flatcoated retriever pup
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
De foto's van de wandeling op het Erkemederstrand zijn binnen. Je vindt ze bij Recente evenementen. Goed dat u op uw zoektocht naar een Flatcoated retriever pup op de website van de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging bent terechtgekomen. Want hier kunt u in contact komen met de bij onze vereniging aangesloten fokkers. Fokkers die lid zijn van onze vereniging kunnen hier hun planningen dekmeldingen en geboorteberichten laten vermelden. Deze fokkers dienen bij het fokken van hun pups te voldoen aan de eisen die vermeld staan in ons Verenigings Fokreglement. De fokkers krijgen pupinfo voor max. 3 nesten per fokker / kennelnaam op het zelfde adres per kalender jaar.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Flatcoated Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. De Flatcoated Retriever werd van oudsher gefokt als jachthond om aangeschoten wild te apporteren. Omdat de honden elkaar veel tegenkwamen op jachtdagen moesten ze ook sociaal van aard zijn. Tegenwoordig worden Flatcoated Retrievers in Nederland vooral gehouden als gezelschapshond. Wist je dat niet alle Flatcoated Retrievers die je op straat tegenkomt een officiƫle stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? De Flatcoated Retriever is een vrolijke levendige en actieve hond.
Pup en herplaatsers te koop Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Flat Coated Retriever pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Flat Coated Retriever. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis kostenloos en voor onbepaalde tijd je advertentie. Waarom zijn honden zo lief? Eindelijk weten we waarom! Wat is een goede hondenschool? De Gekke Bekken Show.
Wagging Tails flatcoated retrievers puppies.
Heerlijk om te zien. De gewichten gaan al snel omhoog. Gisteren waren 4 pups de grens van 1 pond al gepasseerd. Vandaag 21 december 2016 is het nest zwarte flatcoated retriever pups geboren. Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Onze Wagging Tails Wildcard aka Dimples is een trotse moeder en zorgt 24/7 voor haar babies. Onze drachtige dame Wagging Tails Wildcard is klaar voor de Kerst. Wij wachten in spanning af wat de kerstman mee gaat brengen? Dinsdag 22 november 2016. Onze Wagging Tails Wildcard geniet van het Engelermeer. Nu niet open voor de badgasten maar voor de hondjes. Wij verwachten rond Kerstmis 2016 zwarte flatcoated retriever puppies.
rasinfo.
Een enthousiaste familiehond met werklust. De Flatcoated Retriever mag dan uiterlijk een beetje lijken op zijn neefje de Golden Retriever maar daar houdt de vergelijking wel op. De hond heeft niet alleen een heel ander karakter maar hij verdient ook een andere begeleiding. Het is een enthousiaste gezellige en supervrolijke gezinshond mits. zijn baasjes appelleren aan zijn werklust. Waar een Golden op leeftijd wat bezadigd kan raken blijft een Flatcoat tot aan zijn oude dag in voor actie. De temperamentvolle Flatcoat heeft veel beweging nodig.
Algemene en puppy informatie Flatcoated Retriever Club.
Indien men een rashond wil aanschaffen doet men dat via een fokker die aangesloten is bij een officiƫle rasvereniging die de belangen van het desbetreffende ras behartigt. Voor de Flatcoated Retriever kan dat de Flatcoated Retriever Club zijn opgericht in 1972. De FRC heeft een doortimmerd fokbeleid waardoor de ouderdieren van de gefokte nesten allen voldoen aan strenge gezondheidseisen en in bijna alle gevallen ook exterieur en werkkwalificaties hebben. Wanneer een lid van de FRC met een teefje wil fokken zal deze ervoor zorgen dat de beide ouderdieren aan de volgende voorwaarden van het fokreglement van de FRC voldoen. Beide ouderdieren dienen in het bezit te zijn van een door de Raad van Beheer erkende stamboom. Verplichte gezondheidseisen beide ouderdieren.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups. Geboren op 27 juni 10 Golden/flat Pups 2 Blonde Teefjes deze zijn inmiddels gereserveerd. 4 Blonde Reutjes wv er 3 gereserveerd zijn. En 4 Zwarte Reutjes wv er 3 gereserveerd zijn Dit is Nellie haar 2e nestje De pups hebben hun eerste nestcontrole geha. Geboren op 27 juni 10 Golden/flat Pups 2 Blonde Teefjes deze zijn inmiddels gereserveerd. Geboren op 27 juni 10 Golden/flat Pups 2 Blonde Teefjes deze zijn inmiddels gereserveerd. 4 Blonde Reutjes wv er 3 gereserveerd zijn.
Flatcoated Retriever fokkers Honden Page.
Af en toe hebben wij een nestje wat in de huiskamer geboren en opgevoed wordt. Er wordt volgens de regels van de flatcoated retrieverclub gefokt zowel moeder als vader hond voldoen aan de eisen van de flatcoated retriever club. Van de Flatcoated Retriever Club hebben we de goedkeuring om een nestje met de combinatie Le Petit Tache De La Champ De Feu Shiva Comics Blue Moon In Acapulco Igorte fokken. Shiva is op 9 en 10 februari gedekt. Op 11 april'12 zijn 7 puppy's geboren 3 teefjes en 4 reutjes. Een paar reutjes zijn nog op zoek naar actieve baasjes. Bekijk de fokker vermelding van Be Quick With Passion. De la champ de feu.
Pups Flatcoated Retriever.
Op 28 februari 2010 zijn er 7 Flatcoated Retiever pups geboren uit de combinatie Brenda en de reu Figor van de Demerbron. Black-Shadow vd Vijf Lijsterbessen. Roxy vd Vijf Lijsterbessen. Figor van de Demerbron. Charmeur van het Bevershof. Sort Guld the Dangerous Dane. NHSB nr 2443373 2664658. HEUPEN p HD-A HD-A.
Puppies www.flatcastles.nl.
Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Flatcoated Retrievers en lid van de Flatcoated Retriever Club FRC. Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging. Voor meer informatie over het ras en de FRC ga naar www.frc-nl.com. Daarnaast zijn we natuurlijk graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail of telefoon. Puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en hebben als ze oud genoeg zijn ook veel gelegenheid om de wereld buiten te ontdekken.

Contacteer ons