Ze heeft ook een zachte bek een ei durft ze echt niet kapot te bijten. Als pup was ze te druk om lang te knuffelen maar inmiddels kan knuffelen ook haar niet lang genoeg duren. Hommel is de moeder van Dille en Vlinder en wat onze Kennel betreft dus onze oer moeder. Ze is een ongelofelijke knuffelkont. Als pup liep ze je altijd voor de voeten en plofte ze op haar rug om geaaid te worden. Nu gaat ze naast je zitten en heel hard knorren zodat je wel genoodzaakt bent haar te aaien.

Contacteer ons